Cvijet do cvijeta,Korjenkova hacijenda |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 185186187188189 203> |
Korisnik | |
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Malo sam švrljala po tvom vrtu, pa samo da ostavim pisani trag.
![]() Kako tvoj alium? Nadam se da je provirio, jer i moji su već odavno vani!
|
|
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Tvoja hacijenda zelena skoro kao u proljeće, doduše fali malo proljetnih cvjetića, a i toga kod tebe sada već sigurno ima. Ne mogu vjerovati, tak malo drvce mandarine, krcato plodovima. Držim fige za "Paul´s Scarlet". Meni se nije pokazalo kao osjetljivo drvce(kuc, kuc), sađeno je po jako mokrom vremenu, a i na sjevernoj je strani. |
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Mari ima pravo ! Ovo je jednostavno receno - velicanstveno ! Uopce , tvoja cijela hacienda je majestetisch a konoba je tockica na i ! ![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Konačno je provirilo sunce.....počeli su cvjetat narcisi, kukurjeci i bergenije a i sedumi palmeri su u cvatu. Alium je već davno niknuo i lijepo prezimio ![]() ![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Malo sam protegnula noge po tvojoj hacijendi
![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Halo Carol ![]() Moj Paul samo što nije prolistao, našla sam mjesto u vrtu i za drugoga, jooojjj jedva čekam da procvatu. Treći je malo zakržljavio tj. napala ga je neka bolest još lani, nekakva "zadebljanja" na grančicama a i listovi su bili čudni kao da je iz listova raslo neko grubo korjenje, nekakvi pipci, sve sam to pobacala ali sa gračnicama ne znam što. Vidjet ćeš kad opet dođeš u Rijeku. Posaditi ću ga u jedan vrt koji ja zovem bolnica-vrtić. Tamo su mi biljke koje se oporavljaju ili koje odgajam da porastu ![]() Jučer sam tri ure vrtlarila, nešto sam porezivala, sredila sam loniceru na luku, nešto sam i već posadila što sam imala u vazama da mi prezimi. Ovaj tjedan planiram nešto i posijati ali moram se konzultirati najprije sa našom astrologinjom Moon ![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Ha,ha,ha.... ovo se zove telepatija, tipkamo u isti tren i baš na tebe mislim i spominjem te da moram pratiti tvoje objave kad je ovaj tjedan pogodno za sijanje (ako je uopće ovaj tjedan ![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Gute, hvala što si svratila. Na slici koju si ponovila trava i sedumi sad su porezani ali se sve žuti od narcisa
![]() Slikati ću ovog tjedna jer je prognoza lijepo vrijeme pa ću popodneva iza posla provoditi u vrtu , barem sat vremena, za dušu dosti ![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
Prije nekih desetak dana sam obišla cijeli tvoj vrt, i nije bilo nimalo lako da znaš, svih ovih stotinjak i nešto stranica!
I mogu ti reći da je razlika sa početka i kraja drastična! Toliko se sve razbujalo, promjenilo, baš je bilo gušt vidjeti svaki napredak, svaku promjenu do krajnjeg ishoda. Prekrasno! Za nagradu, može jedna sličica tvojih grota?? |
|
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
![]() |
|
Može draga moja
![]() ![]() ![]() Bože kako je zemlja tvrda od onih silnih kišurina, sve ruke sam polomila za razbit tu tvrdu koru a ispod relativno još mokro....
|
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
neka si ti nama vrjedna a kada uhvatiš vremena obavezno slikaj i to ne samo grote već sve šteta bi bilo da nešto izostaviš
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Malo sam se vratila u jesen, zimu sam preskočila, jer sam zimu vidjela uživo i sad čekam proljeće.
![]() Uvijek mi je poseban užitak šetati po tvojoj hacijendi. Prekrasno je u svako doba godine. ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Obožavam zumbule! Rozi su tako nježni.
![]() |
|
![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 185186187188189 203> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |