Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt > Moj povrtnjak
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Povrtlarska brbljaonica
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Povrtlarska brbljaonica

Odgovori Odgovori Stranica  <1 360361362363364 381>
Korisnik
Poruka
Pustolovka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3162
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Veljača 2014 u 18:15
Bozeeee!! ja pojedo sve to troje nabrojano,a ni makac od 60 nece.kad je moj metabolizamko eustahio brzic PinchDead
valjda ce usporiti kad uskoro izadjem iz tridesetih.Tongue
Trud je uzaludan, ako se priroda protivi.

Seneka
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
kacunak View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1086
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kacunak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Veljača 2014 u 18:15
Ja se ne bojim reci koliko kila imam, a ne vidim ni razloga. Hrabro saopstavam stopostotnu istinu: Imala sam prije porodjaja 62 kg, na 174 visine. Dakle, manekenska linija! Na porodjaju sam imala 87!!! Znaci, 25 kila u trudoci sam dobila. Pojela sam mljevenog Plazma keksa sa mlijekom fabriku cijelu. Toliko sam to obozavala. Sada, nakon 4 godine, imam 73 kg. Jos deset kila ljute borbe je preda mnom, valja dalje planirati porodicu a to vec ovako popunjena ne mogu poceti dok ne skinem jos koju kilu. Da bih ih mogla opet u trudnoci nizati
Na vrh
medy View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 325
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje medy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Veljača 2014 u 18:18
pustolovka  poslat ću ti ja ove moje kg koje imam viškasmile230a evo i kolegica svoje vjerujem rado poklanjasmile96
Na vrh
kacunak View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1086
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kacunak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Veljača 2014 u 18:24
Pustolovka, nemoj ni pokusavati dobijati kile! Cijeni to sto ti je Bog dao! Ja sam bila mrsavija i znam kako je to lijep i lagan osjecaj, da poletis. Sada nisam bas gojazna, nije strasno, ali i ovo par kila mi smeta. Teze je raditi, penjati se stepenicama, sageti se, obuces se-kipi sve. Mozes kad sjednes da ubijes nekog dugmetom Kako li je tek jako debelim ljudima?
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Veljača 2014 u 18:25
 I ja poklanjam  višak kg ! smile96smile96

Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
desert rose View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2547
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje desert rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Veljača 2014 u 18:26
Joj cure, opet vi o teškoj temi! smile96 Gibam ja, uopće ne želim o tome raspravljati! smile68
Ne vjerujem u duhove, ali vjerujem u snove, a ponekad i u bajke...
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Veljača 2014 u 18:30
hahahahahhahahaha,drage zene sto ste me nasmijale,cuj ubit dugmetom hahahaha.
monstera vidis samo se ti stidis reci za kile hihihi.Tongue
Kcunak ja isprobavam dobiti koju kilu,da bas vidim kako je to,ali nece pa nece stalo na 60 nekad 61 ili 62 i to je maximum.mojih dovje vecih djece su siri od mene i vislji a imaju 13 i 16 g.skoro ih pitali nekiljudi i zene jesam li im starija sestra.:)

Seneka
Na vrh
medy View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje medy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Veljača 2014 u 18:31
smile197zar i tismile96
Na vrh
medy View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje medy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Veljača 2014 u 18:33
uh draga pa ti si jedina manekenka ovdesmile198
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Veljača 2014 u 18:41
Originalno poslano od člana medy medy napisao:

uh draga pa ti si jedina manekenka ovdesmile198
ma kakva manekenka u 40 etim ured!! rado bih ja malo u debeljucke.

Seneka
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Veljača 2014 u 19:08
Originalno poslano od člana Pustolovka Pustolovka napisao:

hahahahahhahahaha,drage zene sto ste me nasmijale,cuj ubit dugmetom hahahaha.
monstera vidis samo se ti stidis reci za kile hihihi.Tongue
Kcunak ja isprobavam dobiti koju kilu,da bas vidim kako je to,ali nece pa nece stalo na 60 nekad 61 ili 62 i to je maximum.mojih dovje vecih djece su siri od mene i vislji a imaju 13 i 16 g.skoro ih pitali nekiljudi i zene jesam li im starija sestra.:)

Ne budem ti rekla i točka! smile60smile102

Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
Monna View Drop Down
Trajnica
Trajnica
3. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 2376
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Veljača 2014 u 20:47
evo ovako...ja imam izmedju 54 i 56 kg, visina 164....skoro 40 godina....i drzim se pravila da kad kile skoce iznad 56 izbacim ugljikohidrate na par dana....inace jedem SVE....posebno slastice, bez njih ne znam zaspatiWink
treba samo biti uporan...i da, uvijek, ali bas uvijek veceram....i to nikada prije 22.00....jedino sto cu naglasiti je da nikada ne uzimam prepune tanjure....uvijek umjereno i pomalo...
sad imam nekih problema sa zdravljem pa mi se i prehrana promijenila, ali ovako sam zivjela svih ovih godina....
cure sretno sa skidanjem kilograma jer lijepo je vidjeti zenu, posebno u nekim godinama kao sto su nase, a da pri tome i relativno "dobro" izgleda...moramo drzati do sebe, jer ako ne drzimo same kako ce drugismile79
pozdrav iz Zlatne doline
Na vrh
medy View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje medy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Veljača 2014 u 21:07
Ja izbacim ugljikohidrate i uspijeva mi da smršam ali čim ponovo krenem da ih konzumiram ponovo se udebljam i to za još jedan kilogram višeUnhappy
Na vrh
Monna View Drop Down
Trajnica
Trajnica
3. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 2376
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Veljača 2014 u 21:21
ne nam sto bih ti rekla...ja jednostavno na taj nacin odrzavam kilazu....recimo svaka 2 mjeseca uzmem tjedan bez ugljikohidrata....
pozdrav iz Zlatne doline
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Veljača 2014 u 16:20
Originalno poslano od člana Monna Monna napisao:

evo ovako...ja imam izmedju 54 i 56 kg, visina 164....skoro 40 godina....i drzim se pravila da kad kile skoce iznad 56 izbacim ugljikohidrate na par dana....inace jedem SVE....posebno slastice, bez njih ne znam zaspatiWink
treba samo biti uporan...i da, uvijek, ali bas uvijek veceram....i to nikada prije 22.00....jedino sto cu naglasiti je da nikada ne uzimam prepune tanjure....uvijek umjereno i pomalo...
sad imam nekih problema sa zdravljem pa mi se i prehrana promijenila, ali ovako sam zivjela svih ovih godina....
cure sretno sa skidanjem kilograma jer lijepo je vidjeti zenu, posebno u nekim godinama kao sto su nase, a da pri tome i relativno "dobro" izgleda...moramo drzati do sebe, jer ako ne drzimo same kako ce drugismile79
Hvala Bogu da ima neko laksi od mene LOLBig smile

Seneka
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Veljača 2014 u 16:46
zašto se opterećujete.sve koje nemaju zdravstvene probleme i nisu u opasnosti da ih dobiju ne trebaju se opterećivati.to vam je ili se cijeli život patite ili se opterećujete pa onda još više jedete.
sad kad krenemo u vrt i kg će pasti.a uostalom šta nam fali kad smo lijepe debele.nismo ni za udaju ni za prodaju.
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Veljača 2014 u 16:55

smile96smile96Ajči, ovo si jako dobro rekla ! smile195

Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Veljača 2014 u 17:50
Big smile 

Seneka
Na vrh
medy View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje medy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Veljača 2014 u 19:19
smile60 nikada se ne zna ja sam za to da žena treba da izgleda uvijek lijepo i da pazi na svoj izgled i kilažu.

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Veljača 2014 u 20:13
 Kad počnu povrtni radovi, tko još ima vremena glumiti manekenku...smile96

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 360361362363364 381>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 1,031 sekundi.