Povrtlarska brbljaonica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 381> |
Korisnik | |
Pustolovka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kod mene ce biti rez preko stomaka,nije problem ope.nego kakve je prirode tumor to me brine!?
|
|
Trud je uzaludan, ako se priroda protivi.
Seneka |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
medy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2011 Status: Offline Bodovi: 325 |
![]() |
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Ne budem ti rekla i točka! ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
medy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2011 Status: Offline Bodovi: 325 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
zašto se opterećujete.sve koje nemaju zdravstvene probleme i nisu u opasnosti da ih dobiju ne trebaju se opterećivati.to vam je ili se cijeli život patite ili se opterećujete pa onda još više jedete.
sad kad krenemo u vrt i kg će pasti.a uostalom šta nam fali kad smo lijepe debele.nismo ni za udaju ni za prodaju.
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
![]() |
|
![]() |
|
Pustolovka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
![]() ![]() |
|
Seneka |
|
![]() |
|
Zna li koja od vas jel opasno imati ovu dijagnozu: TM ovarii Bill ? ovo je kod mene na jajniku,pravo su me izruzili doktori sto prije nisam dosla na oper.i kazu stanje je lose.etc.mora se od necega umrijet znala sam.
![]() ![]() |
|
Seneka |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
uh draga pa ti si jedina manekenka ovde
![]() |
|
![]() |
|
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
![]() ![]() znam da sada zvucim nadobudno i ne znam ni ja kako, ali uvijek cu stajati iza toga da zena uvijek mora drzati do sebe, cak i u vrtu.....sve one koje zele srediti kilazu drzim im fige i rado cu pomoci s nekim savjetima i receptima za dane kad treba izbjegavati ugljikohidrate,a imati osjecaj sitosti... cure pusa od mene, i hrabro i ustrajno u namjerama poboljsanja tjelesne tezine!!!!
|
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
|
Ja izbacim ugljikohidrate i uspijeva mi da smršam ali čim ponovo krenem da ih konzumiram ponovo se udebljam i to za još jedan kilogram više
![]() |
|
![]() |
|
Ajde Pustilka ne kukaj ! Nisu ti to operacije kakve ti misliš..Kao da nisam imala nešto slično, pa eto me, još sam živa. A reći ću još samo da mi nisu na vrijeme dali lokalnu anesteziju, možeš samo zamisliti kako je to bolilo...Oblio me znoj veličine zrna graška, a lice mi je bilo u crvenim flekama. ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Seneka |
|
![]() |
|
|
|
Seneka |
|
![]() |
|
A tako onda reci, to je već druga stvar.. ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Kad počnu povrtni radovi, tko još ima vremena glumiti manekenku... ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
evo ovako...ja imam izmedju 54 i 56 kg, visina 164....skoro 40 godina....i drzim se pravila da kad kile skoce iznad 56 izbacim ugljikohidrate na par dana....inace jedem SVE....posebno slastice, bez njih ne znam zaspati
![]() treba samo biti uporan...i da, uvijek, ali bas uvijek veceram....i to nikada prije 22.00....jedino sto cu naglasiti je da nikada ne uzimam prepune tanjure....uvijek umjereno i pomalo... sad imam nekih problema sa zdravljem pa mi se i prehrana promijenila, ali ovako sam zivjela svih ovih godina.... cure sretno sa skidanjem kilograma jer lijepo je vidjeti zenu, posebno u nekim godinama kao sto su nase, a da pri tome i relativno "dobro" izgleda...moramo drzati do sebe, jer ako ne drzimo same kako ce drugi
![]() |
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
ne nam sto bih ti rekla...ja jednostavno na taj nacin odrzavam kilazu....recimo svaka 2 mjeseca uzmem tjedan bez ugljikohidrata....
|
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 381> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |