pandin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 36> |
Korisnik | |
panda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2010 Lokacija: Dalj ( Osijek ) Status: Offline Bodovi: 852 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nihil agenti dies longus est. - Ništa ne radeći, dan je dug.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
panda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2010 Lokacija: Dalj ( Osijek ) Status: Offline Bodovi: 852 |
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Priznajem da već dugo nisam bila u tvom vrtu,bravo za svo lijepo cvijeće i lijepe kaktuse
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
tikvić drago bi je da si tu a eto i ja se vratio
![]() ![]() Otok hvala na posjeti
![]() |
|
|
|
![]() |
|
bože neznam šta mi bi pa napisah carol
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Vrt prekrasan, a zbirka kaktusa raste. Bravo.
|
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
![]() |
|
OSica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1105 |
Našla sam,na tvojoj 23 stranici uz jezerce.
|
|
![]() |
|
OSica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1105 |
Ja sam pitala za žuto.Žuti cvijet sa zavrnutim laticama.Podsjeti me na Lilium Bosniacum za kojim tragam.
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Dugo te nije bilo i baš sam se pitala gdje si!!! Falio mi je tvoj vrt i jako mi je drago, da si opet sa nama i da mogu uživati u raskošnoj ljepoti tvog vrta.
|
|
![]() |
|
hvala svima na posjeti i pohvalama
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Evo i mene za mali komentarčić, pregledala sam sve ali se nisam oglašavala , sada ostavljam trag. Oduševilo me tvoj i mamin izbor biljaka koje su sve
![]() ![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
Pa kod tebe je prekrasnooooo..........Imam jedno pitanje.Uz ono krasno jezerce imaš jednu biljku koja cvjeta žuto.Je li to Lilium Bsniakum?
|
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Što reći? Mogu se jedino pridružiti pohvalama svih dosadašnjih posjetioca. Svaka čast na domišljatosti, kreativnosti, biljkama... Samo tako dalje!
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Skidam ti kapu mladi umjetniče!
Došuljala sam se ,sve sam pregledala,oduševila se tvojim umjećem,bravo! Ruže su me oduševile,navratiti ću opet,tiho da ne ometem sklad... ![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Sve ti je tako bajkovito.Pogotovo jezerce.U tvom vrtu sam naučila da se oleandri među kojima sam odrasla i nekako drukčije zovu.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Evo i mene opet u tvom prekrasnom vrtu! Divno ti je sve, divim ti se! Mlad a tako veliki ljubitelj bilja i prirode. Tvoji uživaju sa tobom u svakom pogledu, sve ti znaš i zlatne ruke imaš!
Želim ti i ja da nađeš posao u svom kraju i da uživaš u svom carstvu!
![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
Karli ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() 2. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 22 Lipanj 2013 Lokacija: Gospić Status: Offline Bodovi: 1352 |
Prelistala sam sve tvoje stranice i neznam što mi je lijepše, lopoči, jezero, staza ili svi ovi kaktusići. Svaka čast za sve vas skupa. Jako mi je žao što nemožeš uživati u svom vrtu koliko bi htio. Valjda će se i to promjeniti. Vrt ti je stvarno lijep.
![]() |
|
"Tuga gleda unatrag, briga gleda oko sebe, a vjera gleda gore"
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Volim zaviriti na ove stranice, ima se što vidjeti.....
![]() |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Evo prošetah tvojim vrtom koji na žalost nisam do sada zapazila ,zbilja je prelijep i nema čega nema.Sve pohvale na trudu i ljubavi prema ljepom okolišu.
|
|
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 36> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |