Prepoznajte mi ovo |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4445464748 243> |
Korisnik | |
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hvala, Trava! To je to! Imam već jedan "Bambus sreće" uzgojen s vijugavom stabljikom, a listovi su mu samo zeleni jer je stalno u sjeni. Uopće nisam povezala te dvije biljke.
![]() |
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kacunak ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Kolovoz 2013 Lokacija: BiH Status: Offline Bodovi: 1086 |
Bravo ja!
![]() |
|
![]() |
|
trava ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Kolovoz 2010 Lokacija: Zadar Status: Offline Bodovi: 657 |
Kacunak je dobro pretpostavila,to je Dracaena sanderiana
|
|
![]() |
|
mikica.dm ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2010 Lokacija: Donji Miholjac Status: Offline Bodovi: 611 |
Ono na prvoj slici sam i ja imala, mislim da je kordilina...ali od milja sam ju zvala kukuruz
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Curke drage, zahvaljujem na identifikaciji.
![]() |
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Camellia i ja sam pomislila da bi mogla biti , evo link s teme http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=2265&KW=Cordylin&PN=1&title=cordyline
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Da nije prva Cordyline fructicosa ?
|
|
![]() |
|
kacunak ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Kolovoz 2013 Lokacija: BiH Status: Offline Bodovi: 1086 |
Da nije ovo prvo neka vrsta Dracene?
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Andina, druga slika biljke je Fitonija http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=686&title=fitonija-fittonia
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
evo taman sam ti to i ja htjela napisati... točno tako kao što ti je Stefica rekla.
|
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
milica09 ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 23 Svibanj 2013 Status: Offline Bodovi: 57 |
Hvala puno
![]() |
|
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
Milice09 mislim da je prvi Solanum jasminoides http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=2049&title=solanum-jasminoides , a druga biljka je Aichryson http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=5838&KW=Aichryson&title=aichryson , za prvu imaš temu u penjačicama a za drugu u sukulentima
|
|
![]() |
|
milica09 ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 23 Svibanj 2013 Status: Offline Bodovi: 57 |
zar ih niko ne prepoznaje
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ovo bi trebalo da je jasmin ali koji?
![]() ![]() |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
mislim da je ovo vrsta bršljana |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Ajama, to što si je zgazila, u svakom slučaju je dobar potez.
A ako su i jajajašca unutri bila žućkasta, onda je to najvjerojatnije leglo pauka, onog trbušastog, povećeg. Imala sam lani slično, ali je ja nisam na vrijeme primjetila, nego kad su se paučići razmilili. Fuj.
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
čini se da moju kukuljicu nitko nije prepoznao.ja sam je za svaki slučaj zgazila bojeći se da mi ne izađe ''krokodil''. ako ju netko prepozna molim da napiše za slučaj da ih ima još
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
pčelica7 ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 1966 |
medy, pogledaj ovdje (link) na temi o tekomi i pitaj što te zanima.... ovo je tema za identifikaciju biljaka, nećemo je zatrpavati drugim inf |
|
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
|
|
![]() |
|
medy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2011 Status: Offline Bodovi: 325 |
kako se razmnožava može li reznicom ja sam posadila u jesen pa čekam
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4445464748 243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |