pandin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2930313233 36> |
Korisnik | |
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Skidam ti kapu mladi umjetniče!
Došuljala sam se ,sve sam pregledala,oduševila se tvojim umjećem,bravo! Ruže su me oduševile,navratiti ću opet,tiho da ne ometem sklad... ![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Što reći? Mogu se jedino pridružiti pohvalama svih dosadašnjih posjetioca. Svaka čast na domišljatosti, kreativnosti, biljkama... Samo tako dalje!
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
OSica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1105 |
Pa kod tebe je prekrasnooooo..........Imam jedno pitanje.Uz ono krasno jezerce imaš jednu biljku koja cvjeta žuto.Je li to Lilium Bsniakum?
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Evo i mene za mali komentarčić, pregledala sam sve ali se nisam oglašavala , sada ostavljam trag. Oduševilo me tvoj i mamin izbor biljaka koje su sve
![]() ![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
panda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2010 Lokacija: Dalj ( Osijek ) Status: Offline Bodovi: 852 |
hvala svima na posjeti i pohvalama
![]() ![]() |
|
Nihil agenti dies longus est. - Ništa ne radeći, dan je dug.
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Dugo te nije bilo i baš sam se pitala gdje si!!! Falio mi je tvoj vrt i jako mi je drago, da si opet sa nama i da mogu uživati u raskošnoj ljepoti tvog vrta.
|
|
![]() |
|
OSica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1105 |
Ja sam pitala za žuto.Žuti cvijet sa zavrnutim laticama.Podsjeti me na Lilium Bosniacum za kojim tragam.
|
|
![]() |
|
Našla sam,na tvojoj 23 stranici uz jezerce.
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Vrt prekrasan, a zbirka kaktusa raste. Bravo.
|
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
![]() |
|
panda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2010 Lokacija: Dalj ( Osijek ) Status: Offline Bodovi: 852 |
bože neznam šta mi bi pa napisah carol
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
tikvić drago bi je da si tu a eto i ja se vratio
![]() ![]() Otok hvala na posjeti
![]() |
|
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Priznajem da već dugo nisam bila u tvom vrtu,bravo za svo lijepo cvijeće i lijepe kaktuse
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
lijepa i uspješna kupovina, dragi panda...onaj pokrivač tla mi se čini da je varjegirani phlox, a jastučasta trajnica s ljubičastim cvjetovima lijevo od šarene kadulje je Aubretia
![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
za aubretiu si u pravu a ovaj phlox sto kazes kazu da cvjeta bijelo i listići su mi puno krupnijih od ovih mojih kojih imam posadjene ovi su nekako deblji kao koznati i sjajni , ma sta god da je svidjelo mi se pa sam kupio
![]() |
|
|
|
![]() |
|
temzi ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
Predivna kupovina,pogotovo heucera,jedva ih čekam vidjeti u vrtu,pozdrav!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2930313233 36> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |