Povrtlarska brbljaonica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 381> |
Korisnik | ||
Pustolovka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Hvala smrcko na podijeljenom iskustvu,vjeruj lakse mi je odmah.Nije mene strah ni to da mi vade sve van jajnike i maternicu,nego karcinoma da otkriju u tkivu poslije.ova moja doktorica koja mi vodi slucaj me toliko plasi(nisam joj potplatila,a to se mooora svi doktori to gledaju)doduse mozda je ona u pravu pa da ne krije dzabe govori mi da mi ultrazvucni nalaz nije dobar pa treba magnetni snimak.i jos mi nastavila ako ni taj ne bude valjao ide dalje sa nalazima koje s einace cine kad se ispituje karcinom.uhh puna sam straha,a bila sam jaka bas zato sto znam da se mora biti smireno pred operaciju.
|
||
Trud je uzaludan, ako se priroda protivi.
Seneka |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
|
Savjet svim ženama bježite od kuće nedeljom, i nek vas traže ![]() ![]() Natjerajte druge da rade, a ako neće i vi lezite i daljinski u ruke ili patike na noge. Cure život je prekratak. To tek vidim kad mi se susjede u klimaksu deru sa balkona kako im je pun k.... ( e nije to nego kufer ![]() ![]() ![]() Ja sam najgora među vama, noćna ptica. Čekala sam sušilicu da završi. Pa sam stavila da mi se kiseli kefir za sutra. A u 7 moram ustati, bit će veselo. Baš ste mi vesele, u ova zla vremena moramo se malo razonoditi. ![]() Laku noć vam želim, lipo spavajte ![]() |
||
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
||
![]() |
||
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
|
Ejjjjj dragi moji, samo da vam mahnem da ne mislite da me nema ovdje....
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
|
Eto nje opet pod stolom..hahhahahahha ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
|
Nemoj se ništa plašiti. Uzmi sa rezervom napamet dijagnozu liječnika. Nalaz može biti u nečijim očima loš (neki ni ne znaju očitati ultrazvuk kako teba). A i krvni nalazi mogu biti nekada nevjerodostojni. Vjeruj mi knjigu mogu napisati doktorskih gluposti. Ne znam gdje živiš, ali u Zgrebu ti dr Podobnik ima ultrazvuk koji su imali samo tri centra u Europi (bar prije 5 godina). Među ta 3 je njegov. Detektira promjene i pola godine prije nego ih papa test otkrije. Trebalo bi baš njega tražiti za pregled, ako se može doći na red. Naprave kompletno 2 vrste ultrazvuka, pregled, papu + nekakav bris, terapiju ako je u njegovoj moći. Drugo mišljenje može biti bitno. Mene je upravo to spasilo, jer su me ovi ovdje pustili da umrem. Počela sam gubiti vid od anemije, jedva sam mogla hodat. Oni mene ubjeđivali da mi nije ništa. Naravno ako si možeš priuštiti, kompletno me koštalo oko 600 kn. Jednom posjetom sam sve obavila i rješila problem tada kod njega. Ili bar da nađeš nekog dobrog dr, koji zna dobro očitati ultrazvuk i bez guljenja kože što se novaca tiče. Da dobiješ to drugo mišljenje i savjet. |
||
|
||
![]() |
||
Pustolovka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
|
Samo da vam se javim curke,dosla sam kuci da u privatnim klinikama uradim magnetnu,jer bolnicka je crkla prije dvije sedmice i ko bjedna zemlja nema para da popravi masinu,kamoli novu da kupi!nagledala sam se svasta pa sam sad i ja u brigama za sobom.pozdravlja vas vasa pustilka sve.
![]() |
||
Seneka |
||
![]() |
||
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
A za gluposti njihove i to sam vidila odvedose zenu u salu i vracaju je za pola sata dali joj narkozu,a uvidili da je nahladjena i nije za operacije.kako su vidili to ne znam,ali mi glupo da to nisu vidili na krvi i mokraci prije.Tek kako su korumpirani do nebesa i nebesa,ovaj nalaz koji ja moram vaditi kosta 150 eura privatno,a oni to rade dzabe u bolnicama i malo,malo pokvari im se taj aparat i salju privatnicima,a sa njima su u dogovoru da dijele zaradu.onda moras ih podmititi svako svog doktora,ko ne da Bog zna kako mu urade operaciju!!
|
||
Seneka |
||
![]() |
||
|
Bugice moja nije jos ni bila oper.jos me vodaju po nalazima sto em pocelo brinuti.Ali nadat je se dobrome,nema druge.
|
||
Seneka |
||
![]() |
||
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
|
Ma ja sam tu ali fest gruntam da ipak idem ![]() Sama sebe sam danas tjerala ko sluga mazgu a sad krepavam ! ![]() |
||
![]() |
||
|
Ej Pustolovka da ti se javim povodom tvog problemčića.
Ja sam imala 5 težih operacija i 3 manje pod narkozom. Zadnje 3 narkoze su mi bile u zadnjih 1.5 god. Prije 2 mjeseca sam imala histeroktomiju u 40-toj godini, nakon 2 godine mučenja i nemara lječnika u našoj bolnici operirana sam u drugom gradu. Problemi sa tim stvrima se mogu iskomplicirati, i bolje je sve to prije razrješiti nego se organizam namuči. Ne trebaš se bojati. Ako ćeš ići na operaciju, ako sam dobro shvatila, operacija služi za dijagnostiku da se vidi problem. Ne obaziri se na to što vidiš u bolnici, svatko ima svoju priču i to je to. Ako ideš na operaciju pripremi se koliko više možeš sa kvalitetnom prehranom da ojačaš organizam, pa je i oporavak daleko brži. Jedi hranu bogatu željezom, spirulina, polenov prah.... Relaksiraj se koliko možeš da ne ideš pod stresom na operaciju. Bilo bi dobro da ako imaš vremena malo paziš na hranu da se malkice težina smanji, lakše se oporavlja poslije. Sve je to mačiji kašalj, i zaboravi se brzo. Poslije operacije se pazi i dugo ne smiješ ništa dizati. Da ti sad ne objašnjavam nakon operacije, ako dođe do toga ćemo te savjetovati. |
||
|
||
![]() |
||
|
Dobra Vilo što te toliko danas umorilo? ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
desert rose ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
|
Pustolovko znam da si na velikim mukama ali moraš pokušati razmišljati pozitivno! Svi smo uz tebe!
![]() |
||
![]() |
||
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
|
Društvo, ima koga? Radi li se što po vrtu? Ja konačano počela, jutros sam neko grmlje presadila u dio oko kuće koji je cijeli dan u sjeni. A i posijala sam blitvu
![]() |
||
![]() |
||
|
Hhahahahahhahaha... ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
|
E, pustolovko moja, ne zamjeri, baš sam prava tuka |
||
![]() |
||
|
Hahhaahaa, Šmrckice, čitam ovo i kreveljim se ko lud na brašno....da nema nas, nitko se ne bi znao snaći, a kamoli još i ručak skuhati... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
Volila bih bas to da obavim,ali daleko mi zivim u Bosni i sad trenutno niti ne mogu,jer hodam sa ovim nalazima.Kofol oni urade sve super nalaze,ali ja kako sam se nagledala u bolnici za ovo desetak dana ured svakoj su povadili maternicu i jajnike ili ne izvade pa se nekoliko x ponovi operacija.evo bas danas dok sam lezala stize zena i prica ovo ce joj biti treca operacija i sve ce vaditi van.ma neka mi i vade imam 37 godina imam djecu samo da ne bude ono najgore.ovdje poslije oper.salju uzorak tkiva u Sarajevo na pretrage da se vidi jel benigno ili maligno.mi ljudi smo inace strasljivi pogotovo kad je rijec o op.zahvatima,a posto je meni to prvi put ne zamjerite mi bas sam 'ko sa marsa spala!
|
||
Seneka |
||
![]() |
||
|
Pustolovko, draga moja, dobro nam došla! Ne beri brigu, puno je iza tebe i dobro da je prošlo. Sad slijedi ljepše i lakše. |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 381> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |