Povrtlarska brbljaonica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 381> |
Korisnik | ||
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Gdje si samo iskopala ovog ludog smajlija? ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
|
Cistila sam stan kompletno i spremam po malo za put ! |
||
![]() |
||
kacunak ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Kolovoz 2013 Lokacija: BiH Status: Offline Bodovi: 1086 |
|
Ajd javi jesi li uspjela kopirati!
|
||
![]() |
||
medy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2011 Status: Offline Bodovi: 325 |
|
![]() |
||
![]() |
||
|
Riba, Šmrckice... |
||
![]() |
||
![]() |
||
kacunak ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Kolovoz 2013 Lokacija: BiH Status: Offline Bodovi: 1086 |
|
Monstera, ne znam ti drugacije reci nego da na googleu ukucas Cosgan's Smilies, ima da umres od smijeha, pa skini sebi da imas.
![]() |
||
![]() |
||
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
|
Znala sam živim sa jednom. Osjetila sam vodu, namirisala. ![]() Samo bi raspored stavila ovako Riba, Vodolija, Škorpija ( Blizanci ne spadaju baš tu, ali eto sam dodala). ![]() |
||
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
||
![]() |
||
|
Blago vama, ja nemam gdje saditi. Imam ispred zgrade, ali da mi prolaznici i komsije pogaze moj trud i da nadjem unisteno i ubrano-morala bi nekog ubit'
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Onda si bila jako vrijedna... ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
|
Da, to nikako ne bi bilo dobro. Ja nemam baš puno mjesta, mala je okućnica, ali volim cvijeće pa ga svuda "gurnem". Isto tako, imam vrlo mali povrtnjak. Onako, za dušu i hobi, nešto veće preraslo bi u veliku obvezu, ne bih stigla i ne bi mi bio gušt - iako ponekad požalim što nije veći.
|
||
![]() |
||
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
|
Jesam draga , jesam ! Pticice se vracaju s juga sim gore a ja idem na jug !
![]() |
||
![]() |
||
|
Imam i ja neke ludece pospremljene, bez brige... ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
administrator ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
|
slobodno otvorite u brbljaonici temu da budemo malo potpora ![]() |
||
![]() |
||
Pustolovka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
|
Monstera tvoji problemi su bili prije foruma,zato nisi pisala,hajd dobro necu vise ni pisati o sebi eto da jos kome ne zasmeta kao tebi.
srcko hvala dobar recept taj sa hajduckom,mada ja znam od koprive predobar za krvnu sliku i proljenti umor te ciscenje krvi.istuce se celuloza koprive te istisne sok i prvi dan ide kasika soka pa se svakim danom povecava po jos jedna kasika sve dok se ne dodje do 14 kasika.onda ide nazad 14,13,12 dok se ne svede na 1 kasiku.drvo mozes da iscupas od snage.
![]() |
||
Trud je uzaludan, ako se priroda protivi.
Seneka |
||
![]() |
||
medy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2011 Status: Offline Bodovi: 325 |
|
![]() |
||
|
![]() evo probat cu malo..neko mi spomenu bugica mislim da trebam paziti na tezinu prije operacije,malo sam se nasmijala pa pomislila da smanjim i ovo malo kilica sa sebe. ![]() /QUOTE] Pustolovka, draga, nisam ja - časna riječ! ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Draga Pustolovkica a ti se nedaj , reci - ja sam jaca i uhvati se u kostac sa tom dijagnozom ! Vjerujem da uz tvoju hrabrost i nase "drzanje figa" bude sve dobro proslo !
![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 381> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |