Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt > Moj povrtnjak
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Povrtlarska brbljaonica
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Povrtlarska brbljaonica

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1112131415 381>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
medy View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Status: Offline
Bodovi: 325
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje medy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Ožujak 2014 u 20:06
Jeste mi luckaste ja sutra dobijam novi komp a ovaj pravo u   

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
kacunak View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1086
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kacunak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Ožujak 2014 u 22:43
Gdje nam je Mons, je li zdravo? Nema je na forumu. Sad ce me ubit kad ovo procita.
Odo' ja bjezat u krpe! 

Monstera,     Laku noc curke moje...
Na vrh
Monna View Drop Down
Trajnica
Trajnica
3. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 2376
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Ožujak 2014 u 20:52
ma vilo, sto ce ti jos i umjetni zglob, pa zar nemas dosta svojih?smile198
pozdrav iz Zlatne doline
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Ožujak 2014 u 09:46

Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
medy View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje medy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Ožujak 2014 u 22:40
I ja sam kada sam ušla u kuću poslije sjetve opustošila frižidersmile42
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Ožujak 2014 u 20:42
A nist onda , pa idemo se igrati malo ordinacije da nasmijemo nasu Pustolovkicu !

Mene boli koljeno pa sam malo kcerku , visu medicinsku sestru , pitala
kako je to sa umjetnim zglobom a ona meni ko iz topa :

maaaaaaaama , onda moras odmah najmanje 10 kila skinuti !       
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Ožujak 2014 u 09:30

Hhahahahaha Kaćunak, znala sam da neću moći izdržati, a da se ne smijem... Čim vidim tebe s ovim smajlijima, jednostavno moram odvaliti....

Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
medy View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje medy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Ožujak 2014 u 22:30
Kako kod vas prođe vikend ja sam danas sijala i kopkala sutra nastavljam smile46
Na vrh
kacunak View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kacunak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Ožujak 2014 u 09:10
Ja jos pijem jutarnju, vec sat vremena. Posle moram u drugu smjenu, a vi dragi moji uzivajte ko god moze u svojim povrtnjacima i zelenilu. Monsic, ma moram ti to ovde reci, moj enzimcic lagano pjeni...
Na vrh
medy View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje medy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Ožujak 2014 u 22:25
Joj sory računar nije radio došlo mi je da gasmile228 sad ću pogledati
Na vrh
kacunak View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kacunak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Ožujak 2014 u 09:31
I tvoji su blesavi, ovaj zadnji je pravi sunj, hahaha...
Na vrh
kacunak View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kacunak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Ožujak 2014 u 22:36
Bravo draga pa si vrijedna bila. Ja sam ljencarila cijeli dan i jela sve redom po kuci

Na vrh
Monna View Drop Down
Trajnica
Trajnica
3. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 2376
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Ožujak 2014 u 20:30
Originalno poslano od člana smrcko smrcko napisao:

Mona što si ti sijala danassmile232

nema sijanja ove godinesmile60.....skupljali sin i ja grane od orezanih vocaka i sjeckali ih na nekin 30-tak cm da budu drvca za potpalu....glup i dosadan posaoConfused
pozdrav iz Zlatne doline
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Ožujak 2014 u 08:48
 Evo me, evo meeeee, sinoć mi se komp izblesirao pa sam odustala od borbe s njim ! smile229smile228 smile96smile96

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Ožujak 2014 u 21:44
Originalno poslano od člana medy medy napisao:

našla sa i ja

Na vrh
medy View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje medy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Ožujak 2014 u 20:08
Danas sam posijala krumpire totalno sam se raspala Dead
Na vrh
medy View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje medy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Ožujak 2014 u 22:54

Na vrh
medy View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje medy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Ožujak 2014 u 21:24
smile60samo ne opet o kilogramima smile156ja sam pripremila rasadnik pa ću oko 15-tog posijatai sjeme rajčice i paprike nadam se da ove godine neće crvić pojesti sjemeDisapprove
Na vrh
kacunak View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kacunak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Ožujak 2014 u 09:07
Draga moja! A da ti posaljem malo svog MM, on servisira racunare i inzenjer je, pa da to rijesimo naravno gratis?
Mogla bi i Medy brzom postom ga poslat, vidim i ona sinoc galami na komp. pa da sredimo u cas posla.
Pogledajte cure moje divnog li dana? Ma ljepota!
Na vrh
kacunak View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kacunak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Ožujak 2014 u 21:39
NAAAROOODEEE??? Gdje ste? E, da mi je sad onaj Monsterin potrcko
Medy, inace imam pitanje za tebe od neki dan na temi Seflera!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1112131415 381>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.