Povrtlarska brbljaonica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 381> |
Korisnik | |
kacunak ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Kolovoz 2013 Lokacija: BiH Status: Offline Bodovi: 1086 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
I tvoji su blesavi, ovaj zadnji je pravi sunj, hahaha...
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kacunak ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Kolovoz 2013 Lokacija: BiH Status: Offline Bodovi: 1086 |
Bravo draga pa si vrijedna bila. Ja sam ljencarila cijeli dan i jela sve redom po kuci
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
nema sijanja ove godine
![]() ![]() |
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
![]() |
|
![]() |
|
medy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2011 Status: Offline Bodovi: 325 |
I ja sam kada sam ušla u kuću poslije sjetve opustošila frižider
![]() |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
A nist onda , pa idemo se igrati malo ordinacije da nasmijemo nasu Pustolovkicu !
Mene boli koljeno pa sam malo kcerku , visu medicinsku sestru , pitala kako je to sa umjetnim zglobom a ona meni ko iz topa : maaaaaaaama , onda moras odmah najmanje 10 kila skinuti ! ![]() |
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Evo me, evo meeeee, sinoć mi se komp izblesirao pa sam odustala od borbe s njim ! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Ja jos pijem jutarnju, vec sat vremena. Posle moram u drugu smjenu, a vi dragi moji uzivajte ko god moze u svojim povrtnjacima i zelenilu. Monsic, ma moram ti to ovde reci, moj enzimcic lagano pjeni...
![]() |
|
![]() |
|
medy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2011 Status: Offline Bodovi: 325 |
Joj sory računar nije radio došlo mi je da ga
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Kako kod vas prođe vikend ja sam danas sijala i kopkala sutra nastavljam
![]() |
|
![]() |
|
Danas sam posijala krumpire totalno sam se raspala
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Draga moja! A da ti posaljem malo svog MM, on servisira racunare i inzenjer je, pa da to rijesimo naravno gratis?
Mogla bi i Medy brzom postom ga poslat, vidim i ona sinoc galami na komp. pa da sredimo u cas posla. ![]() Pogledajte cure moje divnog li dana? Ma ljepota! |
|
![]() |
|
NAAAROOODEEE??? Gdje ste? E, da mi je sad onaj Monsterin potrcko
![]() Medy, inace imam pitanje za tebe od neki dan na temi Seflera! ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Gdje nam je Mons, je li zdravo? Nema je na forumu. Sad ce me ubit kad ovo procita.
Odo' ja bjezat u krpe! ![]() Monstera, ![]() |
|
![]() |
|
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
ma vilo, sto ce ti jos i umjetni zglob, pa zar nemas dosta svojih?
![]() |
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 381> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |