moj sretni kutak... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678 |
Korisnik | |
LeoNata ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 278 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Panda,floramye,desert rose i temzi,hvala vam od srca na šetnji i pohvalama!
Draga desert rose,ona ljubicasta puzavica mi prezimljuje u kući,na hladnome. Lagano raste cijelu zimu,ponekad ju zalijem,a orezat fy ju u proljeće,kad očistim suhe listiće i grane. Sumnjam da bi prezimila vani kod mene... Jučer sam pospricala,okopala i pognojila vockice,sutra obrezujemo. Malena drvca su isto okopana i pognojena,ružice osisane i nahranjene,klematis posisan do pupoljaka... Lagano se čeka proljeće :) i kaktusici su danas dobili vode,lagano se bude iz zimskog sna. Veliki vam pozdrav svima! |
|
...budi u miru sa Bogom, bez obzira kako Ga zamišljaš, i bez obzira čemu težiš u bučnom komešanju života, zadrži mir u svojoj duši... ovo je ipak divan svijet, teži da budeš sretan...
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
metni koju slikicu da vidimo kako cvjetići napreduju
![]() |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Ostavljam samo trag , cekam i ja nove slikice !
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |