Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - moj sretni kutak...
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

moj sretni kutak...

Odgovori Odgovori Stranica  <1 678
Korisnik
Poruka
LeoNata View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Status: Offline
Bodovi: 278
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje LeoNata Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Ožujak 2014 u 00:15
Panda,floramye,desert rose i temzi,hvala vam od srca na šetnji i pohvalama!
Draga desert rose,ona ljubicasta puzavica mi prezimljuje u kući,na hladnome. Lagano raste cijelu zimu,ponekad ju zalijem,a orezat fy ju u proljeće,kad očistim suhe listiće i grane. Sumnjam da bi prezimila vani kod mene...

Jučer sam pospricala,okopala i pognojila vockice,sutra obrezujemo. Malena drvca su isto okopana i pognojena,ružice osisane i nahranjene,klematis posisan do pupoljaka... Lagano se čeka proljeće :) i kaktusici su danas dobili vode,lagano se bude iz zimskog sna.

Veliki vam pozdrav svima!
...budi u miru sa Bogom, bez obzira kako Ga zamišljaš, i bez obzira čemu težiš u bučnom komešanju života, zadrži mir u svojoj duši... ovo je ipak divan svijet, teži da budeš sretan...
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Ožujak 2014 u 21:18
metni koju slikicu da vidimo kako cvjetići napredujuSmile
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Ožujak 2014 u 22:03
Ostavljam samo trag , cekam i ja nove slikice !    
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 678
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.