Nisini gušti |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5758596061 90> |
Korisnik | |
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
Bude mene
![]() |
|
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
![]() |
|
panda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2010 Lokacija: Dalj ( Osijek ) Status: Offline Bodovi: 852 |
divan vrtek odusevilo me sve, svaka cast , kod tebe je puno cvijetnije nego u mom vrtu
![]() |
|
Nihil agenti dies longus est. - Ništa ne radeći, dan je dug.
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Lijepi narcisi i zumbuli, dobro si iskombinirala kamenjar, sviđa mi se
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Anđelkad, hvala na posjetu i pohvalama; žito je bilo super, a bačvica je sad krcata tulipanima
![]() Kamenjar, hvala
![]() Miskice
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Moon, hvala
![]() Klaudija8, hvala draga moja; bila sam u Zg cijeli tjedan, a svoje slikice sam imala u aparatu, pa sam mogla objaviti, a kad sam se vratila dočekalo me baš proljeće u vrtu, a i ima dosta posla, pa slijedeći tjedan uživam kopkajući, čupkajući, a i sadeći neke novitete
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Dadinice, hvala draga moja na pohvalama, srdašca su i mene iznenadila
![]() |
|
|
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
ko zna ,zna..a ti zaista znas stavit predivnu sliku ,imas dar i gotovo ..
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
A što sam ja sve propustila u tvom vrtu-ma to je neoprostivo, pogotovo kad se sitim slike žita u bačvi!
To ne znači da proliće u tebe nije divno-naprotiv predivno je ali bačvica sa žitom me očarala. |
|
![]() |
|
klaudija8 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
ajme, kod tebe proljetna simfonija boja I mirisa - preprekrasno ti je sve draga
![]() topli pozdrav I nadam se da uzivas u ovom krasnom vremenu
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Prekrasne slike divnog vrta
![]() |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Miruj, miruj srce moje! Dicentra............
(Kod mene jedva da je izvirila iz zemlje.) ........ i taj tvoj kamenjar ![]() Nisa, po slikama sudeći, kod tebe je prekrasno!
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Dragi moji šetači, hvala na posjetu, u zadnje vrijeme samo svratim kratko, ali nadam se da će biti više vremena
Admine, hvala Leona31, sad kad je počelo međusobno ćemo se uveseljavati slikicama, hvala Floramye, hvala, ne brini za djetelinu, kod mene se pojavila prije par dana Miska, hvala na posjetu Klaudija8, uvijek te lijepo vidjeti Moon, hvala Carol, hvala na posjetu Karli, hvala Tikvić, hvala Gute Fee,hvala Rose girl, draga moja Mikica.dm, dobrodošla u moje gušte Blue sky, drago mi je da si prošetala do mene za sve vas jedna, ne tako raskošna sličica, ali meni draga |
|
|
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
malo šetam tvojim proljetnim vrtom sve lijepo
![]() |
|
![]() |
|
mikica.dm ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2010 Lokacija: Donji Miholjac Status: Offline Bodovi: 611 |
Prijavljujem se na setnji
![]() Safrani su prekrasni, jedna od stvari zbog kojih volim ovo doba godine su mali vjesnici proljeca koji se probijaju van i tjeraju zimu. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5758596061 90> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |