Cvijet do cvijeta,Korjenkova hacijenda |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 186187188189190 203> |
Korisnik | |
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Bugice, to su i moji omiljeni a sad imam i čak 3 bijela u bijelom vrtu
![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Aha, vidjela sam, mogu samo zamisliti kako raskošno miriši tvoj vrt.
|
|
![]() |
|
Ma oni su predivni, imam jedan grmić i onih starinskih sitnijeg cvata , ja ih zovem obični plavi. Te berem za u vazu i za na groblje a ove "debeljuce " ostavljam u vrtu i oni su samo za gledanje i mirisanje
![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Prekrasno ! Baš sam uživala u šetnji tvojim vrtom, kad već ne uživo, onda barem ovako virtualno. Obožavam zumbule i kad gledam slike imam osjećaj da osjećam njihov miris ![]() ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Korijenko volim šetnje tvojim vrtom i svaka nova slika me uvijek ponovo razveseli.Jednako mi je lijep u svim godišnjim dobima.Još da imam jednu tvoju grotu u svom vrtu....Prekrasno.
![]() |
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Mala proljetna šetnjica tvojim vrtom, prepunog mirisa zumbula. Vidi se da si bila velika vrijednica, sve je, kak ti veliš, pic, pic. Da li si ukr.breskvu držala u vazi, ili si s njom odmah u vrt. Koji ti je ono mali bijeli grmić u kutu, na gornjem panoramikub (ova stranica)? ![]() |
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
uživala sam u šetnji oko tvojih grota, mogu misliti koliko miriši kad prođeš pored zumbula
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Iz svakog kuta neki novi prizor! Zumbuli su krasni, no mene fascinira kako ti vrt i u nerascvjetanom izdanju izgleda zanimljivo i uredno. Opet se moram malo baciti na proučavanje i to od prve stranice tvoje teme.
![]() |
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
klaudija8 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Lijepi ti je vrt u proljetnom izdanju, pravi užitak za šetnju, makar i virtualnu. Vidim da ukrasna breskvica brzo procvate. Mislim dok je još jako mala. To me veseli
![]() |
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
Kod tebe je uvijek sve zrihtano! Baš je krasno, volim narcise u proljeće a oni starinski plavi zumbuli vraćaju me u djetinjstvo! Uh, odmah se bolje osjećam!
Ostavljam ti pozdrav! |
|
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
![]() |
|
Anastazija, rado se sjećam kad si šetala kod mene , šteta da nije bilo lijepo rascvateno, nadam se našem ponovnom susretu
![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Eh te grote...... vesele me strašno, priroda se pobrine za izgled vrta barem 50% ako ne i više. Na žalost ne mogu ti ih poslati
![]() ![]() ![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Ma volim ja da je pici-pici ![]() Ovu breskvicu sam odmah posadila u vrt i prve godine mi je nekako kuburila, sad vidim da se mrda, počela je rast i konačno procvala ![]() Onaj bijeli grm je EDGEWORTHIA Chrysantha, sad više nema cvat, sad je već prolistala ali po zimi je procvala i dugo cvala a kako mirišiiii
![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Andina, konačno sam prošle sezone posložila sve tako da imam i preko zime lijep vrt, blažene ukrasne trave i zimzeleno bilje.....kombinacije famozne
![]() Klaudija, ako želiš ja ti šaljem mlječike, imam malih, one se same rasijavaju, mogu ti i veće poslat ako imaš koga da ti ide prema mojim krajevima. Ako ništa drugo skupljat ću ti sjemenje, klijavost 100%. Ana, onaj mig znači da i ti imaš takvu breskvicu ? Bit ćeš zadovoljna , ona je jako lijepa ![]() Floramye, i tebi veliki pozdrav, ono" uvijek zrihtano" je i moja misao kad dođem u tvoj vrt
![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Miranda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2013 Status: Offline Bodovi: 1263 |
Evo me! Prijavljujem prvu proljetnu šetnjicu tvojim vrtom!
![]() Ne znam baš puno o vrtnom bilju. Večinu biljaka sam prvi put vidjela upravo na cif-u. To se odnosi i na ovu mlječiku. Oduševila me! Prekrasna biljka!!! |
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
...volim što je sve ovako do u detalj uredno i zbigecano...tvoja je hacijedna pravi mali raj, draga moja korijenko
![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 186187188189190 203> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |