hugin kutak za uživanje |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9495969798 124> |
Korisnik | |
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Drago mi je da si dobro, moraš biti jaka, život ide dalje a naši najmiliji iako više nisu s nama fizički uvijek su u našim mislima i srcima, trube su ti predivne, uživaj u njima
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
hvala svima na posjeti,nona raduje me vidjeti te ovdje
![]() |
|
![]() |
|
Karli ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() 2. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 22 Lipanj 2013 Lokacija: Gospić Status: Offline Bodovi: 1352 |
Raduje me da si opet ovdje, brugmansije su ti prekrasne. Šaljem ti veliki pozdrav i hrpu
![]() |
|
"Tuga gleda unatrag, briga gleda oko sebe, a vjera gleda gore"
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Predivno, kako su samo velike i lijepih boja
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
![]() |
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
dugo nisam bila u svom tj. huginom kutku,sve što mi se dogodilo nisam imala volje ni za ćim vikendicu sam zanemarila i evo više od 6 mjeseci nisam išla ,a nisam ni mogla jer u autobus neće brimiti hugu evo sada sam stala na četiri točka i odma odšetala do modraca nešto sam slikala da vam pokažem
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Jesi li se ti to ponovila?!
Pa čestitam! Sada ste ti i Hugo svoj na svom.
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
jesam draga moja morala sam prodati pežoa koji smo imali jer je bio veliki za mene koja nije sjela za volan duže od 30 godina, sad ćemo moj hugo i ja u obilazak,hvala na posjeti ![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Sretno za volanom.....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
hvala na lijepim željama
![]() |
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Svaka čast da si nakon 30g sjela za volan.
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Fany, lijepo da si ponovno s nama, sretno
![]() |
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
![]() |
|
dijana nisa hvala na posjeti,dijana kada se nešto mora nije ni teško obzirom da ja imam skoro 60 godina i sama sam ostala to me prisililo da počnem voziti
![]() |
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Često nas život ne pita da li mi nešto hoćemo ili možemo, jednostavno nas dovede u situaciju da moramo......samo hrabro naprijed ! Uživaj u svojim biljkama, za nas cvjetoljupce je to najbolja terapija za sve boljke !
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Sretno za volanom i drago mi je da ponovno vrtlariš
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9495969798 124> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |