Vrt by samiloti |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 8> |
Korisnik | |
samiloti ![]() Upravo klijam ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2013 Status: Offline Bodovi: 146 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dijana, hvala na posjeti, drago mi je da ti se sviđa
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
samiloti ![]() Upravo klijam ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2013 Status: Offline Bodovi: 146 |
bugica za 5, sedum semprevivum, a da li ima još koje ime ne bi znala. hvala na posjeti!!!
|
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Ovaj put izdvajam male vaze, a i razbijenu vazu... Ideja za peticu! Koji je ono sedumčić, tamne boje koji raste na kamenu?
![]() ![]() |
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Super ideja
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
Razbila mi se vaza, nije mi se dalo bacit ju pa sam se dala na posao.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
još novih slika...
Kaktus se sprema procvasti ![]() ![]() ![]() Saponaria se toliko razrasla da mi je pokrila dio ako se ne varam aubrietu a oko nje raste nigella ![]() saponaria i allium ![]() jorgovan [URL=http://s1364.photobucket.com/user/samiloti/media/10042014/P4100014_zps5a606188.jpg.html] ![]() [URL=http://s1364.photobucket.com/user/samiloti/media/10042014/P4100009_zpsd8d70727.jpg.html] ![]() ![]() kamenjarka ![]() to je procvalo ali ne znam što je ![]() i to je isto novo bezimeno ![]() ![]() i na kraju male vaze tu sam stavila karanfil niski ![]() ovo su mi rekli da je starinski cvijet ![]() ![]() ![]() ![]() još je sve malo ali se nadam da će ubrzo biti tako
![]() |
|
![]() |
|
Nešto novo u mom vrtu
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Korijenko, pokušavam napraviti moj vrt iz snova...
Hvala
![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
![]() ![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Hvala na posjeti blue sky
|
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
sve se lijepo širi a ideje za daljnje uređene mi se jako sviđaju kao i kućice od tvoga muža
![]() |
|
![]() |
|
Današnji zalazak sunca
![]() Nisam stavila niti jednu sliku kamenjara od ove godine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karanfil ![]() Lani sam uzela od svekrve "štapove" ruža i ove godine vidim da su se skoro sve zakorijenile ![]() vinca je procvijetala ![]() Evo je i maslina... ![]() To je novi dio vrta. Prije je bila samo breskva i nešto jagodica. Ove godine sam imala puno presadnica lanjskih jagoda i dodala sam u prošireni vrt maslinu. Tamo će jednog dana doći suhozid i mislim unutra posaditi začinsko bilje.. ![]() To bi bilo sve za danas....
|
|
![]() |
|
Hvala na posjeti!!!
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Lijepo je ovako preuređeno,a kućica od kamena je super,sviđa mi se.
![]() |
|
![]() |
|
Hvala
![]() |
|
![]() |
|
E sada ne znam koja je biljka narcis na mojim slikama. što se tiče pikiranja čempresa negdje oko 100, sjeme sam skupila iz par čempresa i skoro sve je uspjelo imala sam 3 pune teglice, međutim lani sam ih zeznula jer sam ih stavila tek presađene na direktno sunce i nisam ih vjerojatno dovoljno zalijevala pa se mnogo zagubilo, tako da sam ove godine presadila ostatak od lani, ovaj putu ću ih pazit. Lavande sam isto uzela mlade reznice, kažu da se malo oguli lišće pri dnu i za dva mjeseca već da ima lijepe žile. Napravila bi jednu veliku starinsku bačvu sa rupama te posadila lavandu u te rupe. Imam još malih sadnica ali su u malom plasteniku, uglavnom kamenjarke...
|
|
![]() |
|
i da se pohvalim sa radom mog supruga
![]() I kućicu je on napravio, čak je montirao led svjetlo unutra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ove se još suše... ![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Ima puno lijepih novosti kod tebe
![]() Glasam za onaj divni narcis ![]() Koliko si toga pikirala, vrt će se lijepo popuniti.....
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Samo da se malo javim... Lijep početak proljeća u tvom vrtu! Krasna suza, a tek kad sve rascvjeta...
![]() |
|
![]() |
|
iberis
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 8> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |