hugin kutak za uživanje |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9596979899 124> |
Korisnik | |
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ovo je za mene novi vrt, obzirom da sam relativno nova na forumu, tek sad sam ga otkrila. Jako mi se sviđa, trubice pogotovo.
Za tvoj povratak na forum želim ti što manje tuge, puno dobre, odlične vožnje i mnogo prelijepog cvijeća.
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
glikice, korijenko hvala na lijepim željama a proljeće i moj vrt če mi pomoći da dođem malo sebi, e vala imam kome i doći veliki pozdrav
![]() |
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
bugice i tebi hvala na posjeti i lijepim željama
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Draga Fany, ojačana uspomenama i ljubavlju našla si snage za nastaviti svoj put. Neka ti bude sretan i pun dobrote! Veliki pozdrav Hugiću, kako je on?
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
draga moja anaida hvala na posjeti i podršci, moj hugić je super jeste imao i on jedan period tuge kada je samo bio na prozoru i čekao gazdu ali sada sam ja uz njega još mjesec i pol i odlazim u mirovinu sada sam na godišnjem, e onda ćemo nas dvoje da drugujemo veliki pozdrav
![]() |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
drago mi je da si ponovo s nama, sretno u vožnji
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
uživaj u novom periodu ovog životnog puta
![]() ![]() |
|
![]() |
|
tomica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Listopad 2009 Lokacija: Mostar Status: Offline Bodovi: 939 |
![]() |
|
Seka
|
|
![]() |
|
drage moje prijateljice da ne nabrajam na sve se odnosi hvala vam na pohvalama i lijepim željama
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Karli ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() 2. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 22 Lipanj 2013 Lokacija: Gospić Status: Offline Bodovi: 1352 |
Fany, drago mi je da si opet tu. Šaljem ti veliki zagrljaj i
![]() |
|
"Tuga gleda unatrag, briga gleda oko sebe, a vjera gleda gore"
|
|
![]() |
|
hvala karli i ja tebi takođe
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
temzi ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
Kako divna srdašca,ja ih još nemam pa se divim tvojima.Stazica je super
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9596979899 124> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |