Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Glikica - moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Glikica - moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1617181920 142>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 4,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6512
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Ožujak 2014 u 11:12
I ova ljepotica je krenula s cvatnjom:

...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Ožujak 2014 u 22:28
Bilo tmurni ili sunčani dani tvoj vrt je meni uvijek lijepTongue
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Travanj 2014 u 10:25
OSice, ono su gomolji amorfofalusa ( od Free). Sad su posađeni u vrtu i treba da se razviju. 
Hvala ti na posjeti Hug.
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2014 u 22:03
divna ti je kerija ali ni trešnja ne zaostaje a tek kadaTongue bude slatkih plodova neće joj biti premca
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Ožujak 2014 u 18:32
Evo malo sunčanih prizora:

Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Travanj 2014 u 10:22
Karli, hvala ! Vrijedna sam stalno, svakog proljeća ima puno posla, a ja stalno smišljam neke nove ludosti. 
Slažem se s tobom za babosvilku i meni je veoma draga. I ne samo da je proljetnica, ona kroz cijelu godinu ima pokoji cvjetić.
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2014 u 08:59
Da se malo pohvalim što sam dobila od naše Free:

Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2014 u 18:55
I još malo zumbula i narcisa:

Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Ožujak 2014 u 11:09
A evo da pokažem čime sam se bavila ovih dana. Gredica je sređena, no travnjak je malo uništen pa mu slijedi oporavak, ali to je samo trava pa će se i to uskoro riješiti.

Na vrh
miska View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miska Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Ožujak 2014 u 19:27
smile227Baš se zgusnulo i zašarenilo!
Na vrh
Karli View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
2. Najljepši vrt - Zima 2013/14

Bodovi: 1352
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Karli Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Ožujak 2014 u 20:37
Ti si bila vrijedna, bole li leđa i ruke. Predivna babosvilka, naprosto je obožavam, meni jedna od najdražih proljetnica. smile55
"Tuga gleda unatrag, briga gleda oko sebe, a vjera gleda gore"
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2014 u 08:55
Miska hvala, bit će još gušće, nadam se . Hug.
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2014 u 18:26
Sve vas još jednom pozdravljam s ovom lijepo rascvalom kerijom:

Na vrh
OSica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1105
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OSica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Travanj 2014 u 12:08
Lijepo je kod tebe.Što si to dobila od Free i jesi li iznijela rhipsalise van?
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2014 u 08:55
Kaktusiću smile78.
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2014 u 18:43
Danas je malo tmurno kod mene pa slikice nisu blještave, no ipak ću vam pokazati:

Na vrh
klaudija8 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 848
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje klaudija8 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Ožujak 2014 u 11:27
Originalno poslano od člana Glikica Glikica napisao:

I ova ljepotica je krenula s cvatnjom:

divno!!!!proljece kod tebe u punom jeku, kao  I proljetni radovi !!!!pozdrav draga!!!
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2014 u 08:52
EN, ti imaš Bou, a ja imam Mini. Vjeruj mi da neke biljke moram saditi prema njenim uhodanim stazama. A da mi pogazi svašta, to da. 
Lijepo od tebe što si svratila, smile78.
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Ožujak 2014 u 11:00
Draga Blue, drago mi je što si mi došla u posjetu i hvala ti na lijepim riječima. Kad već spominješ trešnjicu......tek joj je treća sezona i već je bujna. Lane mi je podarila mnoštvo finih, slatkih plodova, ove godine očekujem još više i još finije. Baš joj se veselim.
Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Ožujak 2014 u 11:06
kako se to fino razraslo i zgusnulo kod tebe,može to tako kad nemaš moju Bou, kerija je famozna, moja tek otvara cvjetove  smile169
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1617181920 142>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,296 sekundi.