Glicinija - Wisteria |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 20> |
Korisnik | |
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Primjetila sam i ja kod mene da su počeli bubriti pupovi. Napokon.
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
en...prekrasna je
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Bome baš, fantastično !!!
|
|
|
|
![]() |
|
Da li netko zna kako bi glicinija reagirala na margotiranje ?
|
|
|
|
![]() |
|
sanja1986 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 28 Svibanj 2013 Lokacija: zagreb Status: Offline Bodovi: 7 |
Da li tko zna kako se ovo razmnožava ? ukrala sam iz vrta nekoliko grančica, stavila ih u vodu u nadi da će pustit korjenčiće, zajedno sa vrbinom grančicom, no počelo mi se mežurat lišće, a vrba se posušila :/ da li postoji možda sjeme ? Voljela bih ju usaditi u tegglu da mi visi :) a kasnije i dio posadit u vrt na vikendici da mi izraste kao drvo :)
|
|
![]() |
|
Micek 23 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 21 Srpanj 2013 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 1 |
Ja sam prošle godine kupila Wisteriu u Bauhausu ,dosta sporo raste a prije par dana lišće mi nešto pojelo!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
petit ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 31 Siječanj 2013 Lokacija: s Status: Offline Bodovi: 349 |
Imam gliciniju koja cvjeta, dakle stara je 3-4 gdine. Od iduće godine ne može više biti na istom mjestu tako da bi je morala premijestiti. Dosada je bila smještena uz šupljikavu ciglenu ogradu i ne moram reći koliko se omotala oko cigle. Ne mogu je odmotavati jer su grane drvenaste. Šta da radim?. Ako odrežem ove zapetljane grane a to znači negdje 1 m od zemlje i na kojima nema lisne mase hoće li se prihvatiti na novom mjestu i hoće li uopće iduće godine cvjetati, hoću li je oštetiti? Da li da to radim sada ili u proljeće? Pomagajte!
|
|
![]() |
|
vila2 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 904 |
Što sam? Tko sam? Ja sam samo sanjar...
|
|
![]() |
|
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
Prekrasne su vam glicinije! Kako je ja nemam u vrtu, uživati ću u vašima!
|
|
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Nemam je ni ja, ne mogu je nigdje zasaditi radi pomanjkanja prikladnog prostora. To je stvarno impresivna penjačica, prelijepa.
![]() |
|
![]() |
|
moja danas
[URL=http://www.cvijet.info/slike_cvijeca/slike_od_clanova/novosti/68299.aspx] ] |
|
|
|
![]() |
|
majcka ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2011 Lokacija: Vače, Slovenija Status: Offline Bodovi: 447 |
Počelo je.
|
|
Eksotika je kul
|
|
![]() |
|
Bivši šef ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 21 Travanj 2014 Lokacija: slavonija Status: Offline Bodovi: 2 |
Poštovanje svima, eto novi sam na Forumu, a imam problem oko svoje glicinije. Idemo redom: kupljena je kao malo stabalce prije 8 godina u jednome rasadniku blizu Osijeka, formirao sam je tijekom godina na pergolu. 1/3 krošnje je u hladu, a ostalo na suncu. Prije tri godine sramežljivo su se pojavila dva cvijeta ljubičaste boje i mojoj sreći a i ukučana nikad kraja. Slijedeću godinu nas je po kretanju vegetacije pohodio mraz i doslovce desetkovao već iznikle pupove među kojima je bilo više cvijetnih. No od prošle godine ništa ni c od cvijeta. Gledam je i danas lišća i izbojaka na sve strane no cvijeta nigdje. Orezujem je po potrebi, posebice izbojke da neodu na krovište, kao i pred zimu. Vidim okolo kod susjeda cvijetova velikih poput grozdova, no kod mene ništa. E sada ima li tko kakav savjet, što raditi. hvala unaprijed.
![]() |
|
![]() |
|
Bivši šef ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 21 Travanj 2014 Lokacija: slavonija Status: Offline Bodovi: 2 |
http://www.zaslike.com/ -
![]() ova slika je od prvoga cvijeta ![]() |
|
![]() |
|
Fiki ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 11 Prosinac 2011 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2792 |
Tako je moj susid imao isti problem ,,,no naime ,,,ako nema dovoljno svjetla do svih izboja ništa od pupova,,,,nakon što ju je prorjedio ,,da je sunce došlo do svake grane, e onda svake godine ima cvijet ,,a virujem da će ti se javiti neko pametniji
|
|
![]() |
|
dea78 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Ožujak 2014 Lokacija: zagreb Status: Offline Bodovi: 661 |
bas su lijepe,kao vodopadi
|
|
Pozdrav iz Zagreba!
|
|
![]() |
|
NinettA ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Fiume Status: Offline Bodovi: 1030 |
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 20> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |