Bugenvilija -bugenvileja |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 44> |
Korisnik | |
dea78 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Ožujak 2014 Lokacija: zagreb Status: Offline Bodovi: 661 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
danas imam malo vremena prije posla pa cu u potragu za njom
![]() |
|
Pozdrav iz Zagreba!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Da, nažalost! Ali, oporavila se i živnula.
![]() |
|
![]() |
|
dea78 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Ožujak 2014 Lokacija: zagreb Status: Offline Bodovi: 661 |
kao i svako drugo bilje u ducanima ili sue vec osusilo ili povenulo,tam nitko me brine o cvijecu
![]() |
|
Pozdrav iz Zagreba!
|
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
dea...
![]() Iako, malo me brine, izgubila je dva tri zelena i dva roza listića. A valjda je to normalno. Bila je u maloj teglici u zemlji suhoj kao barut - tko zna kada su je zadnji put zalili.
![]() |
|
![]() |
|
bugice preeedivna je!!!!!!!
![]() |
|
Pozdrav iz Zagreba!
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Hvala, izgleda lagano i lijepo je objašnjeno!
![]() |
|
![]() |
|
pčelica7 ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 1966 |
a da probate ovako kako to jelsa_ radi......LINK |
|
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
|
|
![]() |
|
Sory, tek sad vidim da sam prebrzo pročitala tvoj post. Morati ću negdje posuditi grančice, opet u osmom mjesecu.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
vijolica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 1265 |
hvala Stefice!
![]() |
|
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
Bugice,krivo si svatila, napisala sam da više volim ukorjenjivati baš te ljetne grančice.
Stavi ih u zemlju,pokrij vrećicom i zaveži gumicom,stavi na toplo i sigurno će koja pustiti korjenje. Ove u veljači sam stavila slučajno jer mi se blizu našla posuda sa zemljom. |
|
![]() |
|
Hvala!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
Pogledajte na 34.str, ima opis i slike mladih bugica,ove sam stavila 15.02. kad sam ih šišala u zemlju i pokrila vrećicom i stavila na jako toplo mjesto.
Ne volim baš ožiljavati poludrvenaste reznice, zelena reznica,pod vrećicom i na toplom primi se skoro svaka, pokušajte i puno uspjeha ![]() |
|
![]() |
|
I meni, molim, stefice! Isto mi neće i gotovo, nikako da ih zakorijenim.
|
|
![]() |
|
vijolica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 1265 |
Stfice.n daj objasni,molim te kako ti to zakorjenjivane uspjeva
![]() Meni neće pa neće ![]() |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
ide to tebi od ruke, svaka čast
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
piperita ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2014 Lokacija: Južna Status: Offline Bodovi: 4 |
Evo da javim da mi je vera poludila čim sam je prikratila, udara na desetak mjesta na ukupno 30-tak cm dugim granama.
Ako ostanu svi pupovi, bit će to bogati grmić.
|
|
![]() |
|
Da, to je zaista logično. Vani su, a ipak im mraz ne može ništa (pod zaštitom), a za korijen ne smeta jer ne smrzava. Znači, može tako rano van, dobro je to znati, namjeravam kupiti bugicu prvom prilikom.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 44> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |