Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt > Moj povrtnjak
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Povrtlarska brbljaonica
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Povrtlarska brbljaonica

Odgovori Odgovori Stranica  <1 370371372373374 381>
Korisnik
Poruka
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Travanj 2014 u 21:15
i meni nešto ove godine kilavi.puno mi stvari nije niklo.neznam zašto.naročito mi cvijeće slabo niće.što je to.rajčice su mi nikle one prve i dobre su.poslije kako sijem ništa.isto sjeme i zemlju svaki put drugu uzmem,ali ništa

-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
medy View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 325
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje medy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Travanj 2014 u 22:43
Ma ubijanje ne dolazi u obzir samo me brine da ne pojede glistice u  kompostu,teško ga je naći on se smjestio na dno kompostišta.

Kod mene paprike i rajčice nikle ali patlidžana nigdje nema. 

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Travanj 2014 u 22:57
Originalno poslano od člana ajama ajama napisao:

i meni nešto ove godine kilavi.puno mi stvari nije niklo.neznam zašto.naročito mi cvijeće slabo niće.što je to.rajčice su mi nikle one prve i dobre su.poslije kako sijem ništa.isto sjeme i zemlju svaki put drugu uzmem,ali ništa

ConfusedOuch

Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Travanj 2014 u 09:57
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
kacunak View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1086
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kacunak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Travanj 2014 u 10:26
Grozno! I naravno, niko ne misli na poljoprivrednike, osim kad im treba nesto uciniti tezim ili unistiti inspiraciju i volju za radom, a takav efekat ima lose posljedice po sve.
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Travanj 2014 u 10:38
 Kao da je koga briga za nas! UnhappyConfusedOuch

Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2140
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Travanj 2014 u 11:10
..danćek..
Lažna prijateljica: Zlo koje vam tapše po ramenu
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Travanj 2014 u 11:15

Heeeej Wiz, dođi smile142friško je kuhana! smile78smile84

Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Travanj 2014 u 12:00
..monsterić..vidim da se već ohladila kava dok ja u svom povrtnjaku bila..al dobra je i hladna..
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Travanj 2014 u 12:35
evo napravila sam sirup od maslačka i lavande..ima kašalj da biježi u dugim poskocima :)

Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Travanj 2014 u 12:35
baš me zanima tko će mi narediti što ću sijati.to se može onima koji to rade u komercijalne svrhe,ali naše stare sorte ne mogu izumrijeti.neću se opterećivati kojekakvim medijskim napisima.i inače mi mediji idu na živce.od buhe naprave slona,a o važnim stvarima šute jer moraju
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Travanj 2014 u 14:56
A mi trebamo pojačat sadnju starinskih sjemena u inat pa nek nas sve pozatvaraju, da se odmorimo od vrta maloWink
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
Pustolovka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3162
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Travanj 2014 u 20:41
Originalno poslano od člana smrcko smrcko napisao:

A mi trebamo pojačat sadnju starinskih sjemena u inat pa nek nas sve pozatvaraju, da se odmorimo od vrta maloWink
LOL u pravu si smrcko ima da se parti napravi dok se izdrzava kazna.Big smile
Trud je uzaludan, ako se priroda protivi.

Seneka
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Travanj 2014 u 09:12
Originalno poslano od člana smrcko smrcko napisao:

Ne bi nas pozatvarali, ali bi sigurno napravili kao na Novom Zelandu, dođe racija i uništi sve što imaš posađeno na vrtu ConfusedOuch...Usput možda još koga izbatinjaju i utjeraju ljudima strah u kosti tako da više ne pomisle saditi i sijati nešto...znam da zvuči grubo i okrutno, ali nažalost to je sve češća slika svijeta i stvarnosti..

Na vrh
kacunak View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1086
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kacunak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Travanj 2014 u 18:31
Wizardica, bravo za sirup! Bas dobro izgleda, vjerujem i da je efektan!
Na vrh
administrator View Drop Down
administrator
administrator
tata-mata foruma ©

Bodovi: 6910
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje administrator Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Travanj 2014 u 13:52
sa cvijećem je već počelo jer od ulaska u eu , zabranjeno je razmnožavati biljke koje su licencirane. a to je 99% biljaka. Dozvoljeno nam je jedino razmnožavati pelargonije i krizanteme naravno samo neke vrste, te fukcije i lisnate biljke( tamjan silvestrum i sl.) ostalo je zabranjeno.  te se plača ogromna kazna ili se biljke uništavaju. prošli tjedan je bila inspekcija i obilazila vrtlarije i naplaćivala kazne.

Stare naše sorte što smo sadili smo uništili a nove ne smijemo više razmnožavati
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Travanj 2014 u 15:10

Ma lijepo !Confused  I onda nek mi se još netko čudi kad kažem da bih se odselila s ove planete...ConfusedOuchOuch

Na vrh
administrator View Drop Down
administrator
administrator
tata-mata foruma ©

Bodovi: 6910
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje administrator Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Travanj 2014 u 15:28
e da..... sve mi je jasno
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Travanj 2014 u 15:34

ConfusedUnhappyOuch

Na vrh
medy View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 325
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje medy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Travanj 2014 u 15:45
Joj pa kod vas je onda užas tačno poželim da bosna ne uđe u EU mi možemo sijati i saditi bez problema
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 370371372373374 381>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 1,422 sekundi.