Povrtlarska brbljaonica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 370371372373374 381> |
Korisnik | |
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
i meni nešto ove godine kilavi.puno mi stvari nije niklo.neznam zašto.naročito mi cvijeće slabo niće.što je to.rajčice su mi nikle one prve i dobre su.poslije kako sijem ništa.isto sjeme i zemlju svaki put drugu uzmem,ali ništa
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
medy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2011 Status: Offline Bodovi: 325 |
Ma ubijanje ne dolazi u obzir samo me brine da ne pojede glistice u kompostu,teško ga je naći on se smjestio na dno kompostišta.
Kod mene paprike i rajčice nikle ali patlidžana nigdje nema.
|
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Što reći na ovo ? Jednom riječju, PRESTRAŠNOOOO!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
kacunak ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Kolovoz 2013 Lokacija: BiH Status: Offline Bodovi: 1086 |
Grozno! I naravno, niko ne misli na poljoprivrednike, osim kad im treba nesto uciniti tezim ili unistiti inspiraciju i volju za radom, a takav efekat ima lose posljedice po sve.
|
|
![]() |
|
Kao da je koga briga za nas! ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
wizardica ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2011 Lokacija: od vamo...tamo Status: Offline Bodovi: 2140 |
..danćek..
![]() |
|
Lažna prijateljica: Zlo koje vam tapše po ramenu
|
|
![]() |
|
Heeeej Wiz, dođi ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
wizardica ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2011 Lokacija: od vamo...tamo Status: Offline Bodovi: 2140 |
..monsterić..vidim da se već ohladila kava dok ja u svom povrtnjaku bila..al dobra je i hladna..
![]() |
|
|
|
![]() |
|
evo napravila sam sirup od maslačka i lavande..ima kašalj da biježi u dugim poskocima :)
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
baš me zanima tko će mi narediti što ću sijati.to se može onima koji to rade u komercijalne svrhe,ali naše stare sorte ne mogu izumrijeti.neću se opterećivati kojekakvim medijskim napisima.i inače mi mediji idu na živce.od buhe naprave slona,a o važnim stvarima šute jer moraju
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
A mi trebamo pojačat sadnju starinskih sjemena u inat pa nek nas sve pozatvaraju, da se odmorimo od vrta malo
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Pustolovka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
![]() ![]() |
|
Trud je uzaludan, ako se priroda protivi.
Seneka |
|
![]() |
|
Ne bi nas pozatvarali, ali bi sigurno napravili kao na Novom Zelandu, dođe racija i uništi sve što imaš posađeno na vrtu ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
kacunak ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Kolovoz 2013 Lokacija: BiH Status: Offline Bodovi: 1086 |
Wizardica, bravo za sirup! Bas dobro izgleda, vjerujem i da je efektan!
|
|
![]() |
|
administrator ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
sa cvijećem je već počelo jer od ulaska u eu , zabranjeno je razmnožavati biljke koje su licencirane. a to je 99% biljaka. Dozvoljeno nam je jedino razmnožavati pelargonije i krizanteme naravno samo neke vrste, te fukcije i lisnate biljke( tamjan silvestrum i sl.) ostalo je zabranjeno. te se plača ogromna kazna ili se biljke uništavaju. prošli tjedan je bila inspekcija i obilazila vrtlarije i naplaćivala kazne.
Stare naše sorte što smo sadili smo uništili a nove ne smijemo više razmnožavati |
|
![]() |
|
Ma lijepo ! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
administrator ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
e da..... sve mi je jasno
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
medy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2011 Status: Offline Bodovi: 325 |
Joj pa kod vas je onda užas tačno poželim da bosna ne uđe u EU mi možemo sijati i saditi bez problema
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 370371372373374 381> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |