Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - enrikova nona - moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

enrikova nona - moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 6768697071 221>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Travanj 2014 u 21:06
hvala draga aralija Hug jorgovan je na sunčanom mjestu cijeli dan vjerovatno zato već cvjeta smile78
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Travanj 2014 u 22:17
Nona draga ne mogu zamislit da ti je jorgovn već procvjetao a moj u boljoj klimi još je u pupoljcima, prekrasno proljeće u tvom vrtusmile120
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Travanj 2014 u 16:47
glicinija

mms pravi, mama sadi

danas u plodinama

<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Travanj 2014 u 21:47
Originalno poslano od člana miska miska napisao:

Prekrasan jorgovan

Hug smile78
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Travanj 2014 u 21:47
Originalno poslano od člana gostovic gostovic napisao:

a koliko brze raste? prema tome ću se ravnati kod sadnje.

pa ne raste baš brzo
Na vrh
miska View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miska Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Travanj 2014 u 19:50
Prekrasan jorgovan
Na vrh
gostovic View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 77
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gostovic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Travanj 2014 u 17:30
a koliko brze raste? prema tome ću se ravnati kod sadnje.
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Travanj 2014 u 16:25
Originalno poslano od člana gostovic gostovic napisao:

prekrasan vrt imate, mahonija me je oduševila..mislim da ću si nabaviti sadnice na jesen da imam cijeli špalir kako bi mi napravile "živicu"..
na koji razmak da ih sadim, čini mi se da budu dosta velike?

Lp

Hugto ti ovisi o orezivanju , moja ima 2 m u promjeru i 1,5 m u visinu, ja bih ju više orezala ali mms voli da je što veća, a i stara je preko 10 godina tako da to sve treba uzeti u obzir
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Travanj 2014 u 16:20
Originalno poslano od člana SlavujVk SlavujVk napisao:

nona, prekrasna ti je ova druga slika sa jorgovanom!Heart

hvala Hug
Na vrh
gostovic View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 77
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gostovic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Travanj 2014 u 15:49
prekrasan vrt imate, mahonija me je oduševila..mislim da ću si nabaviti sadnice na jesen da imam cijeli špalir kako bi mi napravile "živicu"..
na koji razmak da ih sadim, čini mi se da budu dosta velike?

Lp
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt - Ljeto 2013

Bodovi: 5466
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Travanj 2014 u 15:38
nona, prekrasna ti je ova druga slika sa jorgovanom!Heart
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Travanj 2014 u 15:34
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Travanj 2014 u 15:20
kiša lagano pada a jorgovan miriše

Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Travanj 2014 u 20:42
i salixa

Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Travanj 2014 u 20:41
nisa Hug
evo i aukube
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Travanj 2014 u 20:39
korijenko Hug
evo još jedna

Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Travanj 2014 u 15:07
Mahonija je stvarno prava carica ali mene najviše oduševljava berberis, moji su još mali i od njih formiram živicu.
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
Nisa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017

Bodovi: 3089
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Travanj 2014 u 12:02
Prekrasno je kod tebe nona, volim prošetati rascvjetanim i mirisnim dvorištemHeart
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Travanj 2014 u 10:50
drage moje Hugsve vas pozdravljam slikom mog berberisa u cvijetu

Na vrh
miska View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miska Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Travanj 2014 u 21:23
Potočnice i šeboji su mi prekrasni!
Mahonija je stvarno kraljica
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 6768697071 221>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,344 sekundi.