Prepoznajte mi ovo |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 202203204205206 243> |
Korisnik | |
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Natalija, hvala, i ja sad mislim da je platycodon jer mi se čini da smo jednoga posadili prošle godine.
Slavujčice, hvala, ova brahiskoma mi je bila totalna zagonetka. Zahvaljujući tebi, više nije. ![]() Šteta je što ne možemo editirati postove nakon što sa sigurnošću utvrdimo o kojoj se biljci radi. Za sve nove cvjetoljupce to bi bilo jako korisno (ovime mislim i na sebe
![]() |
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
Andina, bilo bi dobro da biljku, koja nije sa sigurnošču identificirana, slikaš kada procvjeta.
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
Hvala Natalija, to je to,isti listovi i isti cvijetovi
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Hoću, Slavujčice, svakako ću to napraviti.
Natalija, sada napokon znam da ovaj Antirrhinum molle imam i ja. To je ono što sam pokušavala otkriti još prije dvije godine i do danas nisam saznala pravi naziv.
|
|
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
bugice, ne griješiš, to je puzava dunjarica.
|
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Slavujčice, puno, puno hvala!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
![]() |
|
Sanja123 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 2021 |
Meni izgleda kao ukrasni batat...ali čekaj još nekoga tko je siguran u odgovor
|
|
U jednom malom dijelu svijeta ja sam najvažniji čovjek.Bog me je postavio ondje,dodijelio mi posebno mjesto s posebnom zadaćom.On čini sve da u tom svijetu budem sretan-a ponekad mi pomaže cvijećem.
|
|
![]() |
|
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
hvala ti Sanja , izgleda da jeste
|
|
![]() |
|
@kaktus ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 14 Svibanj 2013 Lokacija: markovac našičk Status: Offline Bodovi: 2374 |
Razum nam može reći što trebamo izbjegavati,
ali samo nam srce kaže što moramo učiniti.(Joubert) |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
možda mimulus aurantiacus
|
|
![]() |
|
@kaktus ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 14 Svibanj 2013 Lokacija: markovac našičk Status: Offline Bodovi: 2374 |
Hvala Natalija pogledati ću šta kaže googlu
|
|
Razum nam može reći što trebamo izbjegavati,
ali samo nam srce kaže što moramo učiniti.(Joubert) |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Bila sam strpljiva i čekala da procvjeta, a sada lijepo molim da mi kažete kako se ovaj cvijet zove. Tu su tri grmića na kupu.
![]() |
|
|
![]() |
|
Andina, to je lychnis viskaria plena ili ljepljivi karanfil, jer su mu smeđi djelovi stabljike ljepljivi.
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Puno ti hvala, Slavujčice!
![]() |
|
|
![]() |
|
milica09 ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 23 Svibanj 2013 Status: Offline Bodovi: 57 |
Molim za pomoc znam samo da je ukrasni grm u pitanju ali ne i kako se zove?
![]() ![]() |
|
![]() |
|
milica09, to je pieris japonica Variegata
|
|
![]() |
|
milica09 ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 23 Svibanj 2013 Status: Offline Bodovi: 57 |
Slavuj Vk
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 202203204205206 243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |