Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - dadinicino dvorište
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

dadinicino dvorište

Odgovori Odgovori Stranica  <1 123124125126127 139>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
moon View Drop Down
administrator
administrator

Status: Offline
Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2014 u 00:42
super ti je patak koji nosi modni dodatak, a cvijeće je prekrasno, kako ti lijepo ranunkulusi uspjevaju - super
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2014 u 22:35
Kamenjar Hug Stiglo je stiglo proljeće..... ah, jedva smo ga dočekali!

Dijana Hug I ja volim pakujce, kao male balerine su na vjetru. A patak je luda svoje vrste.

Anđelka HugVrt polako dolazi na svoje, i parkovoćnjak se zeleeeniiiiii, trave u izobilju a kiša ometa košnju. Ali zato se moje biljčice, budući grmići, svojski trude!

Miranda Hug Rasvjetanih prizora je sve više i ja sam sve sretnija zbog toga. 

Betty Hug Hvala ti! Stvarno je bila prekrasna ta kerija, tako mi je žao što je ocvala.

AnastazijaHug Baš je bio smiješan s tim omotom oko vrata. Jedva smo jadnika ulovili da mu to skinemo s vrata.

Bugice Hug Mora poziati, možda se nekoj pačjoj dami i svidi!

Klaudija HugHvala ti. Početak proljeća je bio obećavajući, nadam se rasvjetanom nastavku.

Miška Hug Baš mi je drago da ti se svidio moj "zatvorski" vrt.

Kaktusiću Hug Ako me taj maneken nastavi ljutiti i raditi štetu moga bi završiti na "lonac" modnoj pisti.

Floramy Hug Zaista je erodium ispao visok na slici... ali je svakako interesantan.

Aralija Hug Miško i patak se jako dobro slažu - apsolutno ignoriraju jedan drugoga!
Damica ti je prelijepa. Ti ćeš daleko prije uživati u cvijetu i predivnom mirisu tih žutih truba.

Karli Hug U pravu si, mačak je zakon, ali doslovce - mora biti po njegovom.

Temzi HugHvala! MM kaže da patak može biti lijep i sladak jedino na tanjuru..........

FanyHug Hvala ti na komplimentima. Majstor svakako nisam, do majstorskog ispita ću još puno puta morati vrt pretumbati.

Moon HugHvala! Jako volim ranukuluse, mislim da oni to znaju. Nažalost, crveni mi je nestao.

Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2014 u 22:43
Danas je bilo skroz šašavo aprilsko vrijeme........ red kiše, red sunca, red oblaka, red vjetra......
ipak sam nešto uspjela sliknuti

Ovdje se već dobrano "zgusnulo"

U parkovoćnjaku se mala spirea razbacala cvijetom

a vajgela uzima zalet

Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2014 u 22:46
Saponarija ove godine ima neobičan oblik, mora da joj je puno kiše

ali zato glomerata i ranukulus blistaju

Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2014 u 22:49
I još pakujci koji veselo plešu i  ničim se ne daju omesti.

Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
@kaktus View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2374
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje @kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2014 u 22:51
prekrasne slike, vidi se da se sve rascvjetava
Razum nam može reći što trebamo izbjegavati,
ali samo nam srce kaže što moramo učiniti.(Joubert)
Na vrh
Nisa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017

Bodovi: 3089
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2014 u 08:06
Pakujci su ti predivni, glomerata već cvjeta, ni kišica ne umanjuje ljepotu tvog dvorišta
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
Na vrh
miska View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miska Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2014 u 18:00
Ajme,stvarno ti se zgusnulo,
rascvalo i naraslo
još malo i nećeš imat pločnikWink
Na vrh
josipa View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 992
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje josipa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2014 u 20:55
baš volim gužvu kod tebe. Thumbs UpKoja ti je ono vrsta spiree.
Na vrh
lilie View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2319
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lilie Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2014 u 21:01
smile57
znati mnogo ne znači biti mudar
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2014 u 22:23
Kaktusiću moja, kako li sam samo željno iščekivala te cvjetiće! Heart

Nisa draga, hvala ti! Daleko sam ja od one tvoje vrtne bajke, ali kad se samo sjetim u koju pustoš sam počela saditi....... neskromnoje, ali zadovoljna sam!

Miška moja! Eh, da sam barem te sreće da pločnik pobjegne nekamo LOL..... meni bi i mala stazica bila dovoljna!

Josipa, drago mi je vidjeti te ovdje! Laska mi da ti se sviđa ova moja gužva, jer lijepo mi je kada su gredice "guste".
Ono je vanhuteova spirea, još je bebica, ali nadam se da će se narasti u diva kakve su one.

Lilie, drugo, hvala što si svratila!

Svim posjetiocima topli pozdravi iz mog dvorišta! smile79
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
dmirce12 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3162
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dmirce12 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2014 u 22:49
ove biljke plavih boja su mi
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2014 u 22:50
Pozdrav Dmirče! 
I ja volim plavo cvijeće......Heart
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Travanj 2014 u 13:00
predivno je proljetno cvijeće kod tebe smile57
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Travanj 2014 u 17:02
 Hvala NonaHug
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Travanj 2014 u 17:07
Prije godinu dana, ovo je bilo veliko smetlište, a sada....

Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Travanj 2014 u 17:11
mojih 500 kvadrati gustog zelenog tepiha (trave za košenje LOL)

Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Travanj 2014 u 17:14

Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Travanj 2014 u 17:17
I malo iz prednjeg dvorišta..........

Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Travanj 2014 u 20:07
Draga moja a da ti iznajmiš ovu gospodu iz gradskih parkova pa da ti pokose travu, oni ionako samo sjednu na kosilicu i šiššššaj, i umore  se pa sjednu u hladovinu nakon pola sata. Smetnište ili "što god " ti si stvorila raj na zemlji, uživaj u njemu jer si zaslužila, sve biljčice su smile120
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 123124125126127 139>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.