Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt > Moj povrtnjak
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Povrtlarska brbljaonica
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Povrtlarska brbljaonica

Odgovori Odgovori Stranica  <1 56789 381>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2014 u 11:21
  Točno tako Rosi ! Disapprove
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
desert rose View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2547
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje desert rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2014 u 10:37
I ono što je najgore, uopće ne vidim izlaz a biti će sve gore. Bilo je kroz povijest svega. Uvijek su postojali bogati i siromašni, siti i gladni. Prirodne pojave su također uvijek bile tu, dobre i loše. Ovo što se sada događa više nije prirodno, a tko je za to kriv, to znamo svi... Unhappy
Ne vjerujem u duhove, ali vjerujem u snove, a ponekad i u bajke...
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2014 u 10:23
 Šmrcko dovoljno je reći da je HAARP u našem susjedstvu. To se zove tihi psihološki rat. Uništiti ljudima sve usjeve, stvoriti siromaštvo i glad i onda  čekati kad će siromašni pomrijeti od gladi, a oni malo jači, bogati će se nastaviti dalje bahatiti.....samo ne znam do kad, nadam se da će imati prilike upoznati sve sile prirode..Neće ni oni biti pošteđeni, u to sam sigurna, samo nadam se da će njima tada biti sto puta gore ako uspiju preživjeti pakao koji će si sami stvoriti.ConfusedOuch

Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2014 u 00:02
Tek će se vidjeti šteta nakon svega.
Sjećam se jednog nevremena prije nekih 35 god. kad je bujica stijene valjala na naselja. Zatrpat kuću sad pa sad.
Kako vidim po izvještajima trenutni ima i progutanih kuća. U mjestu Papratnica je temelj progutala zemlja, a krov i ostatak kuće odnijela voda.
U Bosni su rijeke jake i kad je normalan tok te može progutati. Brdo otkinu.

Jadni ljudi. Sve je ovo kriva banda pohlepna koja je narušila ravnotežu. Spominju neke procese na polovima Zemlje koji su ove stvari prouzročili.
Ma za sve su ovo krivi muški i njihovi letovi u svemir, mačevi... tostesteron.. brokeri...menadžeri...Ništa oni ne bi kuhali, sadili, čistili, gljive brali.... sigurna sam u ovo... (čast izuzetcima)

Još su Indijanci znali da zemlju ne smiješ povrijediti, a banda pametna ne vidi ništa dalje od pohlepnog nosa...Angry

Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
kacunak View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1086
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kacunak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2014 u 23:28
Da ne povjerujes!!!  
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2014 u 23:11
Konzum kod mog tate u centru Bosne. Sad im trebaju peraje i čamac.Cry
Vodene bujice sve razvaljuju.

Fotografija: Žepački Konzum
Na vrh
petit View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 349
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje petit Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2014 u 22:44
Sad rekli na dnevniku da je u RH smirenje vremena tek poslije vikenda a vjetrdo 100km/h. Strašno!
Na vrh
kacunak View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1086
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kacunak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2014 u 18:24
Sto se tice nevremena, Brka i Sava su jos pod kontrolom mada kisa ne prestaje. Kritican je Doboj gdje su ulice skroz poplavljene, dvorista pa i kuce, a Doboj mi je blizu. Bas gledam vijesti skoro, ma strasno... Ljepsi nam je februar od ovog maja i aprila bio! Zao mi je ljudi kojima ce kukuruz skapati.
Ma ovo je stanje toliko ozbiljno, da treba prvo cuvati glavu pa tek onda njive i kukuruze.
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8291
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2014 u 17:59
Da mi je ovakav povrtnjak... smile93Kako uredno, lijepo, toplo, ne gaziš po blatu... i još imaš zaštitu od kiše, tuče i ostalih možebitnih vremenski nepogoda...
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2014 u 17:20

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2014 u 17:19
E cure, cure kaskamo za svijetom. Tamo se razvile tehnike koje se bore protiv kiše, tuče i puževa.
Bez tučobrana ništa. U italiji su svi voćnaci pod mrežama.

Na vrh
Pustolovka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3162
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2014 u 12:04
To je to Bugice moze biti i gore,basta manje vise mada je i to enormna steta.Ipak sve se nekad nadoknadi,a izgubljen zivot ne moze zato misliti sad na to.sretno nam svima.Smile
Trud je uzaludan, ako se priroda protivi.

Seneka
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8291
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2014 u 12:00
Curke moje, što reći? Katastrofa od vremena i proljeća. Ermm Meni se samo paradajz drži kako treba. Sve ostalo ili sredila kiša ili ponjupali puževi. 
A najavljuju noćas olujni vjetar... strah me da nam ne digne krov. Već su ploče poprilično stare i jednu je već prošle godine urušio na balkon...
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2014 u 10:53
Originalno poslano od člana monstera monstera napisao:

Kod nas još zasad nema poplave, ali već nekoliko dana puše užasan sjeverac... Ne znam što bih rekla, nemam više ni što reći, pun mi je kufer svega...OuchOuch  Ne znam bi li se ljutila, psovala ili plakala..

Nista od toga smirit se sve je od Boga.

Seneka
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2014 u 09:40

Kod nas još zasad nema poplave, ali već nekoliko dana puše užasan sjeverac... Ne znam što bih rekla, nemam više ni što reći, pun mi je kufer svega...OuchOuch  Ne znam bi li se ljutila, psovala ili plakala..

Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2014 u 09:20
Sad je duplo gore od juce,rijeke se izlile po svuda,samo da niko ne strada sve ce se nadoknaditi ostalo.

Seneka
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2014 u 00:30
Baš mi je žao ljudi koji su izloženi tim nedaćama, kao da nam nije dosta jada sa svime oko nas.Cry
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2014 u 23:26
Vece curke da vam javim kod nas u srednjoj Bosni poplave uzas,rijeke iz korita se izlile,sad preko najvisih mostova prelaze valovi.ode basta i sve po vrtu u vraga.kakvo je kod vas stanje kacunak javlja i ostale koje ste u Hrvatskoj?

Seneka
Na vrh
desert rose View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2547
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje desert rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2014 u 21:31
Nekako nam baš i nije krenulo ove sezone... Confused... meni je cikla nekako najjadnija a ona mi je među najvažnijim povrćem. Izgleda da ću morati ponoviti radnju.  Flance još ne nemjeravam posaditi van, kod mene je ipak još malo previše brrrr...
Ne vjerujem u duhove, ali vjerujem u snove, a ponekad i u bajke...
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2014 u 20:03

Ajči, ništa kao i kod mene...Ouch Srećom pa nisam sve flance posadila van...

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 56789 381>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.