Glikica - moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 142> |
Korisnik | |
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Oduševe me ti tvoji kaktusi i još cvjetaju. To se kod mene ne može dogoditi. Stoga draga, tebe kod mene čeka jedan veći kaktus. Ne znam što bi s njim pa dok ne umre moram ti ga nekako dostaviti. Ako dolaziš javi mi se.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
@kaktus ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 14 Svibanj 2013 Lokacija: markovac našičk Status: Offline Bodovi: 2374 |
Razum nam može reći što trebamo izbjegavati,
ali samo nam srce kaže što moramo učiniti.(Joubert) |
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Baka Bea, puno ti hvala na komplimentu !!!
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Temzi, ovaj sukulentić je : monanthes polyphylla.
|
|
|
|
![]() |
|
Baka Bea ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
Glikice ja ti komplementiram lopoč, predivan je, pravi kralj u žabljem raju...
|
|
![]() |
|
temzi ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
jako me zaintrigirao ovaj zadnji sukulent, kako se zove?
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ooooo, draga Sanja 17, baš mi je drago da si mi došla i puno ti hvala na komplimentima. A još više bih voljela da mi dođeš i onako "za prave" !!!
|
|
|
|
![]() |
|
sanja17 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2014 Lokacija: vinkovci Status: Offline Bodovi: 34 |
Glikice baš sam se našetala vašim lijepim, raznolikim vrtom, puno toga mi je lijepo, sedume jaako volim, kolekcija je divna, ali jezerce....predivno, lopoči su prelijepi, nestvarni, svaka čast.
![]() pozdrav od susjede, došetat ću opet do jezerca...
![]() |
|
![]() |
|
Hvala Temzi !
Kaktusi su puni pupova i obzirom da nam sad dolazi sunce, bit će još više cvjetova.
|
|
|
|
![]() |
|
temzi ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
Ružica je veličanstvena, a aeoniumi, moja tiha patnja, savršeni, vidi se da uživaju kod tebe, predivnih su boja.Kaktusić ima preslatke cvjetiće, okitio se ko mladenka.
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Cure drage, puno vam hvala na posjeti i na komplimentima. Jezerce će bit još raskošnije, ovo je tek početak, pa stoga navratite kad kod želite malo osvježenja uz vodu ! Ribice se bacakaju i njima je lijepo !
Kaćunak, nije kod mene bilo poplave, samo je sve jako nakislo, no danas je cijeli dan lijepo i sunčano pa se oni ružni i kišni dani zaboravljaju.
|
|
|
|
![]() |
|
ane6 ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 16 Veljača 2013 Status: Offline Bodovi: 329 |
Prekrasno sve ali lopoč je poseban uz tvoje jezerce može se samo uživati
![]() |
|
![]() |
|
desert rose ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
Ima nas još koje patimo za jezercem, lopoči su prekrasni... no, u nedostatku svoga, ponekad ću malo odmoriti uz tvoj. Kako su ribice? Sigurno rastu kada imaju prostora za širiti se.
![]() |
|
![]() |
|
kacunak ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Kolovoz 2013 Lokacija: BiH Status: Offline Bodovi: 1086 |
Draga Glikice, kakvo je stanje s tvojim vrtom zadnjih dan-dva, nakon ovih poplava?
Je li i kod tebe stigla voda? |
|
![]() |
|
Jako mi sviđa tvoj vrt, travice su mi prelijepe, a jezerce odmor za dušu,tako lijepo i spokojno kao u kakvoj bajci
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 142> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |