Slavujev vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 125126127128129 282> |
Korisnik | |
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Meni cvjetići saxifrage izgledaju začuđeno, kao da su vidjeli nešto na zemlji što ih je jako iznenadilo! |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() |
|
vila2 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 904 |
Prekrasna slika, cvijet joj je poput neke egzotične mini orhideje...
![]() ![]() Nadam se da se ne ljutiš što ponavljam poneku sliku, ali kad su tako lijepe... Ježići me također uvijek oduševe! Veselim se novostima iz tvoga vrta... |
|
Što sam? Tko sam? Ja sam samo sanjar...
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
...baš lijepa gaura, jednostavna, a elegantna i vrlo dojmljiva u vrtu, sigurno će odlično pristajati u tvojem vrtu
![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
ovo sam morala ponovit,par minuta sam gledala ovu sliku i mislila se,ma boze dragi ja bi ovo biće u njedrima nosala ,s njom bi ustajala i lijegala ,ajme slatko moje malo..e sad ,prvo da ne zaboravit te pitat tj zamolit,ako ikad budes imala za prodati onu zutu opuntiju molim re racunaj na mene,mislim da takav cvijet nema u mom cvjetnom kutku ..vidim u tebe tritoma procvjetala bome moje nema ni cvjetne štapke još ..sve ti je zaista prekrasno i bas volim kad stavis tako neku sliku s početka svoga vrtlarenja |
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
zova ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Travanj 2014 Lokacija: bihrs Status: Offline Bodovi: 319 |
joj divnih trešanja,mislim i cviječe je prekrasno al od ovih trešanja krenula mi voda na usta
![]() |
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
uvijek kada sam kupila ili dobila biljku o kojoj nisam ništa znala, dobila sam najljepše biljke,
i ova crvena gaura me danas iznenadila. ![]() ![]() ![]() mačja metvica (nepeta) ![]() ![]() phygelius ![]() ![]() vrt u jutro... ![]() ... i noću, kada po rosnoj travi šetaju ježevi, kojima je moj vrt postao pravi dom ![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
...nakon poduljeg vremena opet uživam listajući ove prekrasne vrtne stranice
![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
LeoNata ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 278 |
Najljepša priča o životu je definitivno "Mali princ". I ja sam nedavno svojoj djeci kupila istu, s nadom da će jednog dana shvatiti poruku iz nje. Off topic- jučer je moj mališan imao završnu priredbu, odlazi iz vrtića u prvi razred, i na diplomi su dobili stihove Enesa Kiševića "Velik kao dijete":
..."Znaš li što ću ja postati kada odrastem, za tvoju ljepotu, svijete? Ja kada odrastem jako velik, ja ću postat dijete."... Dobila si predivan poklon, Slavice, divnu priču! A tvoja ružica, koja ti je tako posebna, još svugdje daleko priča svoju priču! ![]() |
|
...budi u miru sa Bogom, bez obzira kako Ga zamišljaš, i bez obzira čemu težiš u bučnom komešanju života, zadrži mir u svojoj duši... ovo je ipak divan svijet, teži da budeš sretan...
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
I kad se malo bolje zagledamo u sićušni cvijetak, svašta se vidi: od leptira do osobe. Nekom možda liči na princezu, nekom na bakicu sa šeširom i tko zna što sve još možemo vidjeti kad bi sjeli dovoljno blizu, osjetili mekoću zemlje pod nama, miris cvijeća oko nas i pustili sebi da se stopimo s prirodom....
|
|
![]() |
|
![]() Na dimnjaku je bršljan, i ne samo na dimnjaku, raširio se na sve strane a žao mi ga odrezati. A ruža je za mene posebna priča o ljepoti od prvog trena kada sam ju vidjela. |
|
![]() |
|
ali treba malo bolje pogledati da se vidi ta posebna ljepota skrivena u sičušnom cvjetiću ![]() |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Cvjetna zavjesa na terasi bujno rascvjetane ruže osvaja. A kako je samo bršljan (je li bršljan?) obgrlio dimnjak!
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
Kada sam počela stvarati ovaj vrt, a počela sam iz ljubavi prema prirodi, biljkama i svemu što ta riječ u sebi krije,
i kada sam se pridružila ovom forumu, nisam ni pomišljala kakve divne osobe ću upoznati, koliko lijepih poruka ću pročitati, koliko će mi sretnih trenutaka donijeti osobe od kojih neke nisam nikada ni vidjela. Ovo je moj način da se zahvalim svakoj posebno i svima zajedno ![]() Ovo je moja priča o sreći! Jedan dan stigne paketić, poštar kaže-ovoga puta nije cvijeće!!! Hvala ti draga Miška, što si osjetila trenutak, iako ti nisam ništa rekla, hvala ti što si mi ovom malom knjižicom uljepšala život, i dokazala po tko zna koji puta, da u tebi živi jedno veselo, veliko dijete, čista i dobra srca. ![]() ![]() ![]() Hvala i dragim curama koje u rano jutro šetaju mojim vrtom, sjede na klupici, osjete mirise koji se šire terasom, čuju brujanje u vrtu koji blješti od sunca i rose ![]() ![]() ![]() ![]() za sve vas još jedna priča... ![]() ... i četiri cvijeta u četiri boje ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
cvijetići saxifrage stoloniferae posebno su lijepi
|
|
![]() |
|
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
Potpisujem Lucy!
Kada uđem u tvoj vrt, čujem brujanje, ne zujanje, jer u tvom vrtu ima toliko cvijeća da vrt vjerujem bruji (sa veliko B)od mnoštva pčelica, bumbara, kolibrića...osjetim lepet krila mnoštva leptirića, upijam najljepše mirise, a moje oči...one ostaju zetečene bojama i oblicima tvog vrta! Kada se priroda udruži sa Slavujčicom, onda je to praznik za sva osjetila! ![]() |
|
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
![]() |
|
magnolija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 691 |
draga moja Slavice,jutarnja kafa koju pijem u kancelariji mi je najljepša jer je je pijem gledajući šta ima u tvom vrtu.Znaj da sam uvijek tu ujutro.
|
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Vrt prepun boja, mirisa, pčela, ptičica... ma što više poželjeti?
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
cvijetići saxifrage stolonifera
![]() ![]() falopija ![]() ![]() achillea filipendulina ![]() oenothera missouriensis ![]() |
|
![]() |
|
Dobar dan i tebi draga LeoNata!!!
![]() ![]() Znam ja da si ti često u mom vrtu, kao što znam da mi ljudi poput tebe obogaćuju život jer sa sobom donose nešto jedinstveno i neprocjenjivo. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 125126127128129 282> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |