Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - MIMI 45-moja oaza mira
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

MIMI 45-moja oaza mira

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3031323334>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 4,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Rujan 2013 u 11:56
Svako malo virnem u ovaj prekrasan vrt a sad da i ostavim trag. Sve je prekrasno , skladno , negovano a kreativnost je za čistu desetku. Dar sekici prekrasnosmile78
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
mimi46 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 386
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mimi46 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Rujan 2013 u 16:47
Cure hvala na posijeti i divnim komentarima...naravno seki se svidjela kućica i sama boja kako sam je uredila...a valjda je to znak da poznajem njen ukus...

...nikako naći vremena..cijeli tjedan radila 8-cu...obračun je početkom mjeseca...pa se mama sjetila da pečemo pekmez ali onaj naših baka...mješaj cijeli dan...a ja imala sreće pa me malo zapalo kad sam došla s posla

...morala sam se kratko javiti i pozdraviti vas a sad malo još van lijepo je sunčano smile76
Na vrh
LeoNata View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 278
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje LeoNata Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Rujan 2013 u 18:50
Draga mimi, pa ti si pravi vrijedni kreativac! Jako mi se sviđaju i tvoj vrt i tvoji radovi- stalak za čuvarkuće, oni obluci oko tegli, kućica... Ideja s ukrasnom tikvicom kao teglicom... Ma ne mogu se ni sjetiti svega! Panoramske slike su prelijepe, kao i trubice, one viseće maćuhice koje si imala, sve, da ne izostavim nešto! Da, i stazice, pogotovo one od drvenih "šnita" Smile
Navraćat ću u tvoj vrt vrlo rado, i popiti kavicu kraj jezerca!
Pozdrav!
...budi u miru sa Bogom, bez obzira kako Ga zamišljaš, i bez obzira čemu težiš u bučnom komešanju života, zadrži mir u svojoj duši... ovo je ipak divan svijet, teži da budeš sretan...
Na vrh
mimi46 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mimi46 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Rujan 2013 u 14:27
LeoNata dobro mi došla i ugodno se osječala u mom vrtu..smile71
Na vrh
mimi46 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mimi46 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Rujan 2013 u 20:40
...danas se kuhao paradajz...a poslije podne bila moja draga sestrična iz Sv.Nedelje koja mi je donijela ove male bebice...baš me razveselila jako

...moralo se to večeras i posaditi

Na vrh
mimi46 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mimi46 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Rujan 2013 u 21:48

Na vrh
mimi46 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mimi46 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Rujan 2013 u 21:49

Na vrh
Nisa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017

Bodovi: 3089
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje Nisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Rujan 2013 u 22:15

Sviđa mi se štošta u tvom vrtu, zaista si maštovita i vrijedna; zadnja teglica je preslatka

Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
Na vrh
mimi46 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mimi46 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Rujan 2013 u 19:55
Hvala ti Nisa...a u međuvremenu sam se iskušala i napravila i malo zahtjevniju vazu..evo kako je uspjelo

Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Rujan 2013 u 20:10
Krasne su ti biljke, a i vaze i cvijetnjaci
Na vrh
mimi46 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mimi46 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Rujan 2013 u 10:08
...stigla rođendanska gošća kod mene i nadam se da će dugo ostati u mom društvu...

Na vrh
mimi46 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mimi46 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Rujan 2013 u 12:09
...jučer je bilo tako lijepo pa sam iskoristila za neka presađivanja a danas lijeva kao iz kabla...a to ove ljepotice vole...žuta je u cvatu a i ostale će za koji dan ..samo puno obilnije nego tokom ljeta

Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Rujan 2013 u 21:32
Mimi kod tebe je uvijek doživljaj užitaka, ali ova burgmansija me oduševila, boja je van konkunencije, imam blago rozu ali ova mi je posebna. Pre...preljepa, druge riječi nemamsmile55
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
mimi46 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mimi46 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Rujan 2013 u 07:38
Hvala Aralija...imam i ja tu rozu i bijelu...ako ti se da pogledaj na prvim stranicama(5-7) one godine kad je bilo kišno bile su prekrasne...
Na vrh
macorka View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 512
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje macorka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Ožujak 2014 u 12:13
Jako mi se sviđa jezero, čuvarkuće i dalije.
Na vrh
mimi46 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mimi46 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2014 u 18:54
Ponovo ovdje sa vama...nastojat ću nadoknadit propušteno..idem malo lutati vašim vrtovima pa kasnije stavim nešto iz moje oazesmile56
Na vrh
mimi46 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mimi46 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2014 u 20:27

Na vrh
mimi46 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mimi46 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2014 u 20:35
Na vrh
zova View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 319
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zova Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2014 u 20:36
Draga Mimi slučajno sam zalutala u tvou oazu,samo da škicnem malo i evo ostadoh duže od sat vremena.Predivno zaista,ne znam šta mi je lepše.smile55
Na vrh
mimi46 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mimi46 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2014 u 20:37
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3031323334>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.