Slavujev vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 154155156157158 282> |
Korisnik | |
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ali treba malo bolje pogledati da se vidi ta posebna ljepota skrivena u sičušnom cvjetiću ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
![]() Na dimnjaku je bršljan, i ne samo na dimnjaku, raširio se na sve strane a žao mi ga odrezati. A ruža je za mene posebna priča o ljepoti od prvog trena kada sam ju vidjela. |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
I kad se malo bolje zagledamo u sićušni cvijetak, svašta se vidi: od leptira do osobe. Nekom možda liči na princezu, nekom na bakicu sa šeširom i tko zna što sve još možemo vidjeti kad bi sjeli dovoljno blizu, osjetili mekoću zemlje pod nama, miris cvijeća oko nas i pustili sebi da se stopimo s prirodom....
|
|
![]() |
|
LeoNata ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 278 |
Najljepša priča o životu je definitivno "Mali princ". I ja sam nedavno svojoj djeci kupila istu, s nadom da će jednog dana shvatiti poruku iz nje. Off topic- jučer je moj mališan imao završnu priredbu, odlazi iz vrtića u prvi razred, i na diplomi su dobili stihove Enesa Kiševića "Velik kao dijete":
..."Znaš li što ću ja postati kada odrastem, za tvoju ljepotu, svijete? Ja kada odrastem jako velik, ja ću postat dijete."... Dobila si predivan poklon, Slavice, divnu priču! A tvoja ružica, koja ti je tako posebna, još svugdje daleko priča svoju priču! ![]() |
|
...budi u miru sa Bogom, bez obzira kako Ga zamišljaš, i bez obzira čemu težiš u bučnom komešanju života, zadrži mir u svojoj duši... ovo je ipak divan svijet, teži da budeš sretan...
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
...nakon poduljeg vremena opet uživam listajući ove prekrasne vrtne stranice
![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
uvijek kada sam kupila ili dobila biljku o kojoj nisam ništa znala, dobila sam najljepše biljke,
i ova crvena gaura me danas iznenadila. ![]() ![]() ![]() mačja metvica (nepeta) ![]() ![]() phygelius ![]() ![]() vrt u jutro... ![]() ... i noću, kada po rosnoj travi šetaju ježevi, kojima je moj vrt postao pravi dom ![]() |
|
![]() |
|
zova ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Travanj 2014 Lokacija: bihrs Status: Offline Bodovi: 319 |
joj divnih trešanja,mislim i cviječe je prekrasno al od ovih trešanja krenula mi voda na usta
![]() |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
ovo sam morala ponovit,par minuta sam gledala ovu sliku i mislila se,ma boze dragi ja bi ovo biće u njedrima nosala ,s njom bi ustajala i lijegala ,ajme slatko moje malo..e sad ,prvo da ne zaboravit te pitat tj zamolit,ako ikad budes imala za prodati onu zutu opuntiju molim re racunaj na mene,mislim da takav cvijet nema u mom cvjetnom kutku ..vidim u tebe tritoma procvjetala bome moje nema ni cvjetne štapke još ..sve ti je zaista prekrasno i bas volim kad stavis tako neku sliku s početka svoga vrtlarenja |
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
...baš lijepa gaura, jednostavna, a elegantna i vrlo dojmljiva u vrtu, sigurno će odlično pristajati u tvojem vrtu
![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
vila2 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 904 |
Prekrasna slika, cvijet joj je poput neke egzotične mini orhideje...
![]() ![]() Nadam se da se ne ljutiš što ponavljam poneku sliku, ali kad su tako lijepe... Ježići me također uvijek oduševe! Veselim se novostima iz tvoga vrta... |
|
Što sam? Tko sam? Ja sam samo sanjar...
|
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() |
|
![]() Meni cvjetići saxifrage izgledaju začuđeno, kao da su vidjeli nešto na zemlji što ih je jako iznenadilo! |
|
![]() |
|
Meni je svaki dan sve ljepša, jer kada se potpuno otvori, izgleda kao plišana. ovakva je danas ![]() |
|
![]() |
|
desert rose ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
Kako samo vrijeme leti, eto opet sam ovdje i divim se lavandi (iako nije u prvome planu no ja sam je naravno primjetila) i pitam se zašto sam "zapela" od sve te divote baš za nju!? Ne znam, možda zbog boje, zbog mirisa, zbog ljekovitosti... no možda i nije potrebno tražiti razlog za privrženost, simpatiju i ljubav...
![]() |
|
![]() |
|
drago mi je desert rose da si opet ovdje!
![]() a evo nešto za tebe i u prvom planu ![]() brzo će i tvoj omiljeni fratarski papar, vidjeti ćeš kako je postao pravo malo stabalce. |
|
![]() |
|
dobro došla! ![]() |
|
![]() |
|
mene je oduševila zbog crvene boje. Sve su mi boje lijepe, ali crvena i bijela ipak imaju zrnce ljepote više od ostalih. |
|
![]() |
|
kamenjar, tebi za dobro jutro!
![]() |
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
A mene je oduševila ova prekrasna ruža i jutarnja slika vrta.
![]() |
|
![]() |
|
Vila i Miška
drage moje posjetiteljice i vrijedne vrtlarice, volim vas vidjeti u svom vrtu, ![]() i neću se, Vilo, ljutiti što ponavljaš slike, jer uvijek izabereš one koje su i meni drage. Miška, vidim da sam te navikla da u tvom vidokrugu sa klupice ili terase, ima uvijek nešto novo ![]() ...ali, ove godine se događa nešto neobično, u isto vrijeme cvjetaju razne biljke, neke su uranile, neke zakasnile, sve izrasle previsoke, svima cvjetovi brzo uvenu... Mislim da je to posljedica blage zime, puno kiše, vlage u zraku, i neke čudne energije koja je stvorila zbrku u vrtu, kao na ovoj slici ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 154155156157158 282> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |