Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Slavujev vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Slavujev vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 154155156157158 282>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 5 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt - Ljeto 2013

Status: Offline
Bodovi: 5466
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2014 u 23:33
Originalno poslano od člana moon moon napisao:

cvijetići saxifrage stoloniferae posebno su lijepi
i meni su prekrasni,
ali treba malo bolje pogledati da se vidi ta posebna ljepota skrivena u sičušnom cvjetiću

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2014 u 23:48
Originalno poslano od člana lucy lucy napisao:

Cvjetna zavjesa na terasi bujno rascvjetane ruže osvaja. A kako je samo bršljan (je li bršljan?) obgrlio dimnjak!
hvala ti lucysmile78
Na dimnjaku je bršljan, i ne samo na dimnjaku, raširio se na sve strane a žao mi ga odrezati.
A ruža je za mene posebna priča o ljepoti od prvog trena kada sam ju  vidjela.
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Svibanj 2014 u 00:20
I kad se malo bolje zagledamo u sićušni cvijetak, svašta se vidi: od leptira do osobe. Nekom možda liči na princezu, nekom na bakicu sa šeširom i tko zna što sve još možemo vidjeti kad bi sjeli dovoljno blizu, osjetili mekoću zemlje pod nama, miris cvijeća oko nas i pustili sebi da se stopimo s prirodom....
Na vrh
LeoNata View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 278
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje LeoNata Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Svibanj 2014 u 12:03
Najljepša priča o životu je definitivno "Mali princ". I ja sam nedavno svojoj djeci kupila istu, s nadom da će jednog dana shvatiti poruku iz nje. Off topic- jučer je moj mališan imao završnu priredbu, odlazi iz vrtića u prvi razred, i na diplomi su dobili stihove Enesa Kiševića "Velik kao dijete":

..."Znaš li što ću ja postati
kada odrastem,
za tvoju ljepotu, svijete?
Ja kada odrastem jako velik,
ja ću postat dijete."...

Dobila si predivan poklon, Slavice, divnu priču!

A tvoja ružica, koja ti je tako posebna, još svugdje daleko priča svoju priču!

smile79

...budi u miru sa Bogom, bez obzira kako Ga zamišljaš, i bez obzira čemu težiš u bučnom komešanju života, zadrži mir u svojoj duši... ovo je ipak divan svijet, teži da budeš sretan...
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Svibanj 2014 u 20:37
...nakon poduljeg vremena opet uživam listajući ove prekrasne vrtne straniceSmile...
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...

zagreb
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Svibanj 2014 u 23:36
uvijek kada sam kupila ili dobila biljku o kojoj nisam ništa znala, dobila sam najljepše biljke,
i ova crvena gaura me danas iznenadila.

mačja metvica (nepeta)

phygelius

vrt u jutro...

... i noću, kada po rosnoj travi šetaju ježevi, kojima je moj vrt postao pravi dom

Na vrh
zova View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 319
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zova Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2014 u 20:35
joj divnih trešanja,mislim i cviječe je prekrasno al od ovih trešanja krenula mi voda na ustaSmile
Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3340
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2014 u 21:23
Originalno poslano od člana SlavujVk SlavujVk napisao:

Miška,
do sada si bila na klupici, a vidim da ti se svidjela i terasa!
Radujem se uvijek kada si tu, a da ti bude još ljepše....

ovo sam morala ponovit,par minuta sam gledala ovu sliku i mislila se,ma boze dragi ja bi ovo biće u njedrima nosala ,s njom bi ustajala i lijegala ,ajme slatko moje malo..e sad ,prvo da ne zaboravit te pitat tj zamolit,ako ikad budes imala za prodati onu zutu opuntiju molim re racunaj na mene,mislim da takav cvijet nema u mom cvjetnom kutku ..vidim u tebe tritoma procvjetala bome moje nema ni cvjetne štapke još ..sve ti je zaista prekrasno i bas volim kad stavis tako neku sliku s početka svoga vrtlarenja
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...

Vir
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2014 u 08:13
...baš lijepa gaura, jednostavna, a elegantna i vrlo dojmljiva u vrtu, sigurno će odlično pristajati u tvojem vrtuSmile...
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...

zagreb
Na vrh
vila2 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 904
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vila2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2014 u 18:49
Prekrasna slika, cvijet joj je poput neke egzotične mini orhideje... smile94

Nadam se da se ne ljutiš što ponavljam poneku sliku, ali kad su tako lijepe...
Ježići me također uvijek oduševe!
Veselim se novostima iz tvoga vrta...
Što sam? Tko sam? Ja sam samo sanjar...
Na vrh
miska View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miska Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2014 u 20:40
 Već dugo punim baterije
između mirisnih gredica,virim sa terase
pa kratki predah na omiljenoj klupi,zapravo..izležavam se satima
Kad će kraljevski ljiljani procvasti?
Čekam nove slikiceBig smile
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2014 u 21:13
Originalno poslano od člana moon moon napisao:

I kad se malo bolje zagledamo u sićušni cvijetak, svašta se vidi: od leptira do osobe. Nekom možda liči na princezu, nekom na bakicu sa šeširom i tko zna što sve još možemo vidjeti kad bi sjeli dovoljno blizu, osjetili mekoću zemlje pod nama, miris cvijeća oko nas i pustili sebi da se stopimo s prirodom....

Meni cvjetići saxifrage izgledaju začuđeno,
kao da su vidjeli nešto na zemlji što ih je jako iznenadilo!
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2014 u 21:25
Originalno poslano od člana LeoNata LeoNata napisao:

..."Znaš li što ću ja postati
kada odrastem,
za tvoju ljepotu, svijete?
Ja kada odrastem jako velik,
ja ću postat dijete."...

Heart

A tvoja ružica, koja ti je tako posebna, još svugdje daleko priča svoju priču!

Ova ruža je dobila ime po glumcu, komičaru!
Meni je svaki dan sve ljepša, jer kada se potpuno otvori, izgleda kao plišana.
ovakva je danas

Na vrh
desert rose View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2547
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje desert rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2014 u 21:37
Kako samo vrijeme leti, eto opet sam ovdje i divim se lavandi (iako nije u prvome planu no ja sam je naravno primjetila) i pitam se zašto sam "zapela" od sve te divote baš za nju!? Ne znam, možda zbog boje, zbog mirisa, zbog ljekovitosti... no možda i nije potrebno tražiti razlog za privrženost, simpatiju i ljubav... Heart
Ne vjerujem u duhove, ali vjerujem u snove, a ponekad i u bajke...
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2014 u 21:44
drago mi je desert rose da si opet ovdje!Heart

a evo nešto za tebe i u prvom planu

brzo će i tvoj omiljeni fratarski papar,
vidjeti ćeš kako je postao pravo malo stabalce.
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2014 u 21:49
Originalno poslano od člana zova zova napisao:

joj divnih trešanja,mislim i cviječe je prekrasno al od ovih trešanja krenula mi voda na ustaSmile
zova,
dobro došla!
smile78
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2014 u 21:56
Originalno poslano od člana Retriver Sara Retriver Sara napisao:

...baš lijepa gaura, jednostavna, a elegantna i vrlo dojmljiva u vrtu, sigurno će odlično pristajati u tvojem vrtuSmile...
drago mi je Sara, da si opet ovdje i da ti se svidjela moja gaura,
mene je oduševila zbog crvene boje.
Sve su mi boje lijepe, ali crvena i bijela ipak imaju zrnce ljepote više od ostalih.
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2014 u 21:58
kamenjar, tebi za dobro jutro!

Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6620
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2014 u 21:59
A mene je oduševila ova prekrasna ruža i jutarnja slika vrta.
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2014 u 23:01
Vila i Miška
drage moje posjetiteljice i vrijedne vrtlarice, volim vas vidjeti u svom vrtu,
 i neću se, Vilo, ljutiti što ponavljaš slike, jer uvijek izabereš one koje su i meni drage.

Miška, vidim da sam te navikla da u tvom vidokrugu sa klupice ili terase, ima uvijek nešto novoBig smile.
...ali, ove godine se događa nešto neobično,
u isto vrijeme cvjetaju razne biljke, neke su uranile, neke zakasnile, sve izrasle previsoke, svima cvjetovi brzo uvenu...
Mislim da je to posljedica blage zime, puno kiše, vlage u zraku, i neke čudne energije koja je stvorila zbrku u vrtu, kao na ovoj slici

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 154155156157158 282>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,594 sekundi.