Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Anđelkin vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Anđelkin vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 678910 114>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 4,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2719
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Lipanj 2014 u 16:11
Originalno poslano od člana aralija aralija napisao:

Ljube vidim sve ti lipo rascvitalo a i komercijala krenula bez obzira na ručicu.smile55
Nisam ti neki stručnjak za ruže ali pogledaj pod engleske ruže meni liči na Tasing Georgiju

Je ljube to je ta,otpala joj osobna karta a ja malo češće slabo pamtim pa... a komercijala? imala sam ispomoć tjedan dana inače bi ove godine preskočili taj dio
A za tebe jedna nova iz mog vrta
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
@kaktus View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2374
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje @kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Lipanj 2014 u 23:29
Ima tu prekrasnog cvijeća, uživala sam
Razum nam može reći što trebamo izbjegavati,
ali samo nam srce kaže što moramo učiniti.(Joubert)
Na vrh
ane6 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 329
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ane6 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Lipanj 2014 u 13:18
Anđo nema problema ako zašteka tu sam,samo ako se dobro ne primi ne odgovaraak za štetu,šalim se ako ti triba pomoći tu sam a usput ću ti škicati cviće koje nemam kako se čini toga je podostasmile72
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2014 u 18:12
draga krenulo je cvjetari su u redu ''postroj se''.da li ono ispred njih vidim ljubičastu daturu
ruže su prva liga.sve rascvjetane bravo
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
Na vrh
miska View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miska Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2014 u 17:47
Predivno ti je sve
a ljiljani i ruže su savršeni!
Na vrh
desert rose View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2547
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje desert rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2014 u 13:13
Od puno toga lijepoga, graničica i kadulja su mi smile120!
Ne vjerujem u duhove, ali vjerujem u snove, a ponekad i u bajke...
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2014 u 12:45
Ljube vidim sve ti lipo rascvitalo a i komercijala krenula bez obzira na ručicu.smile55
Nisam ti neki stručnjak za ruže ali pogledaj pod engleske ruže meni liči na Tasing Georgiju
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2014 u 12:31
Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2014 u 12:29
Molim ako netko zna ID ove ruže

Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2014 u 12:27
Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2014 u 12:27
Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2014 u 12:26
Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2014 u 12:25
Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2014 u 12:24
Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2014 u 12:23
Originalno poslano od člana ane6 ane6 napisao:

Susjedo prekrasno,sad vidim da pola toga nisam vidila,neznam što bi izdvojila.....Kadulja je prilipa  i svedrugo....smile78

E draga zato  dođi pa sve redom pošteno obiđemo a i triba mi pomoćnik

Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2014 u 12:19
Originalno poslano od člana aralija aralija napisao:

Ljube, kod tebe je sve lipo i rascvitano. Muškatnu kadulju sam imala ali mi se nekako zametnul, ili bolje rečeno nisam vodila računa da je u tegli pa je bacila, ali kod tebe su ruže zakon i zato

Evo ljube jedna predivna Aruba za tebe
Na vrh
ane6 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 329
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ane6 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2014 u 22:38
Susjedo prekrasno,sad vidim da pola toga nisam vidila,neznam što bi izdvojila.....Kadulja je prilipa  i svedrugo....smile78
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2014 u 17:35
Ljube, kod tebe je sve lipo i rascvitano. Muškatnu kadulju sam imala ali mi se nekako zametnul, ili bolje rečeno nisam vodila računa da je u tegli pa je bacila, ali kod tebe su ruže zakon i zatosmile57
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
miska View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miska Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2014 u 17:30
Originalno poslano od člana anđelkad anđelkad napisao:

Sve je lipo,ali ova "druga planeta" mi je posebna
Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2014 u 17:21
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 678910 114>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.