Vrtek |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2728293031 35> |
Korisnik | |
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
I ja sam ti već bila u posjeti, ali onako - "leteći" - pa nisam ostavila trag. Sada sam malo detaljnije pregledala sličice i mogu reći da mi se sviđa sve što sam vidjela.
![]() Padina i sjene daju tvom vrtu neku posebnu draž. Jako mi se sviđa i kamenjar, ali bih iz njega maknula ljepljivca i na njegovo mjesto stavila nešto nisko. Ruža - Feniks je stvarno posebna, a ni ona s ogromnim cvijetom, ni Melody parfume ni baršunasta ne zaostaju u ljepoti. Hoya je i meni fascinantna, baš me zanima kakav joj je cvijet. Bijeli pakujac s roza suknjicom mi je presladak.
Hvala ti za podatak o djelovanuju ljepljivca na okolne biljke, sad sam još nešto naučila. Računaj na mene kao na redovitog gosta. |
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
ane6 ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 16 Veljača 2013 Status: Offline Bodovi: 329 |
Prošetal i uživala
![]() |
|
![]() |
|
Miranda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2013 Status: Offline Bodovi: 1263 |
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Vrt baš po mom guštu, u koji ću rado svraćati!!!!
|
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
Temzi
![]() ![]() Baš si bila vrijedna!
|
|
![]() |
|
temzi ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
Evo da pokažem kako rastu predivne biljčice koje su stigle od Mirande! Hvala puuuunooo!!! Crassula portulacea hobbit Dugo željeni Aeonium Sedum Palmeri, pola od Miske i pola od Mirande, hvala vam curke! Kalanchoe laciniata Aloe saponaria Aloe Arborescens Crassula Muscosa Aloe variegata i Aloe black gem Sedeveria Letizia Echeveria Agavoides Crassula ovata Haworthie Kalanchoe |
|
![]() |
|
![]() |
|
temzi ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
Hvala ti draga Miska
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() |
|
Desert rose
![]() Da, ovdje je prekrasan mir i bregi okruženi šumom, divan odmor od gradske vreve i asfalta.
Samo ti meni navrati opet!
|
|
![]() |
|
![]() |
|
desert rose ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
Pozdrav ljubiteljici flore i faune!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Miranda, Mina u prirodi ne miruje ni sekundu, osim ako nešto nije zanimljivo poput ovog zujavca.Stalno je u potrazi za gušterima, raznoraznim bubama... to joj je glavna preokupacija
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Miranda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2013 Status: Offline Bodovi: 1263 |
![]() |
|
Draga gutee Fee, baš me razveselilo kad sam vidjela da si navratila u moj vrt.I tvoje sjemenčice mi krasno napreduju, posebno titram oko gloksinije.
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Predivno si napredovala ! Stvarno je radilo zadovoljstvo setati tvojim vrtom !
![]() |
|
![]() |
|
cvijet Wisterie i orijentalni mak ![]() A onda je uletio veliki bumbar, takvog još nikad nisam vidjela, veći je i od stršljena
![]() Odmah je i mala Mina došla provjeriti što to toliko zuji
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Draga Anastazija, drago mi je da si me opet posjetila! ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Hvala ti draga Fany
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Prošetala sam tvojim vrtom i baš mi se sviđa. Normalno za mene da sam najviše uživala u dijelu sa hostama i papratima ![]() Došla bum opet ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
auuuu baš sam se oduševila tvojim vrtekom ali
![]() |
|
![]() |
|
Draga Aralija baš si me jako dirnula svojim riječima. Drago mi je da me tako vidiš kroz moj vrt i cvjetiće. Biljčice su moja velika ljubav i stalno oblijećem oko njih i sretna sam kad vidim da napreduju. Kovrčava Hoya je inače stara preko 15 godina, i od nje je razdijeljeno brdo pelcera, zato izgledom i ne pokazuje koliko je stara. Veseli me što si posjetila moj vrt i nadam se da ćeš opet navratiti!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2728293031 35> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |