Deino skromno cvijece |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 11121314> |
Korisnik | |
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Draga dea, jako me veseli tvoja nova tema, dobro nam došla sa svojim prelijepim cvjetićima!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Lijepog je cvijeća kod tebe. Panjevi su mi posebno dragi. Onaj sa sedumom reflexum kao da je stvoren baš za njega. U pozadini ružmarina uočila sam bockave ljepotane. Iako o njima malo znam, gotovo da ih i nemam (joj što bodu), ali zato uvijek ostajem zadivljena ljepotom njihova cvijeta.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
dea78 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Ožujak 2014 Lokacija: zagreb Status: Offline Bodovi: 661 |
OK
![]() |
|
Pozdrav iz Zagreba!
|
|
![]() |
|
@kaktus ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 14 Svibanj 2013 Lokacija: markovac našičk Status: Offline Bodovi: 2374 |
I ja se veselim našem druženju, čim svekru bude bolje i izađe iz bolnice vidimo se ![]() |
|
Razum nam može reći što trebamo izbjegavati,
ali samo nam srce kaže što moramo učiniti.(Joubert) |
|
![]() |
|
dea78 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Ožujak 2014 Lokacija: zagreb Status: Offline Bodovi: 661 |
sedum Sieboldi
![]() |
|
Pozdrav iz Zagreba!
|
|
![]() |
|
DRaga Slavice puno ti hvala na tvojim lijepim rijecima koje mi puno znace posto su od vrijedne i iskusne vrtlarice.Nije sve moja zasluga ima tu jako puno i zasluga MM.
![]() |
|
Pozdrav iz Zagreba!
|
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
Drago mi je Dea da si nam otvorila vrata svog vrta i pokazala svoje biljke.
Od tvoje naslovne "skromnosti" sam malo vidjela, tvoje slike pokazuju puno zanimljivih i njegovanih biljaka, a tebe predstavljaju kao vrijednu i kreativnu vrtlaricu. ![]() |
|
![]() |
|
kaktus hvala ti
![]() |
|
Pozdrav iz Zagreba!
|
|
![]() |
|
@kaktus ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 14 Svibanj 2013 Lokacija: markovac našičk Status: Offline Bodovi: 2374 |
Dobro došla Dea78 sa svojim prekrasnim cvijećem, imaš ti tu svašta za pokazati, jedva čekam i ostale slike...
![]() |
|
Razum nam može reći što trebamo izbjegavati,
ali samo nam srce kaže što moramo učiniti.(Joubert) |
|
![]() |
|
oprostite zbog velicine !!!al nemogu smanjiti slike
![]() |
|
Pozdrav iz Zagreba!
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
Pozdrav iz Zagreba!
|
|
![]() |
|
ane6 ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 16 Veljača 2013 Status: Offline Bodovi: 329 |
Uživala u cvijeću imaš dosta za pokazati
![]() |
|
![]() |
|
prvi cvijetic Andina na ovoj str.je Osteospermum.a sad na prvoj str.po redu su ti.Lotus,Alstroemerija,lavanda,kokotic,sedum spurium,puzavi mimulus,pakujac,ivancica,sedum reflexum i stapelija.
2 str.su po redu:osteospermum,agava??,jedna vrsta puzavog prkosa.Ako sam kojoj biljci dala krivo ime molim vas ispravite me!
![]() ![]() |
|
Pozdrav iz Zagreba!
|
|
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
I ja kažem - krasno!!!
![]() Hvala za lotus, sad ću si zapisati njegovo ime.
A sad imam jednu molbu. S obzirom da još puno cvjetova ne poznajem ili sam im zaboravila imena (kako se zove ona staračka bolest sa S... ![]() ![]() |
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
drago mi
![]() |
|
Pozdrav iz Zagreba!
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
evo me, došla sam vidjeti drugi dio slika cvijeća, krasno
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Pozdrav iz Zagreba!
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Pozdrav iz Zagreba!
|
|
![]() |
|
Miranda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2013 Status: Offline Bodovi: 1263 |
Baš super što si nam odlučila pokazati svoje biljke!
![]() Sve je lijepo,a panjevi mi se jako sviđaju! ![]() |
|
![]() |
|
to je Lotus.je zeznut .imam ja toga jos u pricuvi nemrem dat sve slike odmah.mora biti malo rezerve
![]() |
|
Pozdrav iz Zagreba!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 11121314> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |