Vrtek |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2627282930 35> |
Korisnik | |
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
Prelijep mi je tvoj vrt, terasice (ili kako god se to već zove) mi se jako sviđaju!
|
|
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
prelijep vrt a i mala mina,plava ruža i stepsla svijeća su moj favorit
![]() |
|
![]() |
|
temzi ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
![]() ![]() Hosta se sprema cvjetati
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
krasno temzi, ukupan dojam za pet, eremurus i malo više
|
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
![]() |
|
temzi ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
Bugica, Miska
![]() Mina je "opasna" čuvarica, ni muha joj ne promakne!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Predivno, uživam u tvojim fotkama. A čuvar ti je baš sladak.
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() I opet je nešto šušnulo
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Procvjetala je stepska svijeća i predivno miriše
![]() ![]() Tako si mi slatke cvjetne kuglice Artemisie
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() Na jednoj stapki buket ruža
![]() Kameleon prekrasnih boja
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
@kaktus, bugica, antonija
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
imaš lijepu kolekciju sukulenata, kad se razrastu to će biti za 10. i ostale cvijetnice su ti jako lijepe.
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
temzi, evo mene ponovo i moram reći da si se baš lijepo ponovila, prelijepi sukulenti su ti stigli od Mirande i miske.
![]() |
|
![]() |
|
@kaktus ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 14 Svibanj 2013 Lokacija: markovac našičk Status: Offline Bodovi: 2374 |
Fotogenična i mirisna ruža Melody parfumee ![]() Sve me je oduševilo ali ovo sam morala ponoviti,jednostavno je prekrasna ![]() |
|
Razum nam može reći što trebamo izbjegavati,
ali samo nam srce kaže što moramo učiniti.(Joubert) |
|
![]() |
|
Andina, puno ti hvala na posjeti i lijepim riječima!
A što se tiče ljepljivice, to sam već i ja odlučila kad sam je vidjela u cvatu, ali kad sam je sadila nisam još znala o kojoj biljci se radi.Seli ona najesen na drugo mjesto.Hvala na konstruktivnom prijedlogu!
![]() Navrati mi opet!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Ane6
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Miranda, već su svi malo porasli, a bebica na kalanhoici je narasla prije par dana, baš slatko!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Miska, Tikvić
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2627282930 35> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |