Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Flora by Floramye
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Flora by Floramye

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3435363738 55>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
temzi View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1316
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje temzi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2014 u 11:06
Predivne slike tvojeg vrta gledam i po nekoliko puta i ne mogu doći k sebi.Cigleni zid još više doprinosi ljepoti tvojeg cvijeća!
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
vila2 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 904
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vila2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2014 u 13:16
Evo me opet tu Smile Vrt ti je zaista prekrasan, poseban i elegantan... Svaka slika je za izdvojiti, ali ova Delosperma me ovaj put osvojila Heart

Što sam? Tko sam? Ja sam samo sanjar...
Na vrh
sanja17 View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 34
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje sanja17 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2014 u 18:43
Draga Floramye, 
prvi puta sam prošetala tvojim vrtom  i uzivala sam naravno, prelijep je, sa stilom,  vrlo privlačan. Cvijeće  (i slike) su prelijepi, oduševilo me posebno ono što nisam ni vidjela do sada, a to je bijeli muskari i bijela srdašca.

ClapSmileTongue  

Pozz i vraticu se opet....
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2014 u 11:23
Kad god tu svratim znam da me čeka neko iznenađenje. Ovaj put je to Bobbie i divan helianthemum Thumbs Up
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
FLORAMYE View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
DONATOR

Bodovi: 1337
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FLORAMYE Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2014 u 14:45
Temzi, Vila2, Sanja17, Korijenko
Hvala vam puno cure, divne ste!
Sanja17 - dobro došla u moj mali vrt, drago mi je da ti se svidio. Navrati mi opet!

Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
Na vrh
FLORAMYE View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FLORAMYE Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2014 u 14:53
Samo da vas izvjestim da je moj ljubičasti oxalis preživio zimu na kontinentu. Izašao je puno kasnije od ostalih biljaka ali sada je tu. Isti slučaj i sa oxalisom iron cross, on je izišao još kasnije.
Jako su mi simpa te jednostavne biljčice, cijelo ljeto neumorno cvjetaju!

Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2014 u 16:54
Mogla bih se satima zadržati i uživati u tvojim fotografijama, krasno ti je cvijećesmile64.

Na vrh
Nisa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017

Bodovi: 3089
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2014 u 17:16

oxalis na kraju prekrasan, usprkos tvojim strahovima; delosperma mrak, ja kupila nekoliko novih boja, ali još ni c od cvjetića

Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
Na vrh
desert rose View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2547
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje desert rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2014 u 17:54
Ah, krenule su graničice... sada će biti svakim danom sve više ljepote jer teško da se itko može mjeriti sa tvojom zbirkom tog prekrasnog cvijeta! Da li znaš koliko vrsta imaš!? smile120
Ne vjerujem u duhove, ali vjerujem u snove, a ponekad i u bajke...
Na vrh
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 2541
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2014 u 23:48
Oxalis u svoj svojoj ljepoti! Izgledom tako krhak, a doslovno se ubija od cvatnje.
Sutra je novi dan.
Na vrh
FLORAMYE View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FLORAMYE Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2014 u 13:31
Moon - Hvala ti draga Moon
Nisa - Da znaš da se jesam brinula! Znam da si mi govorila da nema razloga za brigu...ali ipak...ovo im je bila prva zima...
Desert Rose - Zapravo ne znam. Htjela sam ove godine napraviti popis svih biljaka koje imam u vrtu, onim redom kako se pojavljuju na proljeće ali nisam stigla. Kupila sam i posebnu bilježnicu (sa prigodnim motivom naravno), no ostala je prazna. Ali budem jednom...
(Možda ih samo pobrojim jedan dan. Onako, samo za tebe!)
Lucy - Slažem se s tobom draga Lucy!

Na vrh
FLORAMYE View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FLORAMYE Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2014 u 13:38
Na suncu...

...i u sjeni

Na vrh
miska View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miska Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2014 u 13:46
Savršeno!!
Izdvajam...
Sve tri slike jer je svo cvijeće predivno!
Na vrh
temzi View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1316
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje temzi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2014 u 18:26
Predivno! Raj za oči! 
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2014 u 20:34
Obožavam hoste, a tvoje su divne, pa zvončike woow, prekrasno
Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2946
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2014 u 22:21
Originalno poslano od člana FLORAMYE FLORAMYE napisao:

Na suncu...

...i u sjeni

ovo je raj na zemlji floramismile55
Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2014 u 00:18
Ne znam koji mi je dio ljepši, sunčani ili sjenoviti. Svaki na svoj način. Ali, da ti se pohvalim, neke graničice su mi procvale
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2014 u 09:05
...zaista neodoljivi prizori iz tvojeg krasnog vrta, draga FloramyeSmile
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...

zagreb
Na vrh
rea View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 125
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2014 u 11:54
Originalno poslano od člana FLORAMYE FLORAMYE napisao:

http://www.cvijet.info/slike_cvijeca/slike_od_clanova/aliumi/70097.aspx -
Na vrh
rea View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 125
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2014 u 11:56
ovo moram izdvojit od ove divne prašumice izgleda kao da sam u nekom botaničkom vrtu stvarno uživam šetnjom tvojim vrtomPljesak
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3435363738 55>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.