Flora by Floramye |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3435363738 55> |
Korisnik | |
temzi ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Predivne slike tvojeg vrta gledam i po nekoliko puta i ne mogu doći k sebi.Cigleni zid još više doprinosi ljepoti tvojeg cvijeća!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
vila2 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 904 |
Što sam? Tko sam? Ja sam samo sanjar...
|
|
![]() |
|
sanja17 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2014 Lokacija: vinkovci Status: Offline Bodovi: 34 |
Draga Floramye,
prvi puta sam prošetala tvojim vrtom i uzivala sam naravno, prelijep je, sa stilom, vrlo privlačan. Cvijeće (i slike) su prelijepi, oduševilo me posebno ono što nisam ni vidjela do sada, a to je bijeli muskari i bijela srdašca. ![]() ![]() ![]() Pozz i vraticu se opet....
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Kad god tu svratim znam da me čeka neko iznenađenje. Ovaj put je to Bobbie i divan helianthemum
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
![]() |
|
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Mogla bih se satima zadržati i uživati u tvojim fotografijama, krasno ti je cvijeće
![]() |
|
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
oxalis na kraju prekrasan, usprkos tvojim strahovima; delosperma mrak, ja kupila nekoliko novih boja, ali još ni c od cvjetića |
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
![]() |
|
desert rose ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
Ah, krenule su graničice... sada će biti svakim danom sve više ljepote jer teško da se itko može mjeriti sa tvojom zbirkom tog prekrasnog cvijeta! Da li znaš koliko vrsta imaš!?
![]() |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Oxalis u svoj svojoj ljepoti! Izgledom tako krhak, a doslovno se ubija od cvatnje.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
Moon - Hvala ti draga Moon
![]() Nisa - Da znaš da se jesam brinula! Znam da si mi govorila da nema razloga za brigu...ali ipak...ovo im je bila prva zima... Desert Rose - Zapravo ne znam. Htjela sam ove godine napraviti popis svih biljaka koje imam u vrtu, onim redom kako se pojavljuju na proljeće ali nisam stigla. Kupila sam i posebnu bilježnicu (sa prigodnim motivom naravno), no ostala je prazna. Ali budem jednom... (Možda ih samo pobrojim jedan dan. Onako, samo za tebe!) Lucy - Slažem se s tobom draga Lucy! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() |
|
temzi ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
Predivno! Raj za oči!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Obožavam hoste, a tvoje su divne, pa zvončike woow, prekrasno
|
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Ne znam koji mi je dio ljepši, sunčani ili sjenoviti. Svaki na svoj način. Ali, da ti se pohvalim, neke graničice su mi procvale
![]() |
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
...zaista neodoljivi prizori iz tvojeg krasnog vrta, draga Floramye
![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
rea ![]() Upravo klijam ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2014 Lokacija: hrvatska Status: Offline Bodovi: 125 |
|
|
![]() |
|
rea ![]() Upravo klijam ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2014 Lokacija: hrvatska Status: Offline Bodovi: 125 |
ovo moram izdvojit od ove divne prašumice izgleda kao da sam u nekom botaničkom vrtu stvarno uživam šetnjom tvojim vrtom
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3435363738 55> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |