Identifikacija kaktusa i sukulenata |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 43> |
Korisnik | |
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hvala majcka
ovaj link je super za ID
|
|
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Majcka, hvala ti ....
![]() |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
majcka ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2011 Lokacija: Vače, Slovenija Status: Offline Bodovi: 447 |
Eksotika je kul
|
|
![]() |
|
majcka ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2011 Lokacija: Vače, Slovenija Status: Offline Bodovi: 447 |
Ja mislim Mammillaria camptotricha |
|
Eksotika je kul
|
|
![]() |
|
dea78 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Ožujak 2014 Lokacija: zagreb Status: Offline Bodovi: 661 |
ako dobro vidim iza ti je Fuksija.
|
|
Pozdrav iz Zagreba!
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
U pozadini ovoga je druga biljka , na ovu se odnose ovi kožasti listovi.....
|
|
|
|
![]() |
|
dea78 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Ožujak 2014 Lokacija: zagreb Status: Offline Bodovi: 661 |
Milice ja neznam sta je ali je predivan, mislim da je kaktus.pratit cu da vidim kako se zove pa cu ga pokusati nabaviti.
|
|
Pozdrav iz Zagreba!
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
id molim...mammillarija koja?
![]() |
|
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
![]() |
|
Dizzy ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 08 Svibanj 2014 Lokacija: Austrija Status: Offline Bodovi: 13 |
Hvala puno na odgovoru
![]() |
|
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
Na trećem
slici je vjerojatno Aloe ciliaris
![]() |
|
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
na oba dva oglasa su postavljene slike aloe arborescens
![]() |
|
![]() |
|
Dizzy ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 08 Svibanj 2014 Lokacija: Austrija Status: Offline Bodovi: 13 |
A zanima me i da li je ovo ono za sta se prodaje:
http://www.willhaben.at/iad/viewimage?adId=82619510#3 |
|
![]() |
|
Pozdrav svima!
Nova sam na forumu pa ako je pitanje na pogresnom mjestu, slobodno mi preselite post. Imam priliku kupiti jednu Aloe biljcicu pa molim za pomoc kod identifikacije. Zena biljku prodaje kao Aloe veru, ali nisam bas sigurna da je o njoj rijec: http://www.willhaben.at/iad/kaufen-und-verkaufen/heimwerken-garten/kleine-aloe-vera-84121038?adId=84121038 i drugi oglas http://www.willhaben.at/iad/kaufen-und-verkaufen/heimwerken-garten/grosse-aloe-vera-pflanze-84121002?adId=84121002 Puno hvala! |
|
![]() |
|
marsha ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 17 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 576 |
Hvala svima od
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Gallifrey ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 27 Travanj 2014 Lokacija: Bijeljina Status: Offline Bodovi: 2 |
Receno mi je da se moj kaktus mozda zove Mammillaria mystax, da li je to tacno. Evo bolje slike
http://www.cvijet.info//slike_cvijeca/kaktusi/kaktus_2/69219.aspx -
![]() |
|
![]() |
|
temzi ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
Marsha, prvi sedum ti je sedum spathulifolium, stavi ga na jako cjelodnevno sunce, boja će na rubovima biti puno tamnija prema tamnoljubičastoj.Drugi sedum je sedum oreganum.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Hvala!
![]() |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Drugi sedum mi liči na sedum spurium, ali opet nisam baš sigurna. Usporedi ga sa slikama na netu pa ćeš vijdeti. |
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
@bugicaza5, oba dva kaktusa su vjerojatno neke mamilarije, a koje su vrste
ne znam
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 43> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |