Ahimenes - Achimenes |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 25> |
Korisnik | |
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Evo jednoga od mojih. Rastao u podrumu sa malo svjetla pa se izdužio......
![]() |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
zagreb |
|
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
Posadia sam ja njih ispravno, ali mora da je netko od ukućana prevrnio lončić pa sve ugurao unutra da ne vidim da je prevrnuto. Imam još 3 lončića gdje su normalno niknuli iako nešta slabo rastu ove godine.
![]() |
|
![]() |
|
desert rose ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
Stefica.n na kojoj si ih dubini posadila? Moji su posađeni na oko 4 cm dubine, sa užim dijelom gomoljčića okrenutim prma gore i svi su lijepo nikli.
|
|
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
R.Sara tvoj je krasan i već cvijeta
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
...vrapci, golubovi, svrake...svakakve živine vole moje cvijeće pa mu pjevaju
![]() |
|
zagreb |
|
![]() |
|
vijolica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 1265 |
Moji su živi,ali sporo napreduju.
Jedna biljčica koju sam dala kćerki već cvjeta,a sve iz istog uzgoja. |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
sara tvoje sigurno vrapci izmamili cvrkutanjem
![]() |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
ništa, prolistati će, ne boj se i moji su tek provirili
pacijenca... |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Moji su nikli i stali........... niti se miču, niti pomiču.
Što da im radim? Sada se već počinjem ljutiti na njih.
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
zagreb |
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Super!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
moj ljubičasti achimenes već dva tjedna cvate
![]() |
|
zagreb |
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
![]() |
|
Moji su unutra, na istočnom prozoru i isto slabo rastu. Prvom prilikom, čim stane ovaj val kiša, selim ih van.
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
moji achimenesi su odavno pod vedrim nebom,slabo napreduju ,zbog temperature koja varira ,neki jos nisu ni niknuli,ali nadam se da ce u konacnici zablistat u svoj svojoj ljepoti
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
desert rose ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 25> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |