moj prvi vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 16> |
Korisnik | |
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Divno ti se popunio vrt, lopoč u žabljem bazenu je prekrasan!
Mislim da sam vidjela pasifloru, da li ti cvjeta? Ja sam dobila pasifloru prošle jeseni i zasadila ju u vrt, prezimila je ali nema ni jedan cvjetić ![]() |
|
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
lopoči su stvarni lijepi, a mala vrtlarica preslatka
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
mikica.dm ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2010 Lokacija: Donji Miholjac Status: Offline Bodovi: 611 |
Dijana, Bugica
![]() |
|
zatvori usta, otvori oci
|
|
![]() |
|
mikica.dm ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2010 Lokacija: Donji Miholjac Status: Offline Bodovi: 611 |
Floramye, pozdravljam te, lijepo da si navratila.
Da, imam pasifloru, cvate, ali ne jos. Evo jedna slika od proslih godina. ![]() Ove godine sam si narucila jos jednu vrstu, rozih cvjetova, ali je jos jako mala. ![]() |
|
zatvori usta, otvori oci
|
|
![]() |
|
enrikova nona, mala vrtlarica je glavni cvijet u cvjetnjaku
![]() |
|
zatvori usta, otvori oci
|
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Krasna pasiflora!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Hvala, Bugice, za tebe evo slikica novog lopoca
![]() ![]() a moram se pohvaliti i svojim tigridiama ![]() ![]() |
|
zatvori usta, otvori oci
|
|
![]() |
|
desert rose ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
Odlično da si uspjela uslikati tigrov cvijet... Šteta što traje tako kratko... a tako je lijep...
|
|
![]() |
|
temzi ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
Mikice kod tebe je jako lijepo, oduševljena sam sa bazenčićem i lopočima, baš imam u planu napraviti jedno malo jezerce, samo još smišljam kako...Prekrasni tigrovi cvjetovi, moram priznati da ih još nisam vidjela uživo...
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Prvi su mi pobjegli, ali sam zato ove spremno docekala ![]() Imam ih jos nekoliko ali jos nisu formirali pupove, nadam se da ce ih biti i u drugim bojama. |
|
zatvori usta, otvori oci
|
|
![]() |
|
Temzi, nas "bazen" je zapravo stara kada koju smo ukopali u zemlju, u nju pumpamo vodu pa je koristimo za polijevanje. Lopoc se ove godine jako prosirio, imao je vec 4-5 cvjetova a jos mu se prave pupovi. Pun je zaba, svaki put kad dodjem njih barem 20 skace s listova u vodu, mozda zato nemam puzeva u vrtu ![]() Planiram prosiriti kamenjar i kraj njega napraviti jos jedan "bazencic", ovaj put od vece plasticne posude, jedino da nadjem neku odgovarajuce boje i velicine ![]() |
|
zatvori usta, otvori oci
|
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Pročitala sam vašu priču od naslovne stranice. Dobili ste komad zemlje, kukuruzište, i donijeli odluku - od zapuštene zemlje stvoriti svoje izletište. Prava odluka. Lokacija snova. Pa vi imate i svoju rijeku, rijeku Dravu, pogled na njezino staro korito obrubljeno zelenilom. Dva para ruku mogu napraviti puno, a kad su te ruke složne kao što su vaše, mogu učiniti čudo. Nemoguće tako postaje moguće, snovi se tako pretvaraju u stvarnost, stvarnost se tako pretvara u snove. I što vam još reći u prvom javljanju? Carpe diem!
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Mikice, divan lopoč, hvala na sličici! Pusa maloj princezi!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
@kaktus ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 14 Svibanj 2013 Lokacija: markovac našičk Status: Offline Bodovi: 2374 |
Razum nam može reći što trebamo izbjegavati,
ali samo nam srce kaže što moramo učiniti.(Joubert) |
|
![]() |
|
Lucy
![]() Bugica ![]() @kaktus ![]() |
|
zatvori usta, otvori oci
|
|
![]() |
|
Jos malo tigridia
![]() ![]() passiflora pocela cvasti ![]() ![]() |
|
zatvori usta, otvori oci
|
|
![]() |
|
U bazenu i oko njega
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
zatvori usta, otvori oci
|
|
![]() |
|
moja "divlja" gredica pod orahom
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
zatvori usta, otvori oci
|
|
![]() |
|
makovi
![]() ![]() ![]() ![]() povrtnjak ![]() bijeli krastavci ![]() tikvice "tondo" ![]() |
|
![]() |
|
Na kamenjaru su sedumi vec davno ocvali, a cuvarkuce trenutno izgledaju ovako
![]() ![]() |
|
zatvori usta, otvori oci
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 16> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |