dadinicino dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 128129130131132 139> |
Korisnik | |
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
I ja sam ti došla malo prošvrljati među tvojim lijepim cvjetekima i veseli me toliko divnih novih slikica. Naravno da ću izdvojiti tvoja dva mala najljepša cvjetića, kako samo poziraju! Puse djevojčicama!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Miranda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2013 Status: Offline Bodovi: 1263 |
![]() |
|
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
Wau kakvi prekrasni ljiljani,
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Dakle tako........ moje male musavice zasjenile cvijeće!
Nije ni čudo kad su umiljate. One su pravo tetkino blago! Ipak, od sada njihove slike stavljam nevezano za cvijeće ![]() ![]() Drage moje, hvala vam svima na posjeti, komplimente sam prenijela "djevojkama". Sve vas pozdravljam posljednjim ovosezonskim ljiljanima |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
@kaktus ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 14 Svibanj 2013 Lokacija: markovac našičk Status: Offline Bodovi: 2374 |
Prekrasno! !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Razum nam može reći što trebamo izbjegavati,
ali samo nam srce kaže što moramo učiniti.(Joubert) |
|
![]() |
|
catalpa ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2014 Lokacija: zagorje Status: Offline Bodovi: 1763 |
Prekrasno, za ljiljane nemam dovoljno riječi neopisivo lijepo.
![]() |
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
I ja sam malo prošetala.Prvo mi je palo na pamet koliko ti vremena treba da sve to zaliješ!Sreća da je puno kiša,a cvijeće ti je divnooo.
![]() |
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
dadinice.u vrtu su ti gosti.nemoj se sramotiti.po našem dobrom starom običaju pozovi ih na kavicu
![]() i rakijicu ![]() |
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
![]() |
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Izgleda da nema. Gazdarice, gdje si?
![]() |
|
![]() |
|
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
predivni ljiljani..ostavljaju bez daha....
![]() |
|
![]() |
|
Hm, hm... dadinice, gdje se skrivaš? Ljiljani su krasni!
![]() |
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
..ja došla na tortu...
![]() |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Dadinica , draga moja , cesto mislim na tebe i sjetim se paketa koji si ti meni poslala !
Lijepo je vidjeti sve tvoje predivno cvijece i zelim ti reci da puno tvojega i kod mene cvijeta ! ![]() |
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
slike,slike..hoćemo slike.
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
predivno..zasto nam nedas jos slika?...neznam sta reci..odlicno..
![]() |
|
divno je biti nekome nesto....
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Slavice, Miska, Bugice, Josipa, Lovro, Ajama, gute Fee...........
Jako je bilo lijepo vidjeti da ste svratile i dok mene nije bilo ![]() Draga moja Gute, tebe sam se prvo sjetila kada sam se vratila kući sa tog tvog dalekog sjevera i počela zbrajati gubitke....... sada zaista razumijem kako ti je bilo svaki put! Lovro, torta će biti ponuđena na drugoj temi
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 128129130131132 139> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |