moj prvi vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 16> |
Korisnik | |
catalpa ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2014 Lokacija: zagorje Status: Offline Bodovi: 1763 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pregledala i stvarno je potrebno puno truda za tako velik i prekrasan prostor.Oduševila me tigridia i makovi, bude sjećanja kad su ih sijale naše bake za makovnjaču. Bit će to jako lijepi vrt s pogledom na moćnu rijeku.
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
temzi ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
Mikice draga ne brini, jake su biljčice, hostice će ti opet niknuti na proljeće kao da ništa nije ni bilo, aukuba je isto žilava, kod mene je rasla na suncu i ništa joj nije smetalo, gdje koji opečen listić u ljeti...dinje i lubenice su ti krasne, bravo! Želim da ti se vrt što prije oporavi i zasja u svoj svojoj ljepoti!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
mikica.dm ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2010 Lokacija: Donji Miholjac Status: Offline Bodovi: 611 |
Hvala, lucy, @kaktus, bugica
![]() Danas sam bila u izvidnici, orah je srusen, dio cvijeca je unisten, uglavnom sedumi, ali oni ce na godinu izaci iz korijena...Gladiole su isto gotove za ovu godinu ali vjerujem da cu uspjeti spasiti lukovice. Malo me brine sto su hoste i aukuba ostale bez hladovine koju im je pruzala krosnja oraha, ali na jesen mislim tamo posaditi vrbu i koji ukrasni grmic pa se nadam da ce uskoro tamo opet biti malo sjene. Sada malo vedrije stvari-dinje i lubenice napreduju kao lude, nadam se dobrom urodu ![]() ![]() ![]() |
|
zatvori usta, otvori oci
|
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Evo i mene malo i zbilja mi je žao što ovo vidim. Nadam se da će ti se sve lijepo i brzo oporaviti, a ti si vrijedna pa sam u to sigurna.
![]() |
|
![]() |
|
@kaktus ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 14 Svibanj 2013 Lokacija: markovac našičk Status: Offline Bodovi: 2374 |
Mikice slažem se sa Lucy biljke su snažne i znaju nas iznenaditi kada se najmanje nadamo.
Žao mi što vas je zadesilo nevrijame ali držite se i opet će vrt biti lijep i bujan kakav je i bio ![]() |
|
Razum nam može reći što trebamo izbjegavati,
ali samo nam srce kaže što moramo učiniti.(Joubert) |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Pretužno je gledati ovakve slike. Sada izgleda tako, ali i biljke su snažne, vjerujem da će se mnoge oporaviti i ponovo zablistati starim sjajem.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
mikica.dm ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2010 Lokacija: Donji Miholjac Status: Offline Bodovi: 611 |
Danas se kod nas zbrajala steta nakon jucerasnjeg nevremena.
Sastalo se nebo i zemlja i podsjetilo nas na neopisivu snagu prirode... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bojim se da mi, nakon sto posijecemo orah kojeg je vjetar prelomio na pola, nece ostati puno od cvijeca kojeg sam ispod sadila...sedumi i gladiole mozda i prezive ako ih povadim prije nego krene rusenje ali aukuba, hoste, zecje usi, ruze... ![]() |
|
zatvori usta, otvori oci
|
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Krasno, sve je lijepo kod tebe, iz dana u dan vide se promjene, divno napreduje!
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Krasno, od povrća do cvijeća
|
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Kad je vrt neuredan, možeš birati kut koji hoćeš, na slici se to sve vidi. Tvoj je ipak uredan i o njemu se vodi briga. To se vidi.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
@kaktus ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 14 Svibanj 2013 Lokacija: markovac našičk Status: Offline Bodovi: 2374 |
Razum nam može reći što trebamo izbjegavati,
ali samo nam srce kaže što moramo učiniti.(Joubert) |
|
![]() |
|
Lucy hvala. Povrtnjak je daleko od besprijekornog, jos uvijek se borim s trstenkom a nemam bas previse vremena za plijevljenje kraj djeteta. Ali zato pazim pod kojim kutem pravim slike
![]() |
|
zatvori usta, otvori oci
|
|
![]() |
|
Temzi zaba ima na izvoz jedino ih je tesko poslikati jer se razbjeze kad pridjem. Napravi jezerce pa ti spakujem koju
![]() |
|
zatvori usta, otvori oci
|
|
![]() |
|
Lijepo, cvjetno, sve buja. I čuvarkuće se spremaju na cvatnju. O povrtnjaku ću napisati samo jednu riječ - besprijekoran.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
temzi ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
Predivni makovi, gladiole, tigridia, ma svi cvjeteki! Vidim da je i u povrtnjaku lijepo i bujno, krasno!
Najviše mi se sviđa mala slatka žabica u bazenčiću, preslatka je! Meni je najveća želja imati malo jezerce, pa da mi dođu ti mali kreketavi podstanari!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
opaaa...kod tebe sve ljepse
![]() |
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
tigridia ima krasan cvijet, imam ju i ja ali štrajka; krasne slike makova
|
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
![]() |
|
Na kamenjaru su sedumi vec davno ocvali, a cuvarkuce trenutno izgledaju ovako
![]() ![]() |
|
zatvori usta, otvori oci
|
|
![]() |
|
makovi
![]() ![]() ![]() ![]() povrtnjak ![]() bijeli krastavci ![]() tikvice "tondo" ![]() |
|
![]() |
|
moja "divlja" gredica pod orahom
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
zatvori usta, otvori oci
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 16> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |