Deino skromno cvijece |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314> |
Korisnik | |
dea78 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Ožujak 2014 Lokacija: zagreb Status: Offline Bodovi: 661 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hvala kaktus,jel i tvoj takav?moj/tvoj polako raste
|
|
Pozdrav iz Zagreba!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
@kaktus ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 14 Svibanj 2013 Lokacija: markovac našičk Status: Offline Bodovi: 2374 |
Mislim da je pogledaj sliku kod mene..
|
|
Razum nam može reći što trebamo izbjegavati,
ali samo nam srce kaže što moramo učiniti.(Joubert) |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Nazalost neke slikice vidim , neke nevidim , ali ,
one koje vidim , dokazuju da je tvoj vrt lijepi ! ![]() |
|
![]() |
|
alapas ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 10 Lipanj 2014 Lokacija: vrbovec Status: Offline Bodovi: 20 |
smrdi,smrdi(stapelia)!!
![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Nešto nije uredu sa slikama. Neke vidim, neke ne....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
dea78 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Ožujak 2014 Lokacija: zagreb Status: Offline Bodovi: 661 |
Dragi Alapasu ne smrdi tako jako,ali poznavajuci tebe gurnut ces nos sto vise mozes,pa ce naravno smrditi
![]() GUTE FEE hvala ti ![]() MILICE7 znam, zeza me ocito komp.
![]() |
|
Pozdrav iz Zagreba!
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Možda ovisi o tome preko koga ih stavljaš....
|
|
|
|
![]() |
|
iskreno neko mi je savjetovao posto imam FB da stavljam preko njega i sve je islo ok do nedavno.preko cega ti stavljas?
|
|
Pozdrav iz Zagreba!
|
|
![]() |
|
Ja stavljam preko ovog foruma CiF-a o sve je u najboljem redu.....
|
|
|
|
![]() |
|
a da al ja nemam slike na svom kompu
|
|
Pozdrav iz Zagreba!
|
|
![]() |
|
Dobro bi bilo da ih staviš pa ti tako ostanu a tamo negdje se s vremenom brišu....
|
|
|
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Slike cvijeća koje su vidljive pokazuju lijep napredak tvojih biljaka. Velika razlika u odnosu na proljeće. Ne sumnjam da su prizori lijepi i na nevidljivim slikama, jedino mi je žao što ih ne mogu vidjeti.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
malo novog cvijeca
![]() |
|
Pozdrav iz Zagreba!
|
|
![]() |
|
gloksinija
![]() |
|
Pozdrav iz Zagreba!
|
|
![]() |
|
temzi ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
Predivna gloksinija i balončić!!!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
hvala Temzi
![]() |
|
Pozdrav iz Zagreba!
|
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Što mi ovdje ima novoga? Duže me nije bilo... krasna stapelia, a balončići i gloksinija su boje koje jako volim.
![]() |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Plavo vidim , plavo je prelijepo , plavo obozavam !
![]() |
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
dea, draga, gdje si nestala? Šetkam tuda i sve si mislim kako bi s nestrpljenjem čekam koju novu slikicu cvijeća kojeg si sa užitkom sadila...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
draga Bugice nema me em zbog posla em sto stalno sadim novo cvijece koje sam dobila i tako iz dana u dan,postar kod mene ima pune ruke posla.pozz svima na cifu
|
|
Pozdrav iz Zagreba!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |