Bugičini cvjeteki |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5051525354 154> |
Korisnik | |
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
držim i ja fige da se prime
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
O, hvala ti, nonice! Znam da ih je najbolje pelcati u drugom mjesecu, bar je tako rekao jedan vlasnik jedne prelijepe bugice s mora, ali... ne mogu čekati!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
ma ni slučajno čekati , ako će se primit primit će se
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Znala sam da ne treba vjerovati...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
catalpa ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2014 Lokacija: zagorje Status: Offline Bodovi: 1763 |
za bugenviliju je upravo sada vrijeme razmnožavanja reznicama, primit će se sigurno
![]() |
|
![]() |
|
Hvala na podršci, drago mi je vidjeti te među mojim skromnim cvjetićima!
![]() |
|
![]() |
|
Golden Leo ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 20 Lipanj 2010 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 143 |
Pronašla sam temu!! :))) Držim fige da se bugice prime. :) Nadam se da ću i ja tako. A kad narastem imat ću isto tako divno cvijeće kao i ti <3
|
|
![]() |
|
Alma.M. ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 02 Lipanj 2014 Lokacija: HR Status: Offline Bodovi: 214 |
Book Bugiceza5, jako lijepo si ti to sve uredila, a tek koliko vrsta cvijeća imaš majkomila, treba te nazive sve zapamtiti
![]() ![]() |
|
![]() |
|
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
sve je nekako na svom mjestu...pregledala sam vrt...ljep je da uzdisem i jedva cekam dogodine da se moje rasiri i naraste bar malo...nastavi se truditi vidis kako ti sve vraca tvoju ljubav...
![]() |
|
![]() |
|
Dobro mi došla, draga moja! Hvala, nadam se da sam ti bila bar malo od pomoći.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Drago mi je da te vidim u šetnjici po mom skromnom vrtu, iako nisam neko vrijeme stavljala nove slike.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Jako me raduje da si navratila do mene!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
rajski vrtovi ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
Vani pada kiša, a ja odlučila sakriti se u tvoj vrt. A tamo ? ... nema čega nema. Kao da sam listala enciklopediju ukrasnog bilja. Sve pohvale za trud i ljubav !
|
|
![]() |
|
Od srca ti hvala - tvoja pohvala mi je zaista godi! Navrati kad god budeš imala vremena.
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Uz to, jedna draga gospođa, u čijem vrtu je bila primopredaja kutije, darovala mi je bambus. Sliku ću staviti čim stane kiša i omogući mi slikanje.
![]() |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Pristigli sukulenti su pravo blago.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5051525354 154> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |