Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - kamelia - moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

kamelia - moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <12345 47>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
temzi View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1316
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje temzi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2014 u 09:54
Predivne biljke imaš, pravo cvjetno carstvo...šetnjica tvojim vrtom je pravi užitak za moje oči!!!
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2921
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2014 u 09:39
ova narancasta sto lici na narancasti ljijan je prekrasna...odusevljavaju sve...predivno...svaka cast...
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Kolovoz 2014 u 23:38
Prelijepo ! Kod tebe nema kishe i ovog za ovo doba godine blesavog vremena ?
                                                                                                                                        Blumen bilder
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Kolovoz 2014 u 22:51
prekrasna je ova ruža,a i ona iza nje.ako nije problem upikni koju.

-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
Na vrh
catalpa View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje catalpa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Kolovoz 2014 u 21:29
Draga kamelija prekrasne biljčice,molim te kako se zove ovaj kaktus na prvoj i zadnjoj slici takav je imala moja mama i željela bih ga nabaviti smile79
Na vrh
catalpa View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje catalpa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Kolovoz 2014 u 21:25
Originalno poslano od člana kamelia kamelia napisao:

Evo par sličica nakon malo dužeg vremena    

Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8291
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Kolovoz 2014 u 20:28
Samo da ti mahnem i kidam dalje... smile57
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Kolovoz 2014 u 17:01
Portugalka je krasna Clap
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2921
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Kolovoz 2014 u 06:19
blago tebi...ja zasadila i pas mi lego na njega ....moram opet....Ermm
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Kolovoz 2014 u 22:45
Razmislja kao i ja , nezna sto mu je u stvari najljepse ?!?  Nemoze se , kao i ja , odluciti !

Na vrh
desert rose View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2547
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje desert rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Kolovoz 2014 u 19:08
Adami će biti prekrasni - već ih mogu zamisliti u punome sjaju... smile64
Ne vjerujem u duhove, ali vjerujem u snove, a ponekad i u bajke...
Na vrh
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 2541
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Kolovoz 2014 u 22:29
Koji bi to veličanstveni luk bio!!! Ali.... kao i u našim životima, tako i u životu svakog cvijeta postoji "ali".
Sutra je novi dan.
Na vrh
kamelia View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1016
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamelia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Kolovoz 2014 u 07:44
Originalno poslano od člana lucy lucy napisao:

Ovaj cvijet nabavljen u Portugalu baš privlači pažnju. Gledam ga, gledam i sve se pitam: Visi li on to naglavačke!? Baš je lijep - i bojom, i oblikom cvijeta i visećim granama.

Da lucy cvijet mu visi naglavačke.Još kada bi mogao prezimiti kod nas u vani,pa složiti luk od njega.
Na vrh
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 2541
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Kolovoz 2014 u 22:12
Ovaj cvijet nabavljen u Portugalu baš privlači pažnju. Gledam ga, gledam i sve se pitam: Visi li on to naglavačke!? Baš je lijep - i bojom, i oblikom cvijeta i visećim granama.
Sutra je novi dan.
Na vrh
kamelia View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamelia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Kolovoz 2014 u 16:32
Originalno poslano od člana rubensica rubensica napisao:

Vrt ti je predivan. Gledam vec sesti put

Drago mi je ti se sviđa moj vrt
Na vrh
kamelia View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamelia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Kolovoz 2014 u 16:31
Originalno poslano od člana dea78 dea78 napisao:

ova thunenbergia je predivna

Hvala ti dea78
Na vrh
kamelia View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamelia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Kolovoz 2014 u 16:29
[QUOTE=temzi] Thunbergia je veličanstven cvijet , želim da ti krasno napreduje, da nas počastiš lijepim slikicama njene ljepote! [/QUOTE

temzi,hvala ti na posjeti,samo se nadam da će mi preživjeti. Za sada lijepo napreduje
Na vrh
kamelia View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamelia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Kolovoz 2014 u 16:27
Originalno poslano od člana Jaca123 Jaca123 napisao:

ovaj cvijet mi je super,,,,pa gdje si ga samo nabavilaShocked

Iz Portugala
Na vrh
rubensica View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 325
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rubensica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Kolovoz 2014 u 14:31
Vrt ti je predivan. Gledam vec sesti put
Na vrh
dea78 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 661
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dea78 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2014 u 08:36
ova thunenbergia je predivna
Pozdrav iz Zagreba!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12345 47>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.