Slavujev vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 169170171172173 282> |
Korisnik | |
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ali ja znam da u tvom vrtu i na balkonu ima cvijetića i da ćemo ih vidjeti. ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
Evo i danas nešto novo i nešto staro....gute
![]() a za sve koji "šute, gledaju i uživaju".....catalpa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
I ja često gledam,šutim i uživam.
![]() |
|
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
|
![]() |
|
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
sutimo i uzivamo...nemogu da nisam zavidna....predivan vrt,puno truda,puno ljubavi ulozeno...stvarno imas zlatne ruke...neka te i dalje sluze tvoji spretni prstici
![]() |
|
![]() |
|
rajski vrtovi ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
Draga SlavujVk, tvoj vrt uvijek me vraća u moje djetinjstvo koje sam provela sa svojom tetom, a koja je bila istinski zaljubljenik u cvijeće. Imala je veliki vrt kojem se neumorno predavala. Još i sad mogu osjetiti miris đurđica u proljeće, kadifice i nevena u ljeto, a jesen je bila rezervirana za očaravajuće boje zvjezdana. Ja sam kao djevojčica uvijek bila uz nju i odatle mi vjerojatno i ova ljubav prema cvijeću. Puno biljaka vidim u tvojem vrtu a koje je i ona imala. Sorry na sentimentalnosti (takva sam se jutros probudila) i hvala ti što me uvijek usrećiš sa novim slikama.
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
najljepši sedumi su tvojem vrtu draga, ali vjerujem da će u senjskom vrtu biti bar upola takvi
![]() ![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
Karli ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() 2. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 22 Lipanj 2013 Lokacija: Gospić Status: Offline Bodovi: 1352 |
I ja spadam u ekipu "gledam, šutim i uživam".
![]() |
|
"Tuga gleda unatrag, briga gleda oko sebe, a vjera gleda gore"
|
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
![]() |
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
rajski vrtovi ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
SlavukVk, molim te reci mi kako rješavaš problem korova u svojim cvjetnim gredicama ? Da li je to ona klasika - čučni pa povuci, potegni ili možda koristiš nekakav malč ili nešto treće ? Ova godina je idealna za korove sve vrste, tako da kod mene rastu čak i iz betona.
|
|
![]() |
|
Mojim dragim posjetiteljicama
![]() ![]() |
|
![]() |
|
catalpa ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2014 Lokacija: zagorje Status: Offline Bodovi: 1763 |
Prekrasno i vrlo dekorativno
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Aranžman najavljuje jesen bogatu bojama.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
Drago mi je da te moj vrt podsjeća na djetinjstvo. Volim starinske, jednostavne biljke i vjerujem u sve što su naši stari radili stoljećima. Nađe se u mom vrtu i dvorištu i po koja egzota, ali uvijek su mi draže trajnice koje mogu opstati na ovoj našoj čudljivoj klimi i nekoliko desetaka godina. Svašta sam sadila u proteklih 10 god.Puno biljaka je uginulo nakon nekoliko godina, puno njih me umorilo jer traže previše pažnje, za neke nisam imala uvjete, pogotovo preko zime... ...i na kraju sam shvatila da najviše volim rujan jer tada cvjetaju asteri i sedumi. Korova u vrtu nemam puno iako mi je sa dvije strane zapuštena ledina koju pokose dva puta tokom sezone. Kroz vrt prođem puno puta u toku dana i uvijek bude "čučni i povuci", tako da ako koji korov i izviri, nema šanse da opstane. ![]() Ne koristim nikakav malč, osim komposta kojeg u jesen stavim oko biljaka, a to je ujedno i jedino gnojivo koje koristim. ![]() |
|
![]() |
|
SlavujVk hvala ti na odgovoru, a onaj jesenski aranžman "ruši s nogu". Predivan je. Ma često se i ja sjetim naših starih i znam reći da iako nisu bili obrazovani, njihova "mudrost života" bila je neizmjerna. Nestrpljivo očekujem "cvjetni bum" astera.
![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
I ja ! ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
catalpa
lucy hvala vam. ![]() nije to neki poseban aranžman, to ja skupim cvijeće koje osušim za neke nove aranžmane. |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
temzi ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
Prekrasno!!!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
catalpina ekipa "gledam šutim i uživam" svakim danom ima sve više članova!
![]() ![]() Anastazija ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() perovskija ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 169170171172173 282> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |