Kod Josipe u vrtu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920 92> |
Korisnik | |
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
...lijepo je gledati slike prije i poslije...napredak je u tvojem vrtu svaki dan sve vidljiviji, draga Josipa
![]() ![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
rajski vrtovi ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
Josipa draga, kod tebe cvijeća u izobilju. Čak je neko u "privremenom izbjeglištvu" dok ne dođe na svoje mjesto. Samo neka se ono lijepo primi pa ćemo uživati u lijepim sličicama.
![]() I sa zadovoljstvom ću ti ustupiti svoje korisničko ime jer mislim da će tvoj vrt biti upravo to. ![]() |
|
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
|
|
![]() |
|
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
|
|
![]() |
|
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
sada bi rado zahvalila araliji...adji...antoniji....nataliji na prekrasnim paketima sto su stigli danas....
|
![]() |
|
molim drage kolegice koje su mi poslale ove paketice da mi se jave...po imenu neznam kako se koja na forumu zove osim aralije...
![]() |
|
![]() |
|
rubensica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2013 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 325 |
Uf koliko divnog cvijeca...
|
|
“Nije dovoljno samo živjeti!” – reče leptir, “Potrebno je imati malo sunca, malo slobode i malo cvijeća!” (H.C.Andersen)
|
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
bogme si dobila dobrog posla
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Imas stvarno dosta posla ! I od mene ti je sad paketic na putu !
![]() |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Drago mi je što imaš dosta posla ovih dana , umor u ovom slučaju odmara, a vidim da ćeš imati dosta odmora. Ono okruglih listova je kalanhoa thysriflora, jako voli jutarnje i popodnevno sunce tokom ljeta a sad može već biti na cjelodnevnom suncu i onda joj rubovi lišća zacrvene. Brzo raste pa joj osiguraj veći cvjetnjak
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
moji novi kamenjari
![]() i veci malo ![]() |
|
![]() |
|
cvijece koje jos zali zbog presadjivanja
![]() ![]() ovaj bi izgleda trebala staviti u kalič ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() i ovaj ide u kalic ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
moja nova kolekcija sukulenata...predivno
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kraljica moja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
a nesto na malo sunca i cvijeta
![]() ![]() i raste ![]() ![]() a šta sa njim da radim...sve je jadan pobrkao.. ![]() ja napredujem... ![]() a tako mi je malo sunca trebalo da pustim svoj cvijet... ![]() pustio je vise od 10 sadnica iz korjena... ![]() ![]() moja mala dunjarica...sunce moje samo nek mi raste ![]() |
|
![]() |
|
hvala dragoj Nisi..nije jos bilo tesko otici kupiti i poslati
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920 92> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |