Kod Josipe u vrtu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7273747576 92> |
Korisnik | |
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
stavil bih ja njih odmah u kaliče al nisam imala..danas idem kupiti nekoliko koliko falo...10 tak sigurno...a i kad ih stavim u kucu dali da ih drzim i predsoblju gdje je hladnije?
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
![]() |
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
Miranda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2013 Status: Offline Bodovi: 1263 |
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Malo sam iščitala i informirala se, pa da sama sebe ispravim. Tradescantiu silamontanu je bolje spremiti na svjetlo mjesto, umjereno toplo (18 stupnjeva) preko zime.
![]() |
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
Vidim ja da se cijeli CIF urotio kako bi ti pomogao da stvoriš vrt.
![]() Jako mi je drago zbog svih biljčica koje su ti drage cure poslale a još mi je draže kada te vidim sretnu i punu planova. Jako dobro si se snašla u kratkom vremenu i dvorište ti se već sada ne može prepoznati. Uskoro dolazim u inspekciju!!! ![]() Kada sadiš trajnicu ili grm golog korijena, malo im skrati korijenje, odreži cvjetove i što više listova, da se bolje i lakše ukorijene. Listovi i cvjetovi nepotrebno iscrpljuju biljku. pusa |
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
neznam da li tradescantia silamontana raste u vrtu.ja sam na kontinentu i svoju spremam.po zimi nestane,a onda u proljeće izraste duplo ljepša,možda može i u vrt -neznam
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Krasni noviteti su ti stigli! Bravo za curke sa cifa!
![]() Draga moja, ono "dlakavo" što planiraš staviti u teglicu je vrtna tradescantija i mislim si da bi joj ipak više odgovaralo da raste u vrtu. Imam je i ja i uspješno raste vani. Ali, ako griješim, ispraviti će me netko od iskusnijih.
![]() |
|
![]() |
|
hvala dragoj Nisi..nije jos bilo tesko otici kupiti i poslati
![]() |
|
![]() |
|
a nesto na malo sunca i cvijeta
![]() ![]() i raste ![]() ![]() a šta sa njim da radim...sve je jadan pobrkao.. ![]() ja napredujem... ![]() a tako mi je malo sunca trebalo da pustim svoj cvijet... ![]() pustio je vise od 10 sadnica iz korjena... ![]() ![]() moja mala dunjarica...sunce moje samo nek mi raste ![]() |
|
![]() |
|
moja nova kolekcija sukulenata...predivno
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kraljica moja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
cvijece koje jos zali zbog presadjivanja
![]() ![]() ovaj bi izgleda trebala staviti u kalič ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() i ovaj ide u kalic ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
moji novi kamenjari
![]() i veci malo ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7273747576 92> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |