Kod Josipe u vrtu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7172737475 92> |
Korisnik | ||
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
catalpa ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2014 Lokacija: zagorje Status: Offline Bodovi: 1763 |
|
Dobra je ideja sa bocom u svakom slučaju u kući ne može biti, našla si ti riješenje...eto tako je to kad nešto voliš zar ne.
|
||
![]() |
||
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
|
|
||
![]() |
||
catalpa ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2014 Lokacija: zagorje Status: Offline Bodovi: 1763 |
|
Onda je treba zaštititi,imaš pravo.
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
|
Vrijedna si, svaka čast! Trebalo je to sve posaditi. No, čini mi se da te tvoj optimizam gura naprijed, daje ti snage i zato si svo cvijeće lijepo smjestila. Neka, treba tako!
Samo da te pitam: One ukrasne teglice su baš lijepe, ali jesi li u njih stavila sukulent u plastičnoj teglici ili samo zemlju i biljčicu? Znaš sigurno da supstrat treba biti propustan, tj. voda se ne smije zadržavati oko korijena jer onda korijen trune. Zato dolje trebaju biti rupe za otjecanje suvišne vode.
|
||
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
||
![]() |
||
|
Cif se urotio i to je prekrasno,draga vidim da si cotoneaster (dunjaricu) posadila u teglu mislim da to nije potrebno.Lp
![]() |
||
![]() |
||
|
ovih dana zavrsavam sa uredjenjem...samo da nije kise da sam gotova vani....pa da sredjujem kucu....sad cu ja to nabrzinu....hahahhahvala na posjeti ljepe moje....
![]() |
||
![]() |
||
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
|
...lijepo si posadila male sukulente u ukrasne teglice, draga Josipa...nadam se da si i sve ostalo stigla posaditi...u proljeće će kamenjar biti prekrasan...pusa
![]() |
||
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
||
![]() |
||
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
|
![]() |
||
|
jedna mala aloe vera..
![]() |
||
![]() |
||
|
bit ce to ljepi grmici kad narastu
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
neki manji su dobili nove posudice i trajno mjesto za zimu....
![]() ![]() a kraljica je na počasnom mjestu ![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
rajski vrtovi ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
|
Trenutno najvrijednijoj našoj cvjetnoj prijateljici šaljem jedan mali "vjetar u leđa" :
Namjeriš li se ikada na neki veliki kamen, vjeruj mi, on nije ostavljen na putu tvoga života da ti naudi. On bi samo htio, da se uspneš njime visoko, visoko, kako bi ti pokazao što više svjetla ! (S.L.) ![]() |
||
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
|
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
|
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7172737475 92> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |