Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Kod Josipe u vrtu
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Kod Josipe u vrtu

Odgovori Odgovori Stranica  <1 7172737475 92>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2921
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Rujan 2014 u 06:37
Originalno poslano od člana catalpa catalpa napisao:

Dobra je ideja sa bocom u svakom slučaju u kući ne može biti, našla si ti riješenje...eto tako je to kad nešto voliš zar ne.
pa da..ako ju naucim na toplo uvenut ce nedj boze ide ona danas pod bocu sa jos nekoliko njih kojima je ladnoiako su imali korjen...
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
catalpa View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje catalpa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Rujan 2014 u 22:49
Dobra je ideja sa bocom u svakom slučaju u kući ne može biti, našla si ti riješenje...eto tako je to kad nešto voliš zar ne.
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Rujan 2014 u 22:35

Onda je treba zaštititi,imaš pravo.Smile
jedino da do proljeca stavim bocu na nju..onda bi bila sigurnija...a nez koliko je mudro nositi je u kucu ipak je ona za van?sta ti mislis?...
Na vrh
catalpa View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje catalpa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Rujan 2014 u 22:24
Onda je treba zaštititi,imaš pravo.Smile
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Rujan 2014 u 22:22
Originalno poslano od člana Andina Andina napisao:

Vrijedna si, svaka čast! Trebalo je to sve posaditi. No, čini mi se da te tvoj optimizam gura naprijed, daje ti snage i zato si svo cvijeće lijepo smjestila. Neka, treba tako! 
Samo da te pitam: One ukrasne teglice su baš lijepe, ali jesi li u njih stavila sukulent u plastičnoj teglici ili samo zemlju i biljčicu? Znaš sigurno da supstrat treba biti propustan, tj. voda se ne smije zadržavati oko korijena jer onda korijen trune. Zato dolje trebaju biti rupe za otjecanje suvišne vode. 
znam draga,cekam bivseg muza sa busilicom da mi probije rupe..zasad vise nema zaljevanja a trebao bi ovih dana doci...stavila sam na dno kamenja...smile58
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Rujan 2014 u 22:19

Cif se urotio i to je prekrasno,draga vidim da si cotoneaster (dunjaricu) posadila u teglu mislim da to nije potrebno.Lpsmile91
premala je...samo od psa je opasnost a di jos od djece...nek se jos malo zakorjeni do proljeca...ako ne grijesim????
Na vrh
Andina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
Najljepši vrt pod kišom 2014

Bodovi: 3306
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Andina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Rujan 2014 u 21:59
Vrijedna si, svaka čast! Trebalo je to sve posaditi. No, čini mi se da te tvoj optimizam gura naprijed, daje ti snage i zato si svo cvijeće lijepo smjestila. Neka, treba tako! 
Samo da te pitam: One ukrasne teglice su baš lijepe, ali jesi li u njih stavila sukulent u plastičnoj teglici ili samo zemlju i biljčicu? Znaš sigurno da supstrat treba biti propustan, tj. voda se ne smije zadržavati oko korijena jer onda korijen trune. Zato dolje trebaju biti rupe za otjecanje suvišne vode. 
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik)
Na vrh
catalpa View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje catalpa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Rujan 2014 u 21:27
Cif se urotio i to je prekrasno,draga vidim da si cotoneaster (dunjaricu) posadila u teglu mislim da to nije potrebno.Lpsmile91
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Rujan 2014 u 21:19
ovih dana zavrsavam sa uredjenjem...samo da nije kise da sam gotova vani....pa da sredjujem kucu....sad cu ja to nabrzinu....hahahhahvala na posjeti ljepe moje....Hug
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Rujan 2014 u 18:35
...lijepo si posadila male sukulente u ukrasne teglice, draga Josipa...nadam se da si i sve ostalo stigla posaditi...u proljeće će kamenjar biti prekrasan...pusaSmile
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...

zagreb
Na vrh
miska View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje miska Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Rujan 2014 u 18:29
Baš si lipo smjestila sukuleniće!
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Rujan 2014 u 12:30
jedna mala aloe vera..

Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Rujan 2014 u 12:24
bit ce to ljepi grmici kad narastu

Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Rujan 2014 u 12:17
neki manji su dobili nove posudice i trajno mjesto za zimu....

a kraljica je na počasnom mjestu

Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Rujan 2014 u 11:12
Originalno poslano od člana rajski vrtovi rajski vrtovi napisao:

Trenutno najvrijednijoj našoj cvjetnoj prijateljici šaljem jedan mali "vjetar u leđa" :

Namjeriš li se ikada
na neki veliki kamen,
vjeruj mi,
on nije ostavljen
na putu tvoga života
da ti naudi.
On bi samo htio,
da se uspneš njime
visoko, visoko,
kako bi ti pokazao
što više svjetla !
                                     (S.L.)

smile84
o hvala ti andjele...znas da mi bas treba da predjem preko veeelikog kamena....hvalasmile78
Na vrh
rajski vrtovi View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1789
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje rajski vrtovi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Rujan 2014 u 10:56
Trenutno najvrijednijoj našoj cvjetnoj prijateljici šaljem jedan mali "vjetar u leđa" :

Namjeriš li se ikada
na neki veliki kamen,
vjeruj mi,
on nije ostavljen
na putu tvoga života
da ti naudi.
On bi samo htio,
da se uspneš njime
visoko, visoko,
kako bi ti pokazao
što više svjetla !
                                     (S.L.)

smile84
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Rujan 2014 u 10:14
Originalno poslano od člana bugicaza5 bugicaza5 napisao:

smile79
da,....nema se rijeci...Clap
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Rujan 2014 u 10:12
Originalno poslano od člana kamenjar kamenjar napisao:

Originalno poslano od člana JosipaNu JosipaNu napisao:

sada bi rado zahvalila araliji...adji...antoniji....nataliji na prekrasnim paketima sto su stigli danas....

smile78
vidis kako se svi brinu za mene...a koliko sjemenja kad to sve krene svojim tokom dogodine jedva cekam....Hug
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8291
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Rujan 2014 u 09:47
smile79
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Rujan 2014 u 09:20
Originalno poslano od člana Miranda Miranda napisao:

Draga moja,ti se baš "razmahala"!LOL Vidim,radi se punom parom!  Sve se zeleni..."niču" novi kamenjari...

bolesna sam od njih...dvoriste je ogromno...ima posla uvike radije cu kopkati cvijece nego sjediti u kuci nezaposlena...i misliti o glupostima...sve su ti to meni darivale kolegice sa foruma vrlo malo sam ja imala----hvala na posjeti dodji mi opet...pusa iz nustraHug
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 7172737475 92>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,391 sekundi.