Catalpa - moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 70> |
Korisnik | |
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
djeluju al vidi se da je vrt krasno uredjen...sa smislom...sad ja kradem teme....meni je predivan....kod mene je sve jako drugačije složeno puno moram misliti....
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
catalpa ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2014 Lokacija: zagorje Status: Offline Bodovi: 1763 |
Draga josipa djeluju ove godine puno i previše,drugi hostinjak ne želim slikati jer listovi hosta izgledaju kao sito.Zemlja se guši od ove kiše koja stalno pada.
Svi vrtovi su lijepi svaki na svoj poseban i drugačiji način pa tako i tvoj,misliti moram i ja,uživam u tome a posebno u planiranju, koliko je to u mojoj moći. Lp
![]() |
|
![]() |
|
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
nije do nas..nego kako nam bude...sve ima svoje vrijeme...očito smo u vremenu tugovanja svi al ima vrijeme i radosti...doči će...samo strpljenja,,,onaj naš što nas čuva vidi sve i neće dozvoliti tugu i jad...naći će nam svima neko rješenje...meni u forumu i cvijeću a tebi u nečemu drugom...sretno mikice...vidimo se još
![]() |
|
![]() |
|
catalpa ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2014 Lokacija: zagorje Status: Offline Bodovi: 1763 |
Josipa ne tugujem samo kažem koliko je ova godina loša za biljke a znam i da će se oporaviti....uživam u cvijeću i u vrtu...nisam bas razumjela tvoju poruku. Lp
|
|
![]() |
|
ne tuga kao tuga nego tuga zbog lose godine...nama ovdje naprimjer pase sva ova silna kisa al kad vidim vas koji ste u djelovim gdje vas rastura to je stvarno strasno...na takvo tugovanje mislim....uvjek se nadam boljem i da iza loseg mora doci dobro...tako i ti vidim...dogodine ce biti bolje i ljepse...nekad sam mislila da mi se svijet srusio a drugi dan se izrodilo rjesenje poblema...tako trebamo gledati...i nadati se...ja sam sretna u svojoj kucici ,cvijecu,uredjivanju,spremanju,sve mi to daje snage za dalje,,,kad vidim napredak ispuni me....jedan obicni mali cvjetak mi je dao suzu u oci neki dan...suzu radosnisnicu...predivan osjecaj...
![]() |
|
![]() |
|
Drago mi je da razmišljaš pozitivno...da sreća je u malim stvarima u jednom pogledu...osmjehu..cvijeticu. lp
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Tvoja zuta lantana mi je predivna !
Pravo ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Jako si me razveselila posjetom lantana je još mala draga gute a tvoje sličice mi uvijek uljepsaju dan.Lp
![]() |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Mislim da i ti i ja dijelimo istu ljubav : lantane ! I moja zuta je njezna i malena ,
ali ja ju obozavam ! Strepila sam nad njom da mi ne ugine i jedva jedvice sam ju spasila kad sam se vratila ! ![]() |
|
![]() |
|
Ja sam ju tek ove godine kupila i brinut ću kako će prezimit dok me nebude doma oprosti javljam se vrlo kratko sa moba i imam jako malo vremena dok radim. Lp
|
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
A ja sam se sad zaljubila u tvoju predivnu lantanu.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Draga bugice hvala na pohvali za slikicu lantane...želim i bijelu baš su nježne kako kažeš dugo sam ju tražila i nadam se da bijelu neću toliko..Lp
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Pozdrav svima, ovo su moji noćni pokušaji slikanja...
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 70> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |