Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Kod Josipe u vrtu
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Kod Josipe u vrtu

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1819202122 92>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2921
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Rujan 2014 u 12:24
bit ce to ljepi grmici kad narastu

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Rujan 2014 u 12:30
jedna mala aloe vera..

Na vrh
miska View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje miska Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Rujan 2014 u 18:29
Baš si lipo smjestila sukuleniće!
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Rujan 2014 u 18:35
...lijepo si posadila male sukulente u ukrasne teglice, draga Josipa...nadam se da si i sve ostalo stigla posaditi...u proljeće će kamenjar biti prekrasan...pusaSmile
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...

zagreb
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Rujan 2014 u 21:19
ovih dana zavrsavam sa uredjenjem...samo da nije kise da sam gotova vani....pa da sredjujem kucu....sad cu ja to nabrzinu....hahahhahvala na posjeti ljepe moje....Hug
Na vrh
catalpa View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje catalpa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Rujan 2014 u 21:27
Cif se urotio i to je prekrasno,draga vidim da si cotoneaster (dunjaricu) posadila u teglu mislim da to nije potrebno.Lpsmile91
Na vrh
Andina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
Najljepši vrt pod kišom 2014

Bodovi: 3306
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Andina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Rujan 2014 u 21:59
Vrijedna si, svaka čast! Trebalo je to sve posaditi. No, čini mi se da te tvoj optimizam gura naprijed, daje ti snage i zato si svo cvijeće lijepo smjestila. Neka, treba tako! 
Samo da te pitam: One ukrasne teglice su baš lijepe, ali jesi li u njih stavila sukulent u plastičnoj teglici ili samo zemlju i biljčicu? Znaš sigurno da supstrat treba biti propustan, tj. voda se ne smije zadržavati oko korijena jer onda korijen trune. Zato dolje trebaju biti rupe za otjecanje suvišne vode. 
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik)
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Rujan 2014 u 22:19
Originalno poslano od člana catalpa catalpa napisao:

Cif se urotio i to je prekrasno,draga vidim da si cotoneaster (dunjaricu) posadila u teglu mislim da to nije potrebno.Lpsmile91
premala je...samo od psa je opasnost a di jos od djece...nek se jos malo zakorjeni do proljeca...ako ne grijesim????
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Rujan 2014 u 22:22
Originalno poslano od člana Andina Andina napisao:

Vrijedna si, svaka čast! Trebalo je to sve posaditi. No, čini mi se da te tvoj optimizam gura naprijed, daje ti snage i zato si svo cvijeće lijepo smjestila. Neka, treba tako! 
Samo da te pitam: One ukrasne teglice su baš lijepe, ali jesi li u njih stavila sukulent u plastičnoj teglici ili samo zemlju i biljčicu? Znaš sigurno da supstrat treba biti propustan, tj. voda se ne smije zadržavati oko korijena jer onda korijen trune. Zato dolje trebaju biti rupe za otjecanje suvišne vode. 
znam draga,cekam bivseg muza sa busilicom da mi probije rupe..zasad vise nema zaljevanja a trebao bi ovih dana doci...stavila sam na dno kamenja...smile58
Na vrh
catalpa View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje catalpa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Rujan 2014 u 22:24
Onda je treba zaštititi,imaš pravo.Smile
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Rujan 2014 u 22:35

Onda je treba zaštititi,imaš pravo.Smile
jedino da do proljeca stavim bocu na nju..onda bi bila sigurnija...a nez koliko je mudro nositi je u kucu ipak je ona za van?sta ti mislis?...
Na vrh
catalpa View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje catalpa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Rujan 2014 u 22:49
Dobra je ideja sa bocom u svakom slučaju u kući ne može biti, našla si ti riješenje...eto tako je to kad nešto voliš zar ne.
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Rujan 2014 u 06:37

Dobra je ideja sa bocom u svakom slučaju u kući ne može biti, našla si ti riješenje...eto tako je to kad nešto voliš zar ne.
pa da..ako ju naucim na toplo uvenut ce nedj boze ide ona danas pod bocu sa jos nekoliko njih kojima je ladnoiako su imali korjen...
Na vrh
rajski vrtovi View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1789
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rajski vrtovi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Rujan 2014 u 07:30
Lijepo si smjestila sukulentiće. Taman sam te mislila pitati za rupe na posudama, a onda sam prethodno pročitala da čekaš BM da to napravi. Odlična ideja sa posudicama. Cvijet je sam po sebi lijep, a još i lijepa posuda .... milina!
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
Na vrh
temzi View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1316
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje temzi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Rujan 2014 u 09:16
Jaaaaaaaaaaaaako mi se sviđaju ukrasne teglice za sukulente, preslatke su mi...ja isto volim koristiti svakave posudice i vazice u svrhu teglica...bravo!
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Rujan 2014 u 10:33
posudice 5 kn jedna..kod nas na trznici ali sam kasno dosla pamalo nasla...svaka za sebe je posebna a njima netreba puno mjesta pa su taman....drago mi je da vam se svidjaju...zasad su na jednom mjestu dok ne okrecimo kucu i napravimo draugaciji raspored...hvala temzi i
rajski vrtovismile169
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Rujan 2014 u 17:34
Originalno poslano od člana JosipaNu JosipaNu napisao:

neki manji su dobili nove posudice i trajno mjesto za zimu....

a kraljica je na počasnom mjestu

a evo i mame, i u cvijetu

Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Rujan 2014 u 17:39
znala sam da je kraljica sukulenata cim sam ju vidjela...pa ovo je predivno,.....kraljica moja ...obje ste moje kraljice...ljubac iz nustrasmile81
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2014 u 10:24
agava jucer...

a danas...

a u korjenu sam nalazila pelcere...sve ih pustila u zemlju do proljeca cemo vidjeti sta ce biti...

Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2014 u 10:26
ovo je isto neka vrsta kaktusa al nez koja...malo sam ju raskidala...nadam se da ce i ove godine cvjeteti...ima roza dugacki cvijet..

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1819202122 92>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.