Kod Josipe u vrtu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122 92> |
Korisnik | |
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bit ce to ljepi grmici kad narastu
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
jedna mala aloe vera..
![]() |
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
...lijepo si posadila male sukulente u ukrasne teglice, draga Josipa...nadam se da si i sve ostalo stigla posaditi...u proljeće će kamenjar biti prekrasan...pusa
![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
ovih dana zavrsavam sa uredjenjem...samo da nije kise da sam gotova vani....pa da sredjujem kucu....sad cu ja to nabrzinu....hahahhahvala na posjeti ljepe moje....
![]() |
|
![]() |
|
catalpa ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2014 Lokacija: zagorje Status: Offline Bodovi: 1763 |
Cif se urotio i to je prekrasno,draga vidim da si cotoneaster (dunjaricu) posadila u teglu mislim da to nije potrebno.Lp
![]() |
|
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Vrijedna si, svaka čast! Trebalo je to sve posaditi. No, čini mi se da te tvoj optimizam gura naprijed, daje ti snage i zato si svo cvijeće lijepo smjestila. Neka, treba tako!
Samo da te pitam: One ukrasne teglice su baš lijepe, ali jesi li u njih stavila sukulent u plastičnoj teglici ili samo zemlju i biljčicu? Znaš sigurno da supstrat treba biti propustan, tj. voda se ne smije zadržavati oko korijena jer onda korijen trune. Zato dolje trebaju biti rupe za otjecanje suvišne vode.
|
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
catalpa ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2014 Lokacija: zagorje Status: Offline Bodovi: 1763 |
Onda je treba zaštititi,imaš pravo.
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Dobra je ideja sa bocom u svakom slučaju u kući ne može biti, našla si ti riješenje...eto tako je to kad nešto voliš zar ne.
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
rajski vrtovi ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
Lijepo si smjestila sukulentiće. Taman sam te mislila pitati za rupe na posudama, a onda sam prethodno pročitala da čekaš BM da to napravi. Odlična ideja sa posudicama. Cvijet je sam po sebi lijep, a još i lijepa posuda .... milina!
|
|
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
|
|
![]() |
|
temzi ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
Jaaaaaaaaaaaaako mi se sviđaju ukrasne teglice za sukulente, preslatke su mi...ja isto volim koristiti svakave posudice i vazice u svrhu teglica...bravo!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
posudice 5 kn jedna..kod nas na trznici ali sam kasno dosla pamalo nasla...svaka za sebe je posebna a njima netreba puno mjesta pa su taman....drago mi je da vam se svidjaju...zasad su na jednom mjestu dok ne okrecimo kucu i napravimo draugaciji raspored...hvala temzi i
rajski vrtovi ![]() |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
znala sam da je kraljica sukulenata cim sam ju vidjela...pa ovo je predivno,.....kraljica moja ...obje ste moje kraljice...ljubac iz nustra
![]() |
|
![]() |
|
agava jucer...
![]() a danas... ![]() a u korjenu sam nalazila pelcere...sve ih pustila u zemlju do proljeca cemo vidjeti sta ce biti... ![]() |
|
![]() |
|
ovo je isto neka vrsta kaktusa al nez koja...malo sam ju raskidala...nadam se da ce i ove godine cvjeteti...ima roza dugacki cvijet..
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122 92> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |