Proljeće u mome vrtu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7374757677 312> |
Korisnik | |
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ispravka netočnog navoda: moja biljčica gore nije kako sam navela , već se zove sesbania punicea.
Kad sam dobila sjeme ,krivo su mi rekli..... Drago mi je što sam saznala pravo ime...... |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
|
|
![]() |
|
Bugica,
![]() |
|
|
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Divno, milice, čitam tvoje stranice i uživam u slasnoj zimnici, prefinim kolačima, lijepom i prisnom odnosu u vašoj obitelji. To mi je tako krasno, obitelj je blago i tako se i treba prema njoj odnositi, a vi ste pravi primjer.
![]() I ja puno pripremam i pečem kolačiće svih vrsta i torte jer ih moja djeca obožavaju i nema nedjelje da bude prazan stol, čak i u tjednu ih pečem, samo, nažalost, tada se manji igraju sami ili mi pomažu, jer nemamo bake ni djedova da ponekad uskoče.
|
|
![]() |
|
Moja snaha isto ima dvoje djece. Curica 1. 6. bila 2 godine a sin je sada 9 mjeseci za koji dan... Ja se igram s djecom dok ona sprema ili peče kolače.Dok ja kuham, ona se bavi s djecom i tako se snalazimo. Naravno, tu su i muški članovi obitelji koji rade druge poslove a i igraju se s djecom....
Kada se sve pojede što se pripremi , onda nije ni teško raditi..... |
|
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Ja imam snahu ali ima u nepune dvije godine 2 male djece pa još uvijek pečem ja , baš sam u subotu pekla isto ovakav, gore ribani samo s jabukama, dvije tepsije djeca su imala goste pa se sve pojelo pa sam u nedjelju pekla buhtle , opet gosti i prazna tepsija, volim peći pogotovo kad se tako pojedu
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Lucy
![]() Josipa, ![]() |
|
|
|
![]() |
|
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
a ja jucer cijeli dan mislim sta da napravim...a smokve se suse nemogu se pojesti...mogao bi danas pasti jedan od prhkog tijesta....mmmmnjam....pusa iz nustra
|
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Mmmm, kolač od smokava. Ja sam za, ja sam za!!! Živjela snaha!
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
Catalpa,
![]() |
|
|
|
![]() |
|
catalpa ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2014 Lokacija: zagorje Status: Offline Bodovi: 1763 |
Baš bi mi pasao mljac,
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Anabistrica, pozdravljam te u mome vrtu
![]() |
|
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Milice, zimnica ti je impresivna. Nadam se da zima neće biti tako duga da uspiješ to sve potrošiti
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Rubensica, dobro mi došla.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
rubensica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2013 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 325 |
Casia ti je predivna. Jesam li ja dobro shvatila da onu malu pospremas po zimi, a velika ostaje vani?
|
|
“Nije dovoljno samo živjeti!” – reče leptir, “Potrebno je imati malo sunca, malo slobode i malo cvijeća!” (H.C.Andersen)
|
|
![]() |
|
Josipa, veselim se tvojoj posjeti
![]() Rajski vrtovi, ![]() |
|
|
|
![]() |
|
rajski vrtovi ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
Milice draga, samo ti kuhaj, spremaj, peci .... i danas kad se sjetim svoga djetinjstva uvijek je na prvom mjestu uspomena na baku, njene kolače i zimnicu, na toplinu i nježnost njezine duše, kako je bila uvijek vedra i nasmijanja i nikad joj nije bilo teško ništa učiniti za mene. Sada nastaju uspomene koje će tvoji unuci ponijeti sa sobom u život ! Zato im napuni "spomenar" i vječno ćeš živjeti u njihovim srcima.
![]() |
|
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
|
|
![]() |
|
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
vidi ti njuh...one su bake...ja vas obje dozivljam kao svojim generacijama...tako vam i pisem...nadam se da nisam uvrijedila nijednu...ja nisam baka al imam 3 muska povelika i stalno se nesto mjesi...bakice....neka ljepo...samo vi uzivajte u svojoj djeci i unucadima...
|
|
![]() |
|
Enrikova nona, upravu si ... samo za njih i radimo.... Mnoge stvari za sebe samu ne bih nikada radila.... Kad moja Nika kaže : Bako, pavi kaće ( kolače) , baka odmah ide praviti oblatne ili "Bakine kolače", ona to voli.... Filip je još mali pa još ne zna izraziti što on želi....a uskoro će i on.... baki neće biti teško.....
|
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7374757677 312> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |