vrt u ravnici |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2425262728 30> |
Korisnik | |
catalpa ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2014 Lokacija: zagorje Status: Offline Bodovi: 1763 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pridružujem se čestitkama a ovaj vrt je jedan od onih koji su me nadahnuli u stvaranju mog vrta. Jednom riječju prekrasno.
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
rubensica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2013 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 325 |
Prekrasan vrt! Unuke sigurno uzivaju medju cvijecem i zelenilom..
|
|
“Nije dovoljno samo živjeti!” – reče leptir, “Potrebno je imati malo sunca, malo slobode i malo cvijeća!” (H.C.Andersen)
|
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
oduševi me ovo prekrasno zelenilo iz tvoga vrta - u svim nijansama i oblicima
![]() lijepo žensko društvo imaš
![]() |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Ostavljam trag ! Mislila sam , mozda ima novih slikica ! Dodjem opet !
![]() |
|
![]() |
|
Rembrant ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Najljepši vrt - jesen 2013 Pridružen: 22 Svibanj 2012 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 450 |
Nisam do sad video ovu zadnju stranicu,ali i posla imam dosta, pa nisam bio aktivan
catalpa-drago mi je da te je moj park inspirisao,pozdrav rubensica-moje unuke bukvalno odrastaju medju cvijecem, one su DECA CVIJECA blue sky- Uglavnom je mir i tisina i bas mi je lepo,dosta mi je stresa,kriva Drina se nemoze ispraviti gute FEE-Nema novih slikica jer nevolim da se ponavljam mnogo, ali imam nesto malo noviteta i cekam da se nakupi,cveta mi i druga pampas trava i nije cista bela bar zasad,mozda ce pobeleti kasnije,ja se potajno nadam da je to druga vrsta ,i druga boja,videcu kada skroz otvori metlice, zebrina isto je ove godine narasla pogodovalo joj kisno vreme.(vidi se da volim trave ![]() |
|
![]() |
|
Rembrant ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Najljepši vrt - jesen 2013 Pridružen: 22 Svibanj 2012 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 450 |
Evo ove druge pampas trave,malo vuce na roze ali nije to ona prava roze kao one sa NET-a ali cinjenica je da je razlicitije boje od bele,vidi se kad se obadve uprede ![]() Ovo je moja nova bastenska garnitura Cuvar kuce u specificnoj saksiji Od ove lipe na ulici sam napravio panjeve, sada valjda kada pocne da raste ponovo imace lepsu krosnju Ova vrsta kamena je lepa kada se u njega posadi cuvar kuce to je tzv. Siga kamen -Rupicasti vapenac |
|
![]() |
|
rajski vrtovi ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
E Rembrant dragi, kod tebe je baš za leći i sanjariti. "Lipina" sjedeća garnitura odlična, baš bi bilo šteta da je nisi tako iskoristio. Tvoj vrt je jedan od rijetkih u kojemu je idilični i ljeti i zimi. Ako bude snijega obavezno prošeći do nas sa novim slikicama.
![]() |
|
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
|
|
![]() |
|
Rajski vrtovi-pozdrav, normalno snijeg je dobrodosao medju crnogoricama. Evo i iz ovog ugla vidi se da je pampas trava ipak drugacija od bele nije cista roza ali ja sam zadovoljan da nisu iste boje. ![]() |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Jako zanimljiva vrtna garnitura, upravo takve najbolje pašu u tvom vrtu. Svaki panj jedinstven, poseban i neponovljiv uzorak kojeg samo priroda može stvoriti. Drago mi je da će se lipa obnoviti. Volim miris lipe i njezine cvjetove.
Uživaj u svojim pampasicama. |
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Imala bih volje uzeti kist i tempere u ruke i sama naslikati prve dvije slike !
Dodjes kad na ideju uciniti to ? ![]() |
|
![]() |
|
Lucy- to mi je palo na pamet prilikom skracivanja lipe,sto ne bi se iskoristili panjevi i onako ih je tesko cepati.Lipa lepo mirise ali one kuglice kada pocinju da padaju cijelo leto,doadi cistiti trotoar. Pozdrav
gute Fee-Ja sam duduk za slikanje, ha ha antirembrant,nesto kao materija i antimaterija. Ali me zato duga jutros odusevila. ![]() |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Pravi Dreamland ispod duge!
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Bome pravi park! Toliko lijepih i interesantnih detalja i kombinacija, boja i zelenila, ja sam oduševljena
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Nije nish strashno ! Zato imas talenta kreirati svoj vrt ! Meni osobno je to sve jako lijepo !
Slikica gdje si "ulovio" dugu mi je prekrasna ! Dodjem ja opet ! ![]() |
|
![]() |
|
rubensica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2013 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 325 |
Rembrant dolazi proljece, a s njim ce valjda i koja nova fotografija iz tvog vrta..
![]() |
|
“Nije dovoljno samo živjeti!” – reče leptir, “Potrebno je imati malo sunca, malo slobode i malo cvijeća!” (H.C.Andersen)
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Ovo je jedan od ljepših vrtova što saam vidjela na slikama. Kad bi svoj uspjela u pola ovako srediti bila bi presretna.
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
neznam sto je ljepse....obitelj predivna a cvijece blista....od klematisa do lozice,pampas trave a i od bonsaia....ljepo je uzivati u slikama kod vas....bravo....
![]() |
|
divno je biti nekome nesto....
|
|
![]() |
|
Dobro vece forumasi, kako ste,eto ja vec duze vreme nisam stavljao slike na forum,nekima nisam ni odgovorio zadnje postove,ovom prilikom pozdravljam:
lucy ![]() Lantana ![]() gute Fee ![]() rubensica ![]() smrcko ![]() JosipaNu ![]() Nisam odgovorio ,jer nisam ni bio prisutan na forumu i izvinjavam se ![]() ![]() Ovo iznad prozora je bela Wisterija mislio sam da vise beli cvetovi,ali corak bela jos nece da cveta,da sam znao formirao bih plavu iznad prozora a belu ispod,ali nije kasno brzo raste pa cu to preurediti.Vidim da jedna plava raste iz korena.pa ako bude lepo rasla formiracu malo stabalce. Kraljica lepote u skoro punom cvatu,prvi put mi je stvarno procvetala i mogu da vam kazem da sam zbog toga srecan.Vidi se da na sredini bas i nema cvetova,to je zbog toga sto sam pustio crvenu loniceru(orlove kandze) da se rasire,oni su zagusili wisteriju,sada loniceru debelo orezujem. Normalno,nista nemoze da prodje bez moje lepotice,deda joj kupio novi tricikl pa da se pohvalimo |
|
![]() |
|
@kaktus ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 14 Svibanj 2013 Lokacija: markovac našičk Status: Offline Bodovi: 2374 |
Joj kako su ti slike prekrasne, gledala sam ih bez daha tj. uživala sam ali mi se najviše svidjelo ono "polje" tulipana....
a ljepotica je preslatka... |
|
Razum nam može reći što trebamo izbjegavati,
ali samo nam srce kaže što moramo učiniti.(Joubert) |
|
![]() |
|
kamenjarka1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2015 Lokacija: Drinovci BiH Status: Offline Bodovi: 1656 |
Raj ovozemaljski
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2425262728 30> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |